Motocykl na weekendowe latanie do 7000zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Szczerze wątpię. Chyba że ta 600 nie będzie sportem. Rozsądne maks to F3, jako że ma dość przyjazną charakterystykę silnika. Mimo wszystko moim zdaniem lepiej kupić coś, co pomoże Ci się nauczyć jeździć, niż coś, z czym będziesz musiał walczyć.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Sorry, ze post pod postem, ale nie mogę edytować już.
Jeszcze jedno pytanie:
Czym się różni F3 od F4, bo zauważyłem, że F3 na pierwszy motor jeszcze jakoś można uwzględnić, ale F4 nie, a z tego co czytałem, to nie jest ani mocniejszy, ani lżejszy, więc?:)
PzdR
Jeszcze jedno pytanie:
Czym się różni F3 od F4, bo zauważyłem, że F3 na pierwszy motor jeszcze jakoś można uwzględnić, ale F4 nie, a z tego co czytałem, to nie jest ani mocniejszy, ani lżejszy, więc?:)
PzdR
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):Czym się różni F3 od F4, bo zauważyłem, że F3 na pierwszy motor jeszcze jakoś można uwzględnić, ale F4 nie, a z tego co czytałem, to nie jest ani mocniejszy, ani lżejszy, więc?:)
Gdzie rześ to zauważył bo ja tego jakośnie zauważam i jedno i drugie tak na prawdę na 1 moto się nie nadaje, ale i tak jest to najmniejsze zlo jeśli chodzi o sportowe 600, chodziażtypowym sportem teżnie do końca można nazwać zarówno F3 jak i F4. Typowym sportem jest RR jeśli o honde się rozchodzi.
Nie wiem czemu ma służyć ten temat, chyba słusznie ktoś zauważył że tylko przytaknięciu żebyś wziął to co sobie upatrzyłeś. A h*a, bierz GS500 i przestań tak namiętnie wstawiać te minki albo zaczne miotać czymś ciężkim

-
tomek_gda - Świeżak
Prawko w toku, jazdy są, myśli o F3 zostały, rozsądek przemówił. Biorę CB 500 z 1999r w czarno-szarym (nie weim czy fajne, takie sobie
) malowaniu. Polatam ze 2 sezony i potem sobie kupię sporta. Jak ostatnio patrzyłem na ludzi, którzy pokupowali 600 sporty na pierwsze moto, a przez 4 lata nie potrafią nic.. Bo do zakrętu się składają jak na rowerze, na koło wyrwać nie potrafią etc, to wolę złapać skilla na 500 i potem dopiero pośmigać na mocniejszym.
Więc dzięki za rady.
I możecie mnie zapisać do tych, który zmienił zdanie i posłuchał mądrzejszych ludzi w tych sprawach z forum.
Amen.

Więc dzięki za rady.
I możecie mnie zapisać do tych, który zmienił zdanie i posłuchał mądrzejszych ludzi w tych sprawach z forum.
Amen.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość