Motocykl dla dziewczyny
maciek1985 napisał(a):Troche nie chce mi sie wierzyć w wiarygodność tego tematu. Dlaczego?
Skoro Kamila ma 27 lat to z wypowiedzi bym powiedział że jest zepsutą przez kasę zbuntowana nastolatką no przypuśćmy 17 -nastolatką.
Jeżeli Kamila ma rzeczywiście 27 lat to z tych wypowiedzi na poziomie dziecinnym wnioskuje żę od kasy rodziców się jej pop...iło w bani.
I w ogóle nie wiadomo czy ta Kamila istnieje czy osoba jest fikcyjna do takiego twierdzenia skłoniły mnie ostatnie wypowiedzi Kamili.
???? Nie rozumie po co miałabym wymyślać temat i historyjki na forum???? Nie należę do ludzi co nie mają co robić ze swoim wolnym czasem
Co do statusu finansowego moich rodziców to nigdy o nim nie pisałam więc nie wiem skąd takie wnioski????
Poza tym od 4 lat utrzymuję się sama i na moto zarobiłam wyłącznie swoją ciężką pracą....
Myślę że zbyt surowo mnie oceniacie.....
- kamila03
- Świeżak
na początku traktowałem cie bardzo poważnie. Pytałaś czy możę taki motocykl a może taki a możę taki. Nagle ktos napisał o wadze CBR 600RR a ty nagle piszesz. Dzięki jutro jade kupuje Honde
Nawet jeżeli temat jest "realny" i jesteś osobą pod trzydziestkę to po prostu może coś z toba jest nie tak może masz jakieś kompleksy i chcesz się dowartościować.
Druga sprawa to na obecna chwilę nie jestem przekonany że ty nie wymyśliłaś tego wszystkiego po prostu od tak żęby ruszyć "eter" na forum.
Jeżeli naprawdę chcesz kupić moto i temat jest realny to nie obraz się ale jesteś dziwna osobą nie chciałbym cię poznać gdzieś na zlocie itp.
Nawet jeżeli temat jest "realny" i jesteś osobą pod trzydziestkę to po prostu może coś z toba jest nie tak może masz jakieś kompleksy i chcesz się dowartościować.
Druga sprawa to na obecna chwilę nie jestem przekonany że ty nie wymyśliłaś tego wszystkiego po prostu od tak żęby ruszyć "eter" na forum.
Jeżeli naprawdę chcesz kupić moto i temat jest realny to nie obraz się ale jesteś dziwna osobą nie chciałbym cię poznać gdzieś na zlocie itp.
- maciek1985
- Świeżak
maciek1985 napisał(a):na początku traktowałem cie bardzo poważnie. Pytałaś czy możę taki motocykl a może taki a możę taki. Nagle ktos napisał o wadze CBR 600RR a ty nagle piszesz. Dzięki jutro kupuje kupuje Honde
Poruszyłam temat na forum bo chciałam posłuchać rad i sugestii innych, bardziej doświadczonych ale decyzja ostateczna należy do mnie
I choć jej nie popieracie to już zapadła....
A to że chcę jeździć na sprzęcie który mi się mega podoba sprawia że jestem dziwną osobą???? i zakompleksioną????
Nie chce mi się już za bardzo wchodzić w dyskusje bo nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać i tak jak już pisałam nie mam na to czasu...
- kamila03
- Świeżak
kamila03 napisał(a):maciek1985 napisał(a):na początku traktowałem cie bardzo poważnie. Pytałaś czy możę taki motocykl a może taki a możę taki. Nagle ktos napisał o wadze CBR 600RR a ty nagle piszesz. Dzięki jutro kupuje kupuje Honde
Poruszyłam temat na forum bo chciałam posłuchać rad i sugestii innych, bardziej doświadczonych ale decyzja ostateczna należy do mnie
I choć jej nie popieracie to już zapadła....
A to że chcę jeździć na sprzęcie który mi się mega podoba sprawia że jestem dziwną osobą???? i zakompleksioną????
