Kolejny motocykl Kat.A2 600ccm Co wybrac?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Własnie dlatego ta kategoria powstała, żeby młody gniewny nie mógł brać sportowej 600 czy litry... I Choć na supersporta moim zdaniem doświadczenie masz wystarczające, to państwo patrzy na ogół. A niestety sporo 18 latków świeżo po zrobieniu prawka wsiadało na supersporty i litry myląc jeszcze sprzęgło z hamulcem...
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Ścigacz.pl
A Ducati monstera da się przystosować na nasze A2? Bo to widzę jakiś zagraniczny, a bardzo mi się marzy motocykl o stylistyce monstera.
http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster ... hjI01.html
http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster ... hjI01.html
- zerohunter
- Świeżak
-
Tristello - Świeżak
No, ale Ducati u nas to chyba rzadko spotykane, ciężko dorwać, i z częściami ponoć problem, a np. taka mt 03 nadawałaby się do lekkiego terenu? Szukam czegoś dynamicznego, o sylwetce streetfightera, na takie małe trasy, do pracy, i lekki teren(dróżka przez las), rzecz jasna parę razy autostradą do roku przejadę.
- zerohunter
- Świeżak
Jak myślicie, lepiej kupić mt 03, czy zablokowaną er6n, którą po 2 latach bym mógł odblokować, i cieszyć się od nowa? Motocykl 90% dojazd do pracy, czasem tam wiadomo autostradą, czy jakaś mała wycieczka, i ewnetualnie, chociaż raczej będę unikał, lekki teren.
- zerohunter
- Świeżak
W granicach 10k, więc myślę że Kawa dłużej na rynku, więc lepiej z częściami będzie, a i z recenzji to chyba lepsze moto dla początkującego.
Kask, kurtke i rękawice skórzane mam, jeździłem kiedyś na czymś co udawało choppera do szkoły, ale regularnie będę dokupował ubrania.
Kask, kurtke i rękawice skórzane mam, jeździłem kiedyś na czymś co udawało choppera do szkoły, ale regularnie będę dokupował ubrania.
- zerohunter
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle na kategorie A2