Jaka sportowa 250tka dla mnie?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Sory ale nie chce mi się czytać wszystkich wypocin :]
Ktoś polecał 250 w 2T, panowie przecież to jest większy hardkor niż przy niektórych 600 tym bardziej do nauki.
I druga kwestia, 400 w 4t sam takie posiadam i w mieście nigdy nie przekroczył 6 litrów. Średnio trzyma się przy 5-5,5.
Szukasz sportowej 250 , pooglądaj (to nic nie kosztuje
) bandity 400. Na początek cię nie zabije , nie będziesz narzekał że jest za słaby a do nauki się nadaje.
Ktoś polecał 250 w 2T, panowie przecież to jest większy hardkor niż przy niektórych 600 tym bardziej do nauki.
I druga kwestia, 400 w 4t sam takie posiadam i w mieście nigdy nie przekroczył 6 litrów. Średnio trzyma się przy 5-5,5.
Szukasz sportowej 250 , pooglądaj (to nic nie kosztuje

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
zrobie troche OT
jezeli chodzi o mnie to nie kieruje sie przy wyborze wygladem ( jak siedze na motocyklu to nie widze siebie jak wygladam, a co inni uwazaja to ich sprawa ), ale z drugiej strony fascynuja mnie nieprzecietne rozwiazania techniczne ktore same z siebie daja niezly efekt ( ciekawy silnik, duze hamulce, dobre zawieszenie, kute felgi itd )
najchetniej zbudował bym sobie motocykl samemu
(moze za duzo ogladam Discowery
) , ale niestety nie mam tyle czasu
tak zeby nie było całkowicie OT
1. scigaczyk 250 2T to rzeczywiscie hardcore
2. spalanie w 400, temat rzeka, podobnie jak w innych modelach
3. znalezienie dobrej 400 jest trudne ale mozliwe, trzeba cierpliwosci, mnie sie udało( honda cb 400SF), koledze też ( bandit 400 ), w budzecie sporo nizszym niż ty masz, oba w odleglosci mniej niz 50km od domu, ale duza czesc to niestety padliny
4. tu sie zgodze z reszta forum - 500 sa spokojniejsze, stworzone raczej do jazdy po bułki, albo do pracy , wiec jako pierwszy ciezki sprzet lepiej sie sprawdzaja,

jezeli chodzi o mnie to nie kieruje sie przy wyborze wygladem ( jak siedze na motocyklu to nie widze siebie jak wygladam, a co inni uwazaja to ich sprawa ), ale z drugiej strony fascynuja mnie nieprzecietne rozwiazania techniczne ktore same z siebie daja niezly efekt ( ciekawy silnik, duze hamulce, dobre zawieszenie, kute felgi itd )
najchetniej zbudował bym sobie motocykl samemu

tak zeby nie było całkowicie OT
1. scigaczyk 250 2T to rzeczywiscie hardcore

2. spalanie w 400, temat rzeka, podobnie jak w innych modelach
3. znalezienie dobrej 400 jest trudne ale mozliwe, trzeba cierpliwosci, mnie sie udało( honda cb 400SF), koledze też ( bandit 400 ), w budzecie sporo nizszym niż ty masz, oba w odleglosci mniej niz 50km od domu, ale duza czesc to niestety padliny
4. tu sie zgodze z reszta forum - 500 sa spokojniejsze, stworzone raczej do jazdy po bułki, albo do pracy , wiec jako pierwszy ciezki sprzet lepiej sie sprawdzaja,
- regis440
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.