Pierwszy motocykl do 5tys. Nowy romet czy używana honda CBR?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Taki, w którym plastikowa rama jeszcze nie pękła
Nie pakuj się w coś, co po 2 latach sprzedasz taniej o 60 - 70 %
Nowy junak 122 sport kosztuje 5 tysięcy.
http://olx.pl/oferta/motocykl-junak-122 ... c99e855cc6
Używany 2012 rocznik z przebiegiem 4 tysięcy kosztuje 1999 zł
http://olx.pl/oferta/junak-122-sport-20 ... af9cef9fc8
"Rozumisz" ?

Nie pakuj się w coś, co po 2 latach sprzedasz taniej o 60 - 70 %
Nowy junak 122 sport kosztuje 5 tysięcy.
http://olx.pl/oferta/motocykl-junak-122 ... c99e855cc6
Używany 2012 rocznik z przebiegiem 4 tysięcy kosztuje 1999 zł
http://olx.pl/oferta/junak-122-sport-20 ... af9cef9fc8
"Rozumisz" ?

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Jeśli chcesz to skontaktuj się ze mną
Mam Hondę Cbf 125 z 2009r na sprzedaż , zadbana , stan mechaniczny idealny wiec co do ceny się dogadamy 

....Ten moment, gdy oczy w jego stronę zwrócone, z podziwem patrzą one jak on grzeje oponę, jeszcze chwila a stanie się to co zwykle, puści sprzęgło i na horyzoncie zniknie...
- Wilq225
- Świeżak
Cholera... To co piszecie o chińczykach wygląda poważnie. za ok 2 tygodnie może będę coś wiedział w sprawie sprowadzenia z Francji a na razie podsumowując wypowiedzi będę w ten sposób podejmował decyzję o kupnie:
1. Francja
2. Poszukam używanego który wzbudzi moje zaufanie (muszę być pewny)
3. Chińczyk - ostateczność
A na początku wydawało się to takie proste już bym pewnie jeździł byle czym gdyby nie wasze rady a na razie muszę czekać jak już zawracałem głowę człowiekowi to się nie wycofam.
Napisałem wcześniej że nie zmienię już jak kupię ale jeśli jazda mi się spodoba to możliwe że się kupi coś większego(pewnie większość motocyklistów tak ma) więc na chińczyku bym wiele gotówki stracił.
1. Francja
2. Poszukam używanego który wzbudzi moje zaufanie (muszę być pewny)
3. Chińczyk - ostateczność
A na początku wydawało się to takie proste już bym pewnie jeździł byle czym gdyby nie wasze rady a na razie muszę czekać jak już zawracałem głowę człowiekowi to się nie wycofam.
Napisałem wcześniej że nie zmienię już jak kupię ale jeśli jazda mi się spodoba to możliwe że się kupi coś większego(pewnie większość motocyklistów tak ma) więc na chińczyku bym wiele gotówki stracił.
- Oastra
- Świeżak
Poszukaj ofert sprzedaży z francuskich serwisów, miasto tam gdzie twój kolega będzie plus np 50 kilometrów od tego miasta. Wrzuć tutaj linki, na pewno ktoś coś napisze. Twój kolega obejrzy później na żywo najlepsze sztuki, przejedzie się, wynegocjuje jak najlepszą cenę
Można tak zrobić 

Jeżdżenie "ścigaczem" po mieście to jak bieganie po lesie w garniturze.
-
Rolnik62 - Bywalec
Prawdopodobnie do niedzieli dostane telefon lub maila z propozycją który motocykl wybrać.
Sam nie będę szukał ogłoszeń bo to kolega sie zna a nie ja.
Jak dzwoniłem to na razie dostałem propozycję Aprili rs z 2004 za 1000 euro.
Kluczowa w tej sprawie będzie niedziela i w zależności od formy w jakiej dostanę propozycje to zapytam tutaj ok?
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to może jeszcze przed świętami pojeżdzę
Sam nie będę szukał ogłoszeń bo to kolega sie zna a nie ja.
Jak dzwoniłem to na razie dostałem propozycję Aprili rs z 2004 za 1000 euro.
Kluczowa w tej sprawie będzie niedziela i w zależności od formy w jakiej dostanę propozycje to zapytam tutaj ok?
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to może jeszcze przed świętami pojeżdzę

- Oastra
- Świeżak

Przejechałem już dzisiaj około 50 km
Jestem pozytywnie zaskoczony jeśli chodzi o dźwięk silnika, moc - bo myślałem że będzie słabsza, to że w ogóle z niskich obrotów się zbiera.
Złapałem na niej 120km/h leżąc na baku ale licznik skaka przy wysokich obrotach więc to pewne nie jest.
Minus jest taki że jest dla mnie za mała i wiem że w dłuższej trasie będzie niewygodna. Sporo też spaliła ale ciągle była na wysokich obrotach. Na razie nic więcej powiedzieć nie mogę ale na tą chwilę jak najbardziej polecam.
I na koniec napisze to co mnie interesowało przed kupnem i kogoś może też zainteresuje: jadąc 100 na 6 biegu mam 7,5 tys obrotów.
Lewa[/img]
- Oastra
- Świeżak
-
Rolnik62 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B