[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
polecam tbednarczyk40@yahoo.pl , załatwił mi szybko kategori B i paszport<br><hr>jj60tomKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):WITAM CIE DORIAN MOZESZ MI PODAC NAMIARY DO UCZCIWYCH OSOBY BO MNIE DWA RAZY OSZUKALI BIORA ZALICZKE A POZNIEJ ECHO. pozdrawiam i zgory dzieki MAIL.mag896@wp.pl<br><hr>madzia<br>Komentatorzy napisał(a):siema, ja załatwiałam sobie kat.B w poprzednim miesiącu u mwitkowski100@gmail.com , polecam w 100% moge ci przesłać jak wygląda moje prawko, ma wpis bo sprawdzałam. Pracuje w banku sprawdziałm sobie jego dane i na niego jest konto zarejstrowane, wiec nie wiem czy ktoś jeszcze z nim działa czy jak, ale ważne że wszystko ok.<br><hr>marta-18<br>Komentatorzy napisał(a):Napisz do mnie, tez chce prawko i szukam odpowiedniej osoby! bos.klif@yahoo.com<br><hr>skrypek<br>Komentatorzy napisał(a):napisz do tbednarczyk40@yahoo.pl na początku roku załatwiałem sobie u niego dowód i paszport , ale z tego co wiem załatwia też prawo jazdy, ja ze swojej strony go polecam , bo poszedł na moje warunki itp. , posługuje sie tymi dokumentami bez problemu mogę ci podesłać, a orygianły muszą to chyba być bo odbierałem w urzędzie to więc nie jeakieś wydruki<br><hr>kkke30<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kontakt do pjabcd@yahoo.pl mam z tego forum skorzystalam czas oczekiwania 32 dni koszt przy kat b 4600 zl latwy i bardzo dobry kontakt jesli ktos szuka pewnej osoby to na pewno mozna sie tam zglaszac<br><hr>kwiatlotosuKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):da sie zalatwicjesli nie wierzysz pogadac z dawidem pjabcd@yahoo.pl
i nie kazdy jest oszustem sprawdz sobie i rozwiej watpliwosci
<br><hr>demeterr<br>
Komentatorzy napisał(a):Potwierdzam powyższą opinie pjabcd@yahoo.pl faktycznie moze pomoc . Dla zainteresowanych koszta nie sa wielkie bynajmniej przy kategorii b <br><hr>pecekk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tutaj sprawdzac ! jazda.phorum.pl<br><hr>ciekawypanKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale oszust! 4600 chce za prawko!!! oszust ! ludzie nie dajcie sie nabrac!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):da sie zalatwicjesli nie wierzysz pogadac z dawidem pjabcd@yahoo.pl
i nie kazdy jest oszustem sprawdz sobie i rozwiej watpliwosci
<br><hr>demeterr<br>
Komentatorzy napisał(a):Potwierdzam powyższą opinie pjabcd@yahoo.pl faktycznie moze pomoc . Dla zainteresowanych koszta nie sa wielkie bynajmniej przy kategorii b <br><hr>pecekk<br>Komentatorzy napisał(a):kontakt do pjabcd@yahoo.pl mam z tego forum skorzystalam czas oczekiwania 32 dni koszt przy kat b 4600 zl latwy i bardzo dobry kontakt jesli ktos szuka pewnej osoby to na pewno mozna sie tam zglaszac<br><hr>kwiatlotosu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sprawdzilem!!! oszust i wyludzacz!!! nic nie zalatwi oszust!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):tutaj sprawdzac ! jazda.phorum.pl<br><hr>ciekawypan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Здравствуйте,
А вот Доступное кредит, который изменит вашу жизнь навсегда,
Я г-н Дэвид Herley сертифицированный кредита кредитор, я предлагаю кредит
индивидуального и общественного сектора, которые нуждаются в финансовой помощи
в низкой процентной ставкой в размере 3%. Плохой кредит приемлемым, термины и
Условия очень просты и considerate.You никогда не пожалеете
ничего в этом кредитной сделки, потому что я сделает вас улыбнуться.
Я г-н Дэвид Herley будет оказывать лучший из моих услуг всем
законным borrowers.You никогда не будет разочарован меня в этом
сделка, потому что вы не были рождены, чтобы быть заинтересованы loser.Any
клиенты должны связаться со мной как можно скорее через Email: davidherley5050@gmail.com
для дальнейших поступлений.
Пожалуйста, заполните форму ниже, приложений и получить обратно, если интересно и
вы будете рады узнать, ссуды кредитор, как г-н Дэвид Херли
ИНФОРМАЦИЯ заемщика требуется.
1) Полные имена:
2) Страна:
3) Адрес:
4) Государство:
5) Пол:
6) Семейное положение:
7) Род занятий:
Телефон:
10) Ежемесячный доход:
11) Следующая Кин:
12) Сумма кредита Необходимые:
13) Кредит Продолжительность:
14) Цель кредита:
15) Вы подали заявку на кредит до:
Как только вы заполните форму выше, Я пошлю к вам мои кредитные Условия И
Условия можно скорее для того, чтобы нас, чтобы продолжить.
Я буду с нетерпением жду, чтобы услышать от вас так, чтобы продолжить.
С УВАЖЕНИЕМ<br><hr>David herley
А вот Доступное кредит, который изменит вашу жизнь навсегда,
Я г-н Дэвид Herley сертифицированный кредита кредитор, я предлагаю кредит
индивидуального и общественного сектора, которые нуждаются в финансовой помощи
в низкой процентной ставкой в размере 3%. Плохой кредит приемлемым, термины и
Условия очень просты и considerate.You никогда не пожалеете
ничего в этом кредитной сделки, потому что я сделает вас улыбнуться.
Я г-н Дэвид Herley будет оказывать лучший из моих услуг всем
законным borrowers.You никогда не будет разочарован меня в этом
сделка, потому что вы не были рождены, чтобы быть заинтересованы loser.Any
клиенты должны связаться со мной как можно скорее через Email: davidherley5050@gmail.com
для дальнейших поступлений.
Пожалуйста, заполните форму ниже, приложений и получить обратно, если интересно и
вы будете рады узнать, ссуды кредитор, как г-н Дэвид Херли
ИНФОРМАЦИЯ заемщика требуется.
1) Полные имена:
2) Страна:
3) Адрес:
4) Государство:
5) Пол:
6) Семейное положение:
7) Род занятий:

10) Ежемесячный доход:
11) Следующая Кин:
12) Сумма кредита Необходимые:
13) Кредит Продолжительность:
14) Цель кредита:
15) Вы подали заявку на кредит до:
Как только вы заполните форму выше, Я пошлю к вам мои кредитные Условия И
Условия можно скорее для того, чтобы нас, чтобы продолжить.
Я буду с нетерпением жду, чтобы услышать от вас так, чтобы продолжить.
С УВАЖЕНИЕМ<br><hr>David herley
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niema mozliwosci kupienia prawka !! Ja calkowicie zrezygnowalem po wtopieniu sporej kwoty i kupilem kolekcjonerskie na inne dane narazie kontroli nie mialem wiec niewiem jak wyjdzie w praktyce.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>
Zamawialem na dokumenty-kolekcjonerskie.otwarte24.pl bo chyba jako jedyni nie biora zaliczek !!
Nie płaćcie za nic z góry !!!
<br><hr>lenny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niema mozliwosci kupienia prawka !! Ja calkowicie zrezygnowalem po wtopieniu sporej kwoty i kupilem kolekcjonerskie na inne dane narazie kontroli nie mialem wiec niewiem jak wyjdzie w praktyce.Komentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
Zamawialem na dokumenty-kolekcjonerskie.otwarte24 bo chyba jako jedyni nie biora zaliczek !!
Nie płaćcie za nic z góry !!! <br><hr>lenny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja natomiast rozmawialem z gostkiem stad <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> wydaja sie byc konkretni , czekam na informacje co i jak <br><hr>septembeerKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>Komentatorzy napisał(a):ja korzystalam z kontaktu podanego na forum . napisz tutaj oglaszamy.pl@wp.pl pomoga ci nie musisz isc na egzamin koszt wysoki ale warto <br><hr>mazdar8<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
strona sprawdzona wydaje sie byc ok korzystalem mam juz wpis na infocar moj nick marcin1990 tam na forum<br><hr>marcin1990Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pjabcd@yahoo.pl spotkalem sie z nim osobiscie nie placilem zaliczki sympatyczny gosc wszystko na spokojnie wytlumaczyl objasnil pozostaje