Zobacz wÄ…tek - moja dziewczyna chce miec motocykl....
NAS Analytics TAG

moja dziewczyna chce miec motocykl....

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez Landryss25 » 7/4/2010, 21:20

Drifte, sory ale głupszego przykładu niż z tą kobietą co spadła z mostu przywołać nie mogłeś. A ilu silnych facetów ma wypadki z własnej winy?

To tak samo jak mówić że każdy motocyklista to idiota i lata 200 w zabudowanym.

Przestań pisać głupoty bo jak człowiek czyta takie rzeczy to nie wie czy ma się śmiać czy płakać.

Założę się że niejedna kobieta która włożyła dużo pracy w ćwiczenie techniki jazdy na moto a wygląda dość niepozornie zawstydziła by wielu z nas.

Motocykle są dla ludzi, niezależnie od wzrostu, wagi czy płci. Rynek jest na tyle bogaty że każdy znajdzie coś dla siebie. A po wybraniu maszyny pozostaje ćwiczyć technikę.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Drifte » 7/4/2010, 21:24

Konio napisał(a): widzisz ile lasek lata na moto? i nie sa to romety 125 a roznego rodzaju motocykle typu erlany, fz1, thundercaty i wszystkie inne na ktorych wedlug ciebie moglby latac tylko facet...

Zacytuj mnie proszę, gdzie napisałem, że tylko facet może jeździć na motocyklu.

Jak już dojdziesz do wniosku, że nie znajdziesz takiego zdania, to zacytuj, zdanie gdzie napisałem o jeździe i sile facetów i kobiet.
Drifte
Świeżak

Postprzez Leg1oN » 7/4/2010, 21:42

chcialbym tylko zauwazyc ze to nie jest dzial do tego typu dywagacji.. co niektorzy nie potrafia zauwacyc..

dzial mial sluzyc zamieszczaniu topicow z zapytaniem o moto z linku...
for example:
tytul - "GSX-R 750 K5 z Warszawy"
a w nim.. zapytanie co ludzie sadza i czy moze ktos widzial ogl czy tez zna moto.. cos na podobe wczesniej przyklejonego topicu w dziale motocykle z zapytaniami o moto z aukcji..

a co tu sie dzieje swiadczy tylko o poziomie co po niektorych..
Leg1oN
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ksylwia » 10/4/2010, 16:25

Witam. W październiku 2009 zdałam prawko (za pierwszym razem, nie zaliczyłam na kursie gleby, a był to mój pierwszy kontakt z motocyklem).

Kupiłam kawasaki er5 - 193 kg, mój wzrost 167cm/54kg i daję radę. Oczywiście ostrożnie przy manewrach, a na trasce - super.

Polecam z czystym sumieniem jako pierwsze - niskie, łatwo się prowadzi, zwrotne.
ksylwia
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê