Zobacz wątek - Motocykl dla dziewczyny
NAS Analytics TAG

Motocykl dla dziewczyny

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez maciek1985 » 1/6/2010, 21:45

oj cos mi sie zdaje że już po facecie....
maciek1985
Świeżak

Postprzez narwhal » 1/6/2010, 21:46

Z prywatą na PW.

kamila03 napisał(a):Jak ktoś podejdzie z głową i będzie ostrożny ( a uwierzcie mi że mam dobrze poukładane w głowie) to lepiej zacząć od czegoś większego niż żałować decyzji...

† na drogę...

Rób co chcesz. Nikt Cię nie przekona. Twoja sprawa, życie i pieniądze.
Ten temat jest bardzo podobny do: viewtopic.php?t=47608&postdays=0&postorder=asc&start=0
To się już robi nudne :roll:
Motor to masz w pralce! :P
narwhal
Świeżak

Postprzez kamila03 » 1/6/2010, 21:48

maciek1985 napisał(a):oj cos mi sie zdaje że już po facecie....

Chyba zbaczamy z tematu...
kamila03
Świeżak

Postprzez maciek1985 » 1/6/2010, 21:52

ale to chyba nic strasznego. Chyba twój chłopak tego nie czyta
maciek1985
Świeżak

Postprzez Robson1903 » 1/6/2010, 21:57

Kamilka jeźdzę 1100 xx ale z tego to tylko silnik moj motocykl to długa histria o zzr1400 to mysle sobie tak glosno...
Co do Ciebie pomyśl albo napisz do mnei i pogadaj z dziewczynami które jeźdzą.
CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
Robson1903
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamila03 » 1/6/2010, 22:05

Robson1903 napisał(a):Kamilka jeźdzę 1100 xx ale z tego to tylko silnik moj motocykl to długa histria o zzr1400 to mysle sobie tak glosno...
Co do Ciebie pomyśl albo napisz do mnei i pogadaj z dziewczynami które jeźdzą.

Odezwę się do Ciebie i poproszę o namiary do tych koleżanek , teraz zmykam jutro muszę rano wstać, zresztą nie będę już dłużej irytowała niektórych uczestników forum bo nie zasną biedacy... :lol:
kamila03
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 1/6/2010, 22:07

Pytanie z innej beczki, czy miałaś okazję przejażdżki na motocyklu taty lub brata ? Albo czy jeździłaś o2o po z kursem na prawo jazdy ?

Znam dziewczynę która już 2-gi sezon jeździ na R6 model 2001-2002, w pełni odblokowana. Jest rozważna, ma męża i dziecko, a motocykl to dla niej rozrywka i odstresowanie, nie koniecznie lubi zapie...ć, ale lubi sam moment przyspieszania, rzadko kiedy dochodzi do końca obrotów, jeździ dynamicznie i rozsądnie - czego nam facetom brakuje my lubimy odkręcać na max itd...

Kobiety są inne niż my i ciężko będzie nam zrozumieć ich decyzje. Po za tym w jeździe motocyklem wykazują się większą ostrożnością niż my faceci.

Moim zdaniem musisz sama zdecydować który motocykl bardziej tobie pasuje, przejechać się każdym i wtedy ocenisz, a może okaże się że po za wyglądem zupełnie żaden tobie nie pasuje...
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Nal » 2/6/2010, 07:55

kamila03 napisał(a):
Nal napisał(a):zlituj się kobieto wygląd to nie wszystko
w moim założeniu nie ważne czym jedziesz, jeżeli sprawia Ci to przyjemność i kochasz to bez znaczenia na czym jedziesz, grunt że robisz to co lubisz

Nie rozumie czyli dla Ciebie liczy się jazda sama w sobie - nie ważne czy wsiądziesz na emzetke czy powiedzmy na jakąś BMW prosto z pod igły?
No to ja mam chyba inaczej, mi sprawia przyjemność siedzenie na motorze który mi się za****** podoba i czuję że świetnie na nim wyglądam :).... tak już mam....

z większości Twoich wypowiedzi wynika że generalnie chodzi Ci o ... lans, by ładnie wyglądało - 125 odpada pomimo że wygląda całkiem nieźle, chcesz kupić max 3 letnią sztukę nie posiadając większego doświadczenia, co bardzo odbije się ma motocyklu (np na skrzyni), każdy upadek będzie bolał po kieszeni (pewnie gmole czy crash pady odpadają bo to nie wygląda)
co do Twojego komentarza, który cytuję, dla mnie nie jest istotne kto na czym jeździ, czy jest to honda z '86 czy najnowszy model cebry, nie wnikam czy jest to wybór ze względu na środki finansowe czy inne czynniki, wszystkich traktuję tak samo
spróbuj od czegoś spokojniejszego, poszukaj maszyny, która będzie Ci się podobała ale z mniejszą wagą i mocą, uwierz mi że z czasem pokochasz swoją maszynę, poczytaj o początkach innych rady bardziej doświadczonych byś kupiła coś słabszego nie są spowodowane zazdrością że kupisz "lepsze" o2o od ich obecnego a nie wykorzystasz połowy potencjału drzemiącego w maszynie, dobrym przykładem jest tu historia bartka, która niedawno ukazała się na forum http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=49036 (otwórz link)
Nal
Świeżak

Postprzez Materialmord » 2/6/2010, 08:33

Ciekawe jest to że

jakby ten temat założył ktos o męskim nicku, to po 3 odpowiedziach byłby zablokowany. Ale, że temat założyła baba o inteligencji, którą lepiej pominąć, żeby jej nie ośmieszyć, to temat admin/mod zostawia.
Materialmord
Świeżak

Postprzez Nal » 2/6/2010, 09:00

większość kobiet ma kiepski zmysł techniczny i mają gorszą wyobraźnie przestrzenną niż my, jest to naukowo udowodnione, my patrzymy bardziej tunelowo przez co możemy widzieć dalej, kobiety za to lepiej postrzegają otoczenie rejestrując więcej szczegółów np dzięki temu łatwiej znaleźć im cokolwiek w lodówce niż nam
nieświadomych niebezpieczeństwa trzeba uświadamiać a tym bardziej kobiety, które mają trochę inny punkt widzenia na te sprawy niż my
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
Nal
Świeżak

Postprzez Robson1903 » 2/6/2010, 09:28

Nal napisał(a):większość kobiet ma kiepski zmysł techniczny i mają gorszą wyobraźnie przestrzenną niż my, jest to naukowo udowodnione, my patrzymy bardziej tunelowo przez co możemy widzieć dalej, kobiety za to lepiej postrzegają otoczenie rejestrując więcej szczegółów np dzięki temu łatwiej znaleźć im cokolwiek w lodówce niż nam
nieświadomych niebezpieczeństwa trzeba uświadamiać a tym bardziej kobiety, które mają trochę inny punkt widzenia na te sprawy niż my

Wole dłużej szukać w tej lodówce, ale dojechać do celu cały.
CBR - CustomBikeRobson
Robson1903
VIP Ścigacz.pl

Postprzez kamila03 » 2/6/2010, 11:36

Dzięki Panowie za wszystkie rady, oczywiście te konstruktywne....
Jurto rano jadę po moją CBRke, jest śliczna i do zobaczenia na szosie :)
kamila03
Świeżak

Postprzez rossavu » 2/6/2010, 11:44

kamila03 napisał(a):Dzięki Panowie za wszystkie rady, oczywiście te konstruktywne....

Nie odpowiedzialas czy masz prawko jazdy :shock:

btw,
Pochwal sie zdjeciami i wrazeniami :)
Szerokosci 8)
rossavu
Stały bywalec

Postprzez kamila03 » 2/6/2010, 11:47

rossavu napisał(a):
kamila03 napisał(a):Dzięki Panowie za wszystkie rady, oczywiście te konstruktywne....

Nie odpowiedzialas czy masz prawko jazdy :shock:

btw,
Pochwal sie zdjeciami i wrazeniami :)
Szerokosci 8)

No dobra przyznam się szczerze że jestem w trakcie kursu :) już czuję jak zostanę zjechana.....
Na pewno napiszę za jakiś czas jak wrażenia i czy mieliście rację czy nie....
kamila03
Świeżak

Postprzez radziu88 » 2/6/2010, 11:49

super:D
radziu88
Świeżak

Postprzez Robson1903 » 2/6/2010, 12:39

Ciekawe czy zobaczę ją na drodze hm bo nigdy w Łodzi nie widziałem k1200 ik1300 ... ciekawe.
CBR - CustomBikeRobson
Robson1903
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Daga » 3/6/2010, 13:26

kamila03 napisał(a):No dobra przyznam się szczerze że jestem w trakcie kursu :) już czuję jak zostanę zjechana.....
Na pewno napiszę za jakiś czas jak wrażenia i czy mieliście rację czy nie....

A ktoraz to godzina jazdy?Czwarta?Piata?Osemke chociaz potrafisz zrobic? :lol:
O ku**a...Wiesz co?Gdyby moj Ojczym z ponad 30 letnim doswiadczeniem na dwoch kolkach uslyszal,ze chce kupic na pierwsze moto sportowa szescsete(swoja droga zbyt rozsadna jestem na taki"lans"),chyba by mnie zamknal w komorce o wodzie i chlebie,az by mi sie odwidzialo.Takze zajebista masz rodzinke.
Bez kitu,dziewczyno,ogarnij sie.Masz 27 lat i tak Ci zycie niemile?
Acha.I daj znac czy egzamin zdalas.
Mamy na forum nowy syndrom.Syndrom Mala88
:twisted:
DO YOU KNOW,THAT BAD GIRLS GO TO HELL?!
Daga
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 3/6/2010, 14:05

600 dla kobitki w trakcie kursu z doświadczeniem zerowym równa się BIG FATAILITY COMBO X4 To jakby tak przyrównać do mortalkombat. Odpuść sobie cokolwiek co ma wiecej niż 50km. Za dużo razy byliśmy prorokami...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Ścigacz.pl

Postprzez maciek1985 » 3/6/2010, 14:29

Troche nie chce mi sie wierzyć w wiarygodność tego tematu. Dlaczego?

Skoro Kamila ma 27 lat to z wypowiedzi bym powiedział że jest zepsutą przez kasę zbuntowana nastolatką no przypuśćmy 17 -nastolatką.
Jeżeli Kamila ma rzeczywiście 27 lat to z tych wypowiedzi na poziomie dziecinnym wnioskuje żę od kasy rodziców się jej pop...iło w bani.
I w ogóle nie wiadomo czy ta Kamila istnieje czy osoba jest fikcyjna do takiego twierdzenia skłoniły mnie ostatnie wypowiedzi Kamili.
maciek1985
Świeżak

Postprzez rossavu » 3/6/2010, 14:59

maciek1985 napisał(a):Troche nie chce mi sie wierzyć w wiarygodność tego tematu. Dlaczego?

Skoro Kamila ma 27 lat to z wypowiedzi bym powiedział że jest zepsutą przez kasę zbuntowana nastolatką no przypuśćmy 17 -nastolatką.
Jeżeli Kamila ma rzeczywiście 27 lat to z tych wypowiedzi na poziomie dziecinnym wnioskuje żę od kasy rodziców się jej pop...iło w bani.
I w ogóle nie wiadomo czy ta Kamila istnieje czy osoba jest fikcyjna do takiego twierdzenia skłoniły mnie ostatnie wypowiedzi Kamili.

Rowniez uwazam, ze temat ten jak i malej88 byly po prostu udana prowokacja. Kamila dzis miala zakupic swoja CBR'ke - mam nadzieje, ze SZCZERZE przyzna jak sie jej jezdzi i opowie o swojej pierwszej glebie (mam nadzieje, ze nie w pierwszy dzien).
rossavu
Stały bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.