Nie chce mi się już za bardzo wchodzić w dyskusje bo nie mam zamiaru do niczego Cię przekonywać i tak jak już pisałam nie mam na to czasu...
Sadzę żę jesteś osoba dziwna nie dlatego żę chcesz kupić tylko nie jestem przekonany żę ten temat ma sens jakiś czy jest prawdziwy. Dlaczego?
Raz piszesz że nie masz prawka, póżniej że masz, a na końcu żę jesteś w trakcie kursu, pózniej wagi się czepiłaś, a jeszcze póżniej temat zszedł nagle na kombinezon. Sorry ale trochę to wszystko dziwne i zagmatwane.
Ja broń Boże nie odradzam ci zakupu jeśli ci się podoba CBR 600RR to kupuj jak najbardziej.
- maciek1985
- Świeżak
prosisz o radę a odrzucasz je bo Ci nie pasuję
ogólnie szukasz przyklasku by na pierwszy sprzęt kupić sportową 600 która bez odpowiedniego opanowania bardzo szybko ucieknie Ci spod tyłka
na początku ludzie traktowali Cię poważnie, jeżeli nie interesuje Cię co mają inni do powiedzenia to zamykamy temat, leć do salonu, kup sprzęt, OC, AC, NNW i w drogę
w moim odczuciu mamy do czynienia z dziewczyną, która próbuje się odnaleźć i zabić trochę czasu, wygląda jak typowy syndrom po rozstaniu, obym się mylił
szerokości
EDIT:
i przyczepności
ogólnie szukasz przyklasku by na pierwszy sprzęt kupić sportową 600 która bez odpowiedniego opanowania bardzo szybko ucieknie Ci spod tyłka
na początku ludzie traktowali Cię poważnie, jeżeli nie interesuje Cię co mają inni do powiedzenia to zamykamy temat, leć do salonu, kup sprzęt, OC, AC, NNW i w drogę
w moim odczuciu mamy do czynienia z dziewczyną, która próbuje się odnaleźć i zabić trochę czasu, wygląda jak typowy syndrom po rozstaniu, obym się mylił
szerokości
EDIT:
i przyczepności
-
Nal - Świeżak
Nal napisał(a):prosisz o radę a odrzucasz je bo Ci nie pasuję
szerokości
EDIT:
i przyczepności
Widzę że temat rozwinął się w kierunku psychoanalizy mojej osobowości hmmmm.....ciekawie....
- kamila03
- Świeżak
psychika też tu gra istotną rolę, co będzie jak się przestraszysz czegoś na drodze i oderwiesz odruchowo nogi z podnóżek dzięki czemu dodatkowo utrudnisz sobie panowanie nad motocyklem (ostatnio widziałem mistrza na rondzie co lewą nogę odrywał by od czasu do czasu dotknąć asfaltu podczas jazdy, żenada, ale kombiak Alpinestars był;) )
jak wspomniałem traktowałem Cię poważnie, nie chcesz słuchać rad i opinii to o nie nie proś
dla mnie temat do zamknięcia
jak wspomniałem traktowałem Cię poważnie, nie chcesz słuchać rad i opinii to o nie nie proś
dla mnie temat do zamknięcia
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
Dobra czekamy na foty które nam obiecałaś oraz na wrażenia z jazdy i opinię Twoją o motocyklu. Jak już kupisz ustaw się ze mną. Z chęcią z Tobą polatam 

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
nie chodzi o to że dziewczyna a raczej o to że początkujący na mocnym motocyklu będzie za nim leciał, kobiety potrafią jeździć
mowa to o kwestii doświadczenia, mniej doświadczony powinien jechać pierwszy i narzucać tempo odpowiednie do swoich umiejętności by nie czuł presji pościgu za kolegą bo to może się źle skończyć

mowa to o kwestii doświadczenia, mniej doświadczony powinien jechać pierwszy i narzucać tempo odpowiednie do swoich umiejętności by nie czuł presji pościgu za kolegą bo to może się źle skończyć
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
Słuchajcie Panowie, rozmawiałam dzisiaj z moim instruktorem i powiedział że jeśli będę używała manetki rozsądnie to dam sobie spokojnie radę z CBR 600... no a kto jak kto ale on chyba wie co mówi....
Jego ostatnia kursantka kupiła sobie Hondę 900 i też sobie radzi, także wszystko jest dla ludzi
Jego ostatnia kursantka kupiła sobie Hondę 900 i też sobie radzi, także wszystko jest dla ludzi
- kamila03
- Świeżak
Po Simsonie miałem kilka lat przerwy. Potem prawko, znowu przerwa i CBR 600 F2. Jeszcze żyję i mam się dobrze. Dużo ludzi twierdzi, że CBR jest najłagodniejszym ze sportów (bynajmniej te starsze roczniki). W przypadku młodych motocyklistów istotniejszym aspektem wydaje się być wiek niż doświadczenie. To śmiała teza, ale wierzcie mi, że to młodsi mają najczęściej skłonności do przeceniania swoich umiejętności, szpanowania itp.
Mam zapędy do różnych głupot (czasami adrenalina wygrywa), ale mimo wszystko moja głowa jest na właściwym miejscu.
Szybkie moto jest jak alkohol. Jedni twierdzą, że zło wcielone. Inni potrafią podejść do tego z dystansem.
Mam zapędy do różnych głupot (czasami adrenalina wygrywa), ale mimo wszystko moja głowa jest na właściwym miejscu.
Szybkie moto jest jak alkohol. Jedni twierdzą, że zło wcielone. Inni potrafią podejść do tego z dystansem.
-
bryk77 - Stały bywalec
Znajomy kupił RST1000 Futura na 1-wsze o2o, przejeździł sezon bez gleby i szlifa - podszedł z rozwaga i ostrożnością.
Instruktor to osoba która powinna mieć na tyle doświadczenia żeby stwierdzić czy dana osoba da sobie radę z danym motocyklem.
Znam przypadek gdzie instruktor jednej osobie polecał max 250ccm, a innej 600ccm.
Sam w wieku 10 lat zaczynałem od skutera, później kolejne skutery i motocykle stopniowanie mocy od 50KM w górę.
Na razie po wielu sezonach uważam że nie dorosłem do Hayabusy, ale może kiedyś przyjdzie ten moment.
Instruktor to osoba która powinna mieć na tyle doświadczenia żeby stwierdzić czy dana osoba da sobie radę z danym motocyklem.
Znam przypadek gdzie instruktor jednej osobie polecał max 250ccm, a innej 600ccm.
Sam w wieku 10 lat zaczynałem od skutera, później kolejne skutery i motocykle stopniowanie mocy od 50KM w górę.
Na razie po wielu sezonach uważam że nie dorosłem do Hayabusy, ale może kiedyś przyjdzie ten moment.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Jak właścicielką jest osoba na foto to mamy przykład długiej jazdy moto tu :
http://allegro.pl/item1061925084_yamaha ... ideal.html
cytując "w Polsce od 7.4.2009 - jestem drugim włascicielem w kraju." przez sezon dwóch właścicieli ciekaweeeee
http://allegro.pl/item1061925084_yamaha ... ideal.html
cytując "w Polsce od 7.4.2009 - jestem drugim włascicielem w kraju." przez sezon dwóch właścicieli ciekaweeeee
CBR - CustomBikeRobson
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Ja na przykład miałem kurs na gs500, a moim instruktorem był spoko koleś, sam jeździ na moto już od lat, mówił mi, że czasami osoby kupujące 500 na początek zaczynają szybko dzidować bo brakuje im mocy, a do 600 mają większy respekt i jeżdzą spokojnie, ale różnie to bywa i zależy od osoby. Ale sam nie wiem powtarzam tylko słowa bo sam dopiero myślę nad 1-szym moto
pozdro

-
motoftw - Stały bywalec
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.