IMPRA ŁODZ POPIJAWA ;D
Koks dziwki i lasery ogolnie xD
Tylko ktos bedzie musial pozbyc sie Vana po calej orgii xD zreszta zrobi sie losowanie xD i dziwki na zakret tez trzeba bedzie odprowadzic eh
Tylko ktos bedzie musial pozbyc sie Vana po calej orgii xD zreszta zrobi sie losowanie xD i dziwki na zakret tez trzeba bedzie odprowadzic eh
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Jak chcecie, ale ja myślę że nawet jeśli będzie zimno można się spotkać, w końcu nie zamazniemy
Wszyscy chcieli byśmy aby zima wyjebała i nastała wiosna, no ale cóż..jest jak jest, musimy jakoś sobie radzić z tym co mamy..

Wszyscy chcieli byśmy aby zima wyjebała i nastała wiosna, no ale cóż..jest jak jest, musimy jakoś sobie radzić z tym co mamy..
Ostatnio edytowano 14/2/2009, 23:34 przez Movi, łącznie edytowano 1 raz
-
Movi - Moderator
A tam bez przesady, nie zamarzniemy
Movi zaproponował środek marca i wydaje mi się że termin jest całkiem spoko...

<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):To bede musial postawic na swoje urodziny xD
albo ja swoje ? (21.03)
a co ty Chatte bylabys zainteresowana? chce Ci sie taki kawał jechac? nie to ze mam obiekcje bo chyba kazdy wie ze ich nie mam xD
Wiesz Movi , "Eska" moze odwłoywac zime poprzez ycieczki na karaiby to czemu scigacz.pl nie moze odwolywac Zimy ?
ja to jestem za spotkaniem i na poczatku marca na jakies spoko miejscówie i pod koniec czy w srodku (w zaleznosci od pogody) na tym kempingu.
wykorzystujcie mnie ile mozecie dopoki sie nie wyprowadze nad morze

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Owszem Flowiczku, byłabym zainteresowana
zawsze można do pociągu wziąć jakąś książkę, coby nie zgłupieć do szczętu z braku zajęcia

zawsze można do pociągu wziąć jakąś książkę, coby nie zgłupieć do szczętu z braku zajęcia

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Wystarczy spojrzeć w Twe piękne oczęta, żeby wiedzieć że jak padnie hasło Impreza w Łodzi, to od razu się zainteresujesz
Dobra, może zaczniemy na serio gadać o terminie popijawy?

Dobra, może zaczniemy na serio gadać o terminie popijawy?

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Wiadomo że na razie mówimy o wstępnych terminach więc mówcie i rzucajcie propozycje..
Ja bym proponował 7 marca ale nie wiem czy wszyscy będą chcieli, bo następnego dnia mamy ważne święto
(trochę liże, co? hehe) albo tydzień później, 14 marca.
Czekam na wasze sugestie.
Ja bym proponował 7 marca ale nie wiem czy wszyscy będą chcieli, bo następnego dnia mamy ważne święto

Czekam na wasze sugestie.
-
Movi - Moderator
jesli mamy jechac nad wode to trzeba by bylo zeby ta woda byla ciepla , w marcu ma jeszcze byc pare dni sniegu wiec watpie ze w polowie tego pieknego miesiaca woda bylaby zdatna do kąpieli , jesli jakis kemping to mysle ze maj-czerwiec.
natomiast teraz proponowalbym 6sty marca . 7 to sobota. wiec chyba lepiej juz w piatek zrobic i wypic wieczorem , w sobote poprawke, w niedziele do domu , bo tak to nikt w sobote pic samą nie bedzie bo bedzie musial byc trzezwy na niedziele na powrot takze stawiam na piatek 6stego marca.
mowcie jak sie zapatrujecie
natomiast teraz proponowalbym 6sty marca . 7 to sobota. wiec chyba lepiej juz w piatek zrobic i wypic wieczorem , w sobote poprawke, w niedziele do domu , bo tak to nikt w sobote pic samą nie bedzie bo bedzie musial byc trzezwy na niedziele na powrot takze stawiam na piatek 6stego marca.
mowcie jak sie zapatrujecie
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Sprawdzając na moim Ścigaczowym kalendarzu to 6 marca mam wolny
więc mi tam pasuje w sumie każdy termin 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
to może spotkajmy się pod koniec marca na rozpoczęcie wiosny, pływać nie będziemy bo woda będzie ciepła pewnie w połowie czerwca...
ale utopimy marzannę i siebie w wódce
jak bedzie chłodno to po prostu będziemy grzali wóde albo weźmiemy pokoje w hotelu który jest częścią ośrodka z domkami...
cały zalew jest "kawałek" od Piotrkowa trybunalskiego więc i niedaleko łodzi...
ale utopimy marzannę i siebie w wódce

jak bedzie chłodno to po prostu będziemy grzali wóde albo weźmiemy pokoje w hotelu który jest częścią ośrodka z domkami...
cały zalew jest "kawałek" od Piotrkowa trybunalskiego więc i niedaleko łodzi...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe