Yamaha YZF R-1 rok 2006
• Strona 1 z 1
Yamaha YZF R-1 rok 2006
Witam !
Dzisiaj siedziałem na tym - http://nieszporek.otomoto.pl/yamaha-r1- ... 62566.html
Bardzo bym prosił o napisanie czy jest to oryginalne malowanie.
Miał ktoś styczność z tym salonem ?
Jeździ ktoś tym sprzętem ? Jakie spalanie ?
Pozdrawiam !
Dzisiaj siedziałem na tym - http://nieszporek.otomoto.pl/yamaha-r1- ... 62566.html
Bardzo bym prosił o napisanie czy jest to oryginalne malowanie.
Miał ktoś styczność z tym salonem ?
Jeździ ktoś tym sprzętem ? Jakie spalanie ?
Pozdrawiam !
- dekanian
- Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Nie można tego generalizować, każdy sprzęt musisz obejrzeć bardzo dokładnie przed zakupem. Nigdy nie miałem motocykla sprowadzonego z Belgii, ale z opowiada znajomych oraz forumowiczów, którzy mieli styczność z takimi motocyklami wynika, że Belgowie bardzo dbają o swoje pojazdy, nierzadko także dokupują masę fajnych akcesoriów. Na pewno jest to jeden z ciekawszych krajów do sprowadzenia motocykla, nie wiem tylko jak z ceną u nich.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Tak dokładnie to jest to malowanie z 2005 roku. W 2006 dolne boki owiewek były czarne, a na zadupku nie było naklejek. Wiesz, może był kupiony jako np. wyprzedaż rocznika. A tak poza tym to niczego ze zdjęć się nie dopatrzyłem.

Yamaha FZ1 Black 

-
byzf - Świeżak
To jest po prostu model 2005. 2006 miał inne zaciski hamulcowe - chociazby.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem jak z Belgii le miałem sporo motocykli z niemiec, włoch i jak dla mnie niemcy są mocno przereklamowani.
Kolega miał z Belgii, ale to był stary GSX-R - dość mocno zmodyfikowany d strony silnika.
Moim zdaniem najgorzej jest kupić motocykl z UK, ich stan wizualny pozostawia wiele do życzenia (korozja, utlenione metale...).
Jeśli chodzi o ten model R1 to nie liczyłbym na mniejsze spalanie jak 9l w mieście.
Motocykl trzeba obejrzeć na żywo a nie na zdjęciach - często zdjęcia nie oddają pełnego uroku.
Kolega miał z Belgii, ale to był stary GSX-R - dość mocno zmodyfikowany d strony silnika.
Moim zdaniem najgorzej jest kupić motocykl z UK, ich stan wizualny pozostawia wiele do życzenia (korozja, utlenione metale...).
Jeśli chodzi o ten model R1 to nie liczyłbym na mniejsze spalanie jak 9l w mieście.
Motocykl trzeba obejrzeć na żywo a nie na zdjęciach - często zdjęcia nie oddają pełnego uroku.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
no ale jeśli chodzi o wszystkie litry (R1,ZX10,GSX-R,Fireblade) to chyba yamaha wychodzi najkorzystniej pod względem spalania mi się wydaje bo kolega na GSX-R poniżej 8 nie schodzi moja kawa tak samo. A R1 z 2003 roku jezdzi jezdzi a jezdzi na pełnym paku ... no chyba że kompan ze zlotu mnie w błąd wprowadził.
Wiecie jak najlepiej sprawdzić ten drugi bieg na jeździe próbnej ? Słyszałem już wiele wersji
Wiecie jak najlepiej sprawdzić ten drugi bieg na jeździe próbnej ? Słyszałem już wiele wersji
- dekanian
- Świeżak
kupujesz litra i nie wiesz jak to sprawdzić? A mity o spalaniu litrów to bzdury. W trasie każdy z nich spali około 6 litrów. W mieście 8-10 zależy od pałowania. A jak takie spalanie przeraża to lepiej zostać w domu
-
Według mnie jak kupujesz moto za tyle kasy to stać cię i na tankowanie.
Kupiłem R6 półtorej miesiąca temu i przelatałem już 4tyś km. Nie patrze na to ile kasy na paliwo daje tylko czerpie przyjemność z jazdy.
Kupiłem R6 półtorej miesiąca temu i przelatałem już 4tyś km. Nie patrze na to ile kasy na paliwo daje tylko czerpie przyjemność z jazdy.
- Auxiell
- Świeżak
Ja nie pisze że mnie na paliwo nie stać ! Stwierdzam fakt tylko ...
A moto stoi już u mnie
drugi bieg sprawdzony na amen
Jedno mnie zastanawia rok produkcji tego motocykla okazał się 2007 jak to możliwe w tym malowaniu ? Ma to związek z jakiego państwa pochodzi ?
Pozdrawiam
A moto stoi już u mnie

Jedno mnie zastanawia rok produkcji tego motocykla okazał się 2007 jak to możliwe w tym malowaniu ? Ma to związek z jakiego państwa pochodzi ?
Pozdrawiam
- dekanian
- Świeżak
Może być model 05 kupiony w 06 czy tam 07. Mówiąc 2007 masz na myśli pierwszą rejestrację w dowodzie tak?? Może też być tak, że moto jest nowsze czyli powiedzmy 07 ale jest ubrane po konkretnym dzwonie w owiewki 2005.
W co w tym przypadku wÄ…tpie.

Yamaha FZ1 Black 

-
byzf - Świeżak
tyle w tym temacie kolega byzf napisła wszysko
Do zamnknięcia i miłego oraz spokojnego (hehe) użytkowania 

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości