Honda NSR ? Warto ?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Honda NSR ? Warto ?
Witam wszystkich
Jestem nowy na forum i chcę rozpocząć swoją przygodę z motocyklami
Moje pytanie brzmi co myślicie o Hondzie NSR 125. Czy warto ją kupić, czy może lepiej jakiś 4t? Na co zwracać uwagę przy kupnie, z jakim przebiegiem może mi ona posłużyć na dłuższy czas. Jakie jest jej prawdziwe spalanie i od czego zależy dodam, że nie będę dużo jeździł ok 2 tyś na sezon. Mam straszny problem co wybrać bo odkąd weszły nowe przepisy na internecie roi się od 125. Z góry dzięki za odpowiedź
Resztę pytań jakie mnie nurtują będę zadawał podczas konwersacji.

"Tutaj chodzi o pasję, tutaj chodzi o siłę, tutaj chodzi o MOC!"
-
Wojti23 - Świeżak
Mieszkam na wsi no i głównie po okolicach. Myślałem nad NSR ponieważ podobają mi się bardziej sportowe motocykle a NSR to jeden z najmocniejszych motocykli w dziale 125.
-
Wojti23 - Świeżak
Cbr niby nowsza mniej pali i wgl tylko ciągnie mnie na 2t bo mają drugie tyle mocy. Tylko czy jest sens się w to ładować? Czy nie będzie to studnia bez dna w którą trzeba ładować pieniądze ?
-
Wojti23 - Świeżak
Jak odpala (najlepiej jakbys kompresje zmierzyl), czy plastiki nie klejone, jak byly remonty robione wypytac, czy rdza gdzies na rame nie bierze, na jezdzie probnej przy 40km/h pusc kierownice i musi prosto jechac, czy lagi sie nie pocÄ… (czesty przypadek w NSR)
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości