Honda NSR ? Warto ?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No najbardziej mi się ścigacze podobają, ale zaczynam właśnie się zastanawiać nad tym 4t może zaczekam, aż zrobię prawko na większe moto i wtedy kupię coś mocniejszego
Tylko teraz problem jaki 4t :/

"Tutaj chodzi o pasję, tutaj chodzi o siłę, tutaj chodzi o MOC!"
-
Wojti23 - Świeżak
Podobają mi się również moto tego typu hyosung gt 125, ale ten np wysoko się ceni i nie wiem wgl w czym szukać. Myślałem o jakimś nowym, ale nie będę dawał 4-6k za jakiegoś chińczyka bo tak się teraz mendy cenią więc wolę jakiś markowy.
-
Wojti23 - Świeżak
Jak masz możliwość rób prawko, kupuj CB500 albo jakiegoś GS500. I ogarniesz. Ale teraz 125 idzie jak ciepłe bułeczki, więc dla wprawy jakieś 4T typu CBR 125 możesz brać
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Mam dopiero 20 lat więc muszę poczekać żeby zrobić prawko na każdy moto bodajże od 24 można robić. Więc na razie jakieś 125 żeby się dobrze nauczyć jeździć co prawda jeździłem już i na większych, ale wolę dopracować umiejętności bo jak mówią lepiej mała prykawka niż za duży motocykl którego siły nie jesteśmy w stanie opanować. A za jakieś 4k kupię jakąś dobrą cbr żeby mi na te kilka lat starczyła ?
-
Wojti23 - Świeżak
Np taka mi się spodobała: http://allegro.pl/honda-cbr-125-igla-z- ... 58967.html
-
Wojti23 - Świeżak
Chciałbym się najpierw dobrze nauczyć jeździć, a jeśli mi się znudzi to wtedy będę się zastanawiał nad czymś innym. A co do wcześniejszego pytania to kupi się jakąś dobrą cbr za ok 4k? Nie musi być jak nowa ważne żeby kilka sezonów polatać. A może jakiś inny moto możesz mi polecić w podobnej cenie ?
-
Wojti23 - Świeżak
No za 4k to patrz żeby mechanicznie była sprawna i żeby rama była prosta, za taką cenę to tam może po jakiś przejściach być, jakbyś 0.5-1k dołożył to by było ok. Nic lepszego w plastikiu nie kupisz w takiej cenie poza CBR125. Ale te silniki przechodzą wszelkie katy, naprawdę ciężko zajeździć. Innego wyjścia nie widzę. Chyba że coś jeszcze przyciągnęło twoją uwagę, to daj linka albo napisz co to za moto 

-
Podoba mi się też Hyosung gt 125 a nie wiem jakie modele są do takiego podobne no i żeby były dobrymi motocyklami jak i cena była za ok 4k (to jakieś 0.5k da radę dorzucić)
-
Wojti23 - Świeżak
A myślałem ze tylko ala sporty preferujesz. GT bardzo dory sprzet tak samo. CBF, YBR to sa podobne ale sa to male motocykle. Lepiej juz Hyosunga, duzy sprzet i Vka. Na Varadero Cie nie stac nie stety
-
Tzn bardziej wolę sporty, ale akurat ten gt wygląda bardzo fajnie, niczym jakaś 600 drugie modele co mi podałeś widziałem, ale mniej mi się podobają od gt a varadero w szczególności. Czyli mówisz, że gt jest dobry ? Kupię coś dobrego w moich funduszach ?
-
Wojti23 - Świeżak
O silniku powiem to co inni, bardzo dobry, sam nie wiem jak jest naprawdę, ale ludzi nie narzekają. Części są ale wiadomo jak to części, zawsze za drogie 

-
No dobrze więc na razie dziękuję Ci bardzo za pomoc była ona mi bardzo przydatna
Także będę się rozglądał za gt i cbr zależy na jaką okazję trafię
Jeśli uda mi się zakupić w tym sezonie to Ci się pochwalę
Mieszkasz nie tak daleko mnie to może się gdzieś spotkamy na trasie
A więc Tobie i wszystkim motocyklistą na razie nie z moto, ale miejmy nadzieję, że już niedługo z mojej nowej prukawki lewa w górę i szczęśliwej jazdy
POZDRO 

-
Wojti23 - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości