Pierwszy motocykl a nowe przepisy.
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

na kontroli to razej nic nie zrobią bo motocykl może jechać te 200 nawet taki który ma 47KM 
 Gorzej z wypadkiem ale to tylko dwa lata to można spokojnie polatać a potem zrobić zwykłe A i na legalu jezdzić albo kupić mocniejszy sprzęcik 

- 

JacubSP - Świeżak

Dziś akurat byłem w niemieckim salonie BMW i yamaha co drugi moto zdlawione na 35 kw, aż szkoda bo to takie piękne maszynki:) tutaj w Niemczech tak samo jest prawko A2 więc większość maszynek jest wykastrowanych :/
				SUZUKI GSX-R 600
			- 

sztan20 - Świeżak

nie zapędzajcie się
jeśli autor mieszka w pl
to wówczas masz wyjsciowe 35kW a moc w stosunku do masy na 0,2 (dla zdławionych)
				jeśli autor mieszka w pl
to wówczas masz wyjsciowe 35kW a moc w stosunku do masy na 0,2 (dla zdławionych)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap - Administrator

sorry, ale za bardzo byłem zmęczonywczoraj, już nie zajarzyłem
				(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
			- 

madcap - Administrator

tak trudno sprawdzić dane techniczne?
znaleźć masę i podzielić moc wyrażoną w kw przez masę?
				znaleźć masę i podzielić moc wyrażoną w kw przez masę?
			- 

madcap - Administrator

• Strona 2 z 2 • 1, 2

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.