Zakup Honda Hornet 600 czy Kawasaki ZR7
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dzieki korin
a to juz zauwazylam,a i rowniez to ze widok kobiety na motorze to jest wogole jakis szok dla innych,przejrzalam ostatnio forum i jakis madry sie wypowiadal ze kobieta w samochodzie to jest strach a na motor to wogole abstrakcja.Wg mnie takie opinie sa po prostu smieszne,nie rozumiem ze niby kobieta moze byc gorsza? Wiadomo ze chociazby sporty motorowe sa zdominowane przez mezczyzn ale takie gadanie ze baba za kierownica to strach to kojazy mi sie z totalnym chamstwem i zacofaniem...boszz ile przeciez jest facetow ktorzy lepiej byloby gdyby do auta nie siadali,nie mowiac juz o motocyklu...

- gabriela
- Świeżak
spamujecie.. spamujecie- proszę zakończyć
mam tylko nadzieję że Pani nie będzie kolejną "słodką idiotką" na tydzień na forum i robienie z siebie gwiazdy na siłę (proszę tego nie brać do siebie.. tylko wyrażam pogląd na niedawne kwestie)
co do tematu:
hornet lzejszy i mniejszy, kawa bardziej wytrzymała i słabsza... i z jednym i z drugim miałem styczność, z hornetem dawno i nie mój, kawa do tej pory stoi w garażu (ojca)
mam tylko nadzieję że Pani nie będzie kolejną "słodką idiotką" na tydzień na forum i robienie z siebie gwiazdy na siłę (proszę tego nie brać do siebie.. tylko wyrażam pogląd na niedawne kwestie)
co do tematu:
hornet lzejszy i mniejszy, kawa bardziej wytrzymała i słabsza... i z jednym i z drugim miałem styczność, z hornetem dawno i nie mój, kawa do tej pory stoi w garażu (ojca)
-
kravec - Administrator
dobrze wiedziec jakie tu maja zdanie o kobietach,"robienie z siebie slodkiej idiotki,tudziez gwiazdy na sile"...komedia,widze ze napisanie postow na forum motoryzacjnym przez kobiete moze zostac zrozumiane jako gwiazdozenie,ciekawe podejscie pana moderatora
Bardzo ciekawe. Do "pana" wiele mi brakuje więc to zbędne określenia (na marginesie jeśli już to pisze się to wielką literą). Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem. Poza tym jesteś nowa, dopiero co były 2 sytuacje które miałem na myśli więc chyba nie bardzo możesz się wypowiedzieć. Polecam zapoznać się z regulaminem forum bo widzę że mimo delikatnego podejścia jako do świeżaka występuje oburzenie. Następnym razem leci warn a nie pisanie grzecznie proszę zakończyć.
kravec

Bardzo ciekawe. Do "pana" wiele mi brakuje więc to zbędne określenia (na marginesie jeśli już to pisze się to wielką literą). Prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem. Poza tym jesteś nowa, dopiero co były 2 sytuacje które miałem na myśli więc chyba nie bardzo możesz się wypowiedzieć. Polecam zapoznać się z regulaminem forum bo widzę że mimo delikatnego podejścia jako do świeżaka występuje oburzenie. Następnym razem leci warn a nie pisanie grzecznie proszę zakończyć.
kravec
- gabriela
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości