Pierwszy motocykl - Kawasaki ZX12R Ninja
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Niby prowokacyjny ale temat ma poniekąd zaciekawić, sprowokować do odpisania, jeśli się mylę to przepraszam za zatytułowanie tego wątku. No ale wróćmy do sedna. Dlaczego uważasz, że zle celuję? Myślałem, że ten ZX jest idealny do turystyki, elastyczny itd.
PS: Na TL nie wymieniÄ™ siÄ™ niestety, nie przypada mi do gustu.
PS: Na TL nie wymieniÄ™ siÄ™ niestety, nie przypada mi do gustu.
- polanddesign
- Świeżak
Nie, nie przekreśla, ale 90% osób wypowiadających się w tym temacie wątpi w Twoje "ogromne" doświadczenie...
Jak już napisałeś tor, a ulica to zupełnie dwie inne rzeczy. Na torze nie wyskoczy Ci kot pod koła, nie poślizgniesz się na pedalskim piasku w zakręcie, ani nikt nie wymusi Ci pierwszeństwa. Nie chodzi już o samą moc jaką ma 10 i 12.... Chodzi też o instynkt który zdobywa się przebywając kkm w ruchu ulicznym...
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Nie będę sie z Tobą kłócił bo takie kłótnie denerwują innych userów. Pozdro
Jak już napisałeś tor, a ulica to zupełnie dwie inne rzeczy. Na torze nie wyskoczy Ci kot pod koła, nie poślizgniesz się na pedalskim piasku w zakręcie, ani nikt nie wymusi Ci pierwszeństwa. Nie chodzi już o samą moc jaką ma 10 i 12.... Chodzi też o instynkt który zdobywa się przebywając kkm w ruchu ulicznym...
Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje. Nie będę sie z Tobą kłócił bo takie kłótnie denerwują innych userów. Pozdro
-
Arturo925 - Stały bywalec
Prosty test można zrobić.
1.) Gdzie jeździsz?
2.) Opisz dokładnie schemat schodzenia na kolano biorąc pod uwagę mokrą nawierzchnię. ( + opinia na temat przeciwskrętu)
3.) Drift w stylu supermoto. Co i jak.
1.) Gdzie jeździsz?
2.) Opisz dokładnie schemat schodzenia na kolano biorąc pod uwagę mokrą nawierzchnię. ( + opinia na temat przeciwskrętu)
3.) Drift w stylu supermoto. Co i jak.
Czarny 300cc 2T.
-
Duriv - Bywalec
Kolego robisz mi test? Nie rozśmieszaj mnie, bardzo proszę poważne osoby o rady i propozycje na temat motocykla.
- polanddesign
- Świeżak
zx12r dolek mocy ?
Motocykl, który w średnim zakresie obrotów idzie jak 600ccm na maksymalnych, a w górnym zakresie obrotów chce zrzucić z siebie rajdera nie odpowiada tobie ? W żadnym ze sportowych literuf nie będziesz miał dostępnej mocy w tak szerokim zakresie, ale przecież tak samo jak i wss, tak i ty masz zx12r.

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
No nie wiem może mam skrzywione podejście ale na prawdę czegoś mi w nim brakuje, uważam że motocykl tej klasy powinien dawać mi trochę więcej dlatego szukam czegoś (nie szybszego względem prędkości maksymalnej) ale czegoś mocniejszego w zakresie obrotów do 6000 (wyżej ten mi odpowiada).
- polanddesign
- Świeżak
To po co kupowales inline 4 ? Kupujesz motocykl wyposazony w widlasty silnik i nie marudzisz.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Poniosło mnie, zobaczyłem go spodobał mi się był w dobrej cenie, kolega motocyklista polecił. No i tak to wyglądało. Jaką V polecasz? Co sądzisz o MT-01?
- polanddesign
- Świeżak
- polanddesign
- Świeżak
"Ogarnij się" to chyba sformułowanie które wyniosłeś z gimnazjum. Poniosło mnie to poniekąd przekoloryzowanie, po prostu emocje wzięły gorę. No a za 25 000zł gdzie znajdę y2k? Tak właśnie tyle mam na wydanie.
- polanddesign
- Świeżak
a moze poprostu ze sztuka ktora kupiles bylo cos nie tak.. motocykli tej klasy o takiej elastyce jest niewiele.. i na pewno lytry nie beda sie taka legitymowac.. te motocykle zjadaja opony i naped w 30 sekund.. a przyspieszaja jak żelastwo z przyladka canaveral na florydzie..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Przeczytaj pan_wiewiórka cały temat bo piszesz takie rzeczy że żal dup* ściska.
Pomogę Ci, nie chce kupić y2k tylko koleś wcześniej to zaproponował i się dziwie, a za ZX12R nie dałem 25 000zł tylko mam tyle do wydania.
Pomogę Ci, nie chce kupić y2k tylko koleś wcześniej to zaproponował i się dziwie, a za ZX12R nie dałem 25 000zł tylko mam tyle do wydania.
- polanddesign
- Świeżak
przeciez to perfidna prowokacja. Koles, ktory podobno na torze jechal 125tka po wskoczeniu na zx12r zrobilby cos do spodni, albo po odkreceniu manetki wrocil obiad na szybke w kasku (no chyba, ze ma bezszczekowy to mogl sobie na zegary).
-
rossavu - Stały bywalec
- polanddesign
- Świeżak
polanddesign napisał(a):Kolejny człowiek czytający ze zrozumieniem... Czy ja jeżdziłem tylko na 125?
Ale Ty nie rozumiesz, ze zx12r to niszczyciel? Skoro twierdzisz, ze hayka jest slaba a chcesz co od dolu ladnie ciagnie to kup sobie skuter 125ccm3.
-
rossavu - Stały bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości