[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
przeciez to oszust i nic wiecej....<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> - 5 min szukania <br><hr>siekacz_prawi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sam siebie polecasz zlodzieju i naciagaczu!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):SIEMA SPROBUJ TU gbk1b@wp.pl pol roku temu mi sie udalo wyrobic a odbieralem z urzedy. w razie pytan pisz migacz0071@wp.pl<br><hr>migacz_scigacz<br>Komentatorzy napisał(a):dziekuje za polecenie gbk1b@wp.pl pomogl ! 10/10 dosc szybki czas realizacji <br><hr>raolo<br>Komentatorzy napisał(a):gbk1b - potwierdzam skutecznosc <br><hr>scigacz___<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
najprosciej i najpewniej mozna stracic duzo pieniazkow u ciebie oszuscie!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ja póki co polecam Ci prawo jazdy kolekcjonerskie na fastidcard.comSam mam i okazało się trwałej, dobrej jakości. Nawet nie zapłaciłem dużo w porównaniu do cen innych tego typu stron
<br><hr>kurt<br>
Komentatorzy napisał(a):witam mam pytanko . jakie ma pan kolekcjonerskie polskie iczy zagraniczne i?? i moze orientuje sie pan czy na zagranicznym dam rade smigac w pl nie oszukujmy sie ze ludzie upuja takie aby podziwiac tylko uzywac pozrdawiam z gory dziekuje<br><hr>pinio<br>
Komentatorzy napisał(a):oryginal odbierany z urzedu zalatwialem u goscia zeswojego miasta email kontaktowy do niego to oglaszamy.pl@wp.pl<br><hr>krimol<br>Komentatorzy napisał(a):najprosciej i najpewniej tu jazda.phorum.pl<br><hr>forumowicz_scigacz_pl<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale musisz byc pojebaaaaaany !! hahahah ludzie to oszust i klamca!!!masz 29 lat i gowno w zyciu bo nie mozesz zdac legalnie prawka....!!!!nawet pewnie nie pracujesz bo masz dwie lewe lapy do roboty! i wpadles na wspanialy pomysl z zalatwianiem prawek.....ALE POLICJA JUZ JEST NA TWOIM TROPIE........................<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam, ja póki co polecam Ci prawo jazdy kolekcjonerskie na fastidcard.comSam mam i okazało się trwałej, dobrej jakości. Nawet nie zapłaciłem dużo w porównaniu do cen innych tego typu stron
<br><hr>kurt<br>
Komentatorzy napisał(a):witam mam pytanko . jakie ma pan kolekcjonerskie polskie iczy zagraniczne i?? i moze orientuje sie pan czy na zagranicznym dam rade smigac w pl nie oszukujmy sie ze ludzie upuja takie aby podziwiac tylko uzywac pozrdawiam z gory dziekuje<br><hr>pinio<br>
Komentatorzy napisał(a):oryginal odbierany z urzedu zalatwialem u goscia zeswojego miasta email kontaktowy do niego to oglaszamy.pl@wp.pl<br><hr>krimol<br>Komentatorzy napisał(a):a jakim miescie on zalatwia<br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):siema gosc zalatwia w calej polsce ja bralem od niego C a jestem z tarnowa gosc konkretny koszt duzy ale pewny pozdro<br><hr>hondaCBR1000<br>Komentatorzy napisał(a):do uzytkowniak uiou to ze jestes idiota i dales sie oszukac to nie twoja sprawa. mam 29 lat -- 3 lata zajelo mi szukanie kogos kto mi pomoze.. Gosc z oglaszamy.pl@wp.pl jest konkrety.. Moze ciezko ci w to uwierzyc lub jestes oszustem ktory w taki wlasnie sposob eliminuje prawidziwa i uczciwa konkurencje ... <br><hr>scigacz_admin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kupilas swiadectwo gimnazjum?<br><hr>aaaaKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Kupie Świadectko konczace 3 kl gimnazjum !,
Prosze o kontakt na email<br><hr>Gutka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem Sadik Yasar uzasadniony i Renomowane pożyczki pożyczkodawcy. Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą z pomocy finansowej. Mamy fundusze pożyczkowe się do osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w interesach. Chcę używać tego medium poinformować, że czynią rzetelną i beneficjenta pomocy, jak chętnie oferują pożyczki. Skontaktować się z nami poprzez e-mail: sadikmoneyorg@gmail.com<br><hr>sadik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem Sadik Yasar uzasadniony i Renomowane pożyczki pożyczkodawcy. Jesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą z pomocy finansowej. Mamy fundusze pożyczkowe się do osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w interesach. Chcę używać tego medium poinformować, że czynią rzetelną i beneficjenta pomocy, jak chętnie oferują pożyczki. Skontaktować się z nami poprzez e-mail: sadikmoneyorg@gmail.com<br><hr>sadik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem prywatny pożyczkodawca, mogę udzielić pożyczki dla firm i osób prywatnych na niskim oprocentowaniu i przystępne stawki procentowej w wysokości 2%. Kontakt do przetwarzania i przekazywania kontroli pożyczki w ciągu 48 godzin email USA TERAZ Od: juanalinafinancialaid@yahoo.com<br><hr>Juan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hmm nie wiem dlaczego ma problem z emailem natomiast tutaj tez ich mozna znalezc <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> wczesniejsze forum jakie mieli to pojazd1.phorum.pl ale zostalo przeniesione na powyzszy adres <br><hr>rajan3Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pjabcd@yahoo.pl spotkalem sie z nim osobiscie nie placilem zaliczki sympatyczny gosc wszystko na spokojnie wytlumaczyl objasnil pozostaje czekac . place dopiero po odbiorze dokumentu gosc przyjezdza pod wskazany urzad ( odplatnie ) ja biore dokument i place calosc do reki polecam bo mysle ze warto<br><hr>rajan3<br>Komentatorzy napisał(a):a skad ten pan jest i czy robi sam osobiscie dokumenty???<br><hr>p<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przylaczam sie do polecenia gosc uczciwy minus- ciezki kontakt<br><hr>quadysKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>Komentatorzy napisał(a):mi pomogl pjabcd@yahoo.pl rowniez polecam tego pana<br><hr>dakarp<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
skorzystalem z pomocy i jestem zadowolony minusem byl utrudniony kontakt ale ok<br><hr>gosiareszkaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):da sie zalatwicjesli nie wierzysz pogadac z dawidem pjabcd@yahoo.pl
i nie kazdy jest oszustem sprawdz sobie i rozwiej watpliwosci
<br><hr>demeterr<br>
Komentatorzy napisał(a):Potwierdzam powyższą opinie pjabcd@yahoo.pl faktycznie moze pomoc . Dla zainteresowanych koszta nie sa wielkie bynajmniej przy kategorii b <br><hr>pecekk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja wam powiem z własnych doswiadczen niema co szukac ludzi ktorzy zalatwia prawo jazdy z wpisem to jest klamstwo wymyslone na rzecz oszustw. Jedna osoba to wymyslila a reszta podłapała i zarabiaja dobre pieniadze na ludzkiej naiwnosci sam raz wpłaciłem zaliczke i ciesze sie ze tylko zaliczke bo po tym czasie dostałem moze jeszcze z dwa maile i kontakt sie skonczyl.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
W polsce jedynie mozna kupic dokumenty kolekcjonerskie od firm fastidcard.pl, clubcard.pl chociaz co do jakosci ich produktow sa rozne zdania sam sie nie odwazylem poniewaz cena jest za wysoka a jesli mam zaplacic za bubla 2000zł to wole nie ryzykowac znalazlem tez taniej bo za 500zł na dokumenty-kolekcjonerskie.otwarte24.pl i tam zamowilem po pierwsze i najwazniejsze niema płatnosci z gory a to juz jak dla mnie był spory plus
Poza tym przed wysyłka do klienta wysyłaja zdjecia na maila wiec mozna samemu ocenic czy sie podoba u mnie sie machneli w adresie ale poprawili szybko i jest ok
Jest pewnie wiele innych firm ktore tez sie tym zajmuja wystarczy poszukac tylko NIGDY nie wpłacajcie kasy z góry !!<br><hr>igor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wesluka@wp.pl sprawdzony , jest ok <br><hr>senegal.1Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):hehehehepolecam wesluka@wp.pl ktory przyjezdza do klienta i jest obecny podczas odbioru dokumentu
i oszusci w tym momencie nie maja nic do powiedzenia
nie dziekujcie
robie to dla wszystkich oszukanych i na pohybel
<br><hr>ratajczaaak00<br>
Komentatorzy napisał(a):potwierdzam ja jestem zagranica pomogl przykat A odbieralem w konsulacie w Londynie<br><hr>s1000RR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jasne ze oszust !<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://brumot.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://brumot.phorum.pl</a>tutaj kupisz
NIE DZIEKOWAC !! PREZENT<br><hr>mikolaj<br>
Komentatorzy napisał(a):+10 rowniez zalatwiam u gostka to chyba ten sam pan m_strzyzyk ? Moj wpis pojawil sie po 20 dniach bez zaliczki .. fenomenalny<br><hr>majkek2011<br>Komentatorzy napisał(a):daj namiar<br><hr>omi<br>Komentatorzy napisał(a):jednak się dało wkońcu załatwić u mwitkowski100@gmail.com , jak co moge go polecić, ktoś chce moge przesłać dokumenty jego co mi wyrobił, ja jestem zadowolony<br><hr>autorforum111<br>Komentatorzy napisał(a):polecam mwitkowski100@gmail.com lo+matura ok doszło kurierem wszystko tak jak nalezy,
pozdrwiam aska17<br><hr>aska17<br>Komentatorzy napisał(a):mi pomogl pjabcd@yahoo.pl rowniez polecam tego pana<br><hr>dakarp<br>Komentatorzy napisał(a):przylaczam sie do polecenia gosc uczciwy minus- ciezki kontakt<br><hr>quadys<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak masz racje!! tp prawda ze nikt nie zalatwi nic!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Ja wam powiem z własnych doswiadczen niema co szukac ludzi ktorzy zalatwia prawo jazdy z wpisem to jest klamstwo wymyslone na rzecz oszustw. Jedna osoba to wymyslila a reszta podłapała i zarabiaja dobre pieniadze na ludzkiej naiwnosci sam raz wpłaciłem zaliczke i ciesze sie ze tylko zaliczke bo po tym czasie dostałem moze jeszcze z dwa maile i kontakt sie skonczyl.
W polsce jedynie mozna kupic dokumenty kolekcjonerskie od firm fastidcard.pl, clubcard.pl chociaz co do jakosci ich produktow sa rozne zdania sam sie nie odwazylem poniewaz cena jest za wysoka a jesli mam zaplacic za bubla 2000zł to wole nie ryzykowac znalazlem tez taniej bo za 500zł na dokumenty-kolekcjonerskie.otwarte24.pl i tam zamowilem po pierwsze i najwazniejsze niema płatnosci z gory a to juz jak dla mnie był spory plus
Poza tym przed wysyłka do klienta wysyłaja zdjecia na maila wiec mozna samemu ocenic czy sie podoba u mnie sie machneli w adresie ale poprawili szybko i jest ok
Jest pewnie wiele innych firm ktore tez sie tym zajmuja wystarczy poszukac tylko NIGDY nie wpłacajcie kasy z góry !!<br><hr>igor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie jest sprawdzony!!! bo jest naciagaczem i oszustem!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):hehehehepolecam wesluka@wp.pl ktory przyjezdza do klienta i jest obecny podczas odbioru dokumentu
i oszusci w tym momencie nie maja nic do powiedzenia
nie dziekujcie
robie to dla wszystkich oszukanych i na pohybel
<br><hr>ratajczaaak00<br>
Komentatorzy napisał(a):potwierdzam ja jestem zagranica pomogl przykat A odbieralem w konsulacie w Londynie<br><hr>s1000RR<br>Komentatorzy napisał(a):wesluka@wp.pl sprawdzony , jest ok <br><hr>senegal.1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzień dobry wszystkim.
Czy potrzebujesz kredytu? Czy jesteś zadłużony? Czy chcesz rozpocząć działalność gospodarczą i potrzebujesz kapitału? Czy potrzebujesz pożyczki lub finansowania z jakiejkolwiek przyczyny? Twoja pomoc jest ostatecznie tutaj, ponieważ dajemy pożyczki do wszystkich na tanie i przystępne oprocentowaniem zaledwie 2%, w razie zainteresowania prosimy o kontakt z nami w Jp_lenders@outlook.com~~pobj i dostać swoje kredyty dzisiaj.
Nasze usługi są szybkie i niezawodne, pożyczki są zatwierdzone w ciągu 3 godzin od aplikacji. Oferujemy pożyczki od minimalnego zakresu $2000 do maksymalnie $10 milionów. Posiadamy certyfikaty i prywatność jest w 100% bezpieczny z nami. Nie martw się więcej na temat kredytów i finansów oraz skontaktować się z nami poprzez e-mail na (Jp_Lenders@outlook.com) i uzyskać natychmiastowy zatwierdzenia pożyczki dziś.<br><hr>Jp Lenders
Czy potrzebujesz kredytu? Czy jesteś zadłużony? Czy chcesz rozpocząć działalność gospodarczą i potrzebujesz kapitału? Czy potrzebujesz pożyczki lub finansowania z jakiejkolwiek przyczyny? Twoja pomoc jest ostatecznie tutaj, ponieważ dajemy pożyczki do wszystkich na tanie i przystępne oprocentowaniem zaledwie 2%, w razie zainteresowania prosimy o kontakt z nami w Jp_lenders@outlook.com~~pobj i dostać swoje kredyty dzisiaj.
Nasze usługi są szybkie i niezawodne, pożyczki są zatwierdzone w ciągu 3 godzin od aplikacji. Oferujemy pożyczki od minimalnego zakresu $2000 do maksymalnie $10 milionów. Posiadamy certyfikaty i prywatność jest w 100% bezpieczny z nami. Nie martw się więcej na temat kredytów i finansów oraz skontaktować się z nami poprzez e-mail na (Jp_Lenders@outlook.com) i uzyskać natychmiastowy zatwierdzenia pożyczki dziś.<br><hr>Jp Lenders
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oferujemy pływającą program kredytów na poziomie 2%. Pożyczki w zakresie od $ 2000 $ 50.000.000,00. Z lub bez zabezpieczenia. Więcej informacji udziela: (turnover02415@gmail.com)<br><hr>James Hawkins
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oferujemy pływającą program kredytów na poziomie 2%. Pożyczki w zakresie od $ 2000 $ 50.000.000,00. Z lub bez zabezpieczenia. Więcej informacji udziela: (turnover02415@gmail.com)<br><hr>James Hawkins
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki wszystko przebiegło ok tak jak pisałemś załatwiałem sobie kat.B u niego tbednarczyk40@yahoo.pl, jeszcze raz polecam i wielkie dzięki<br><hr>nie powiemKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18<br>Komentatorzy napisał(a):Napisz do mnie, tez chce prawko i szukam odpowiedniej osoby! bos.klif@yahoo.com<br><hr>skrypek<br>Komentatorzy napisał(a):napisz do tbednarczyk40@yahoo.pl na początku roku załatwiałem sobie u niego dowód i paszport , ale z tego co wiem załatwia też prawo jazdy, ja ze swojej strony go polecam , bo poszedł na moje warunki itp. , posługuje sie tymi dokumentami bez problemu mogę ci podesłać, a orygianły muszą to chyba być bo odbierałem w urzędzie to więc nie jeakieś wydruki<br><hr>kkke30<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości