Pomoc w wyborze motocykla do 125 pojemności
• Strona 2 z 2 • 1, 2
To nie są takie złe konstrukcje... Wymagają częstszego serwisu, a prawda jest taka, że część młodych "drajwerów", w ogóle nie serwisuje chinoli... Materiały materiałami...
Jak za te pieniądze, które chcą za te sprzęty, to oferują na prawdę fajne maszynki oparte na duuużżżooo droższych markowych konstrukcjach...
Cieszy mnie to, że się pojawiły, bo nie każdy młody, ma wiadro pieniędzy, żeby wydawać na drogie maszynki, i drugie na późniejsze części i serwis.
Za 4 i pół klocka dostajemy nowy motocykl, który fajnie wygląda, mało pali i jest tani w utrzymaniu... Indywidualna sprawa kupującego to podejście do serwisu i napraw bieżących... To tutaj wychodzi, czy przejedziemy 8tyś, czy 38tyś...
A jak pokazują mi skutery, 4T z tesco ponad 35tyś przejedzie...
Jak za te pieniądze, które chcą za te sprzęty, to oferują na prawdę fajne maszynki oparte na duuużżżooo droższych markowych konstrukcjach...
Cieszy mnie to, że się pojawiły, bo nie każdy młody, ma wiadro pieniędzy, żeby wydawać na drogie maszynki, i drugie na późniejsze części i serwis.
Za 4 i pół klocka dostajemy nowy motocykl, który fajnie wygląda, mało pali i jest tani w utrzymaniu... Indywidualna sprawa kupującego to podejście do serwisu i napraw bieżących... To tutaj wychodzi, czy przejedziemy 8tyś, czy 38tyś...
A jak pokazują mi skutery, 4T z tesco ponad 35tyś przejedzie...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
piterek44 napisał(a):no i mam gwarancję.
Akurat w przypadku Rometa nie powinno być problemu, ale zapytaj proszę sprzedawce ile będą szły części jak coś się zepsuje. Bo to że masz gwarancje to jedno, a to w ile go poskładają to drugie. Już wspominałem w kilku tego typu tematach, że pewnemu Panu zepsuł się chinol w środku maja i do dzisiaj nie jeździ bo części wiozą chyba na osiołku z Chin.
-
Movi - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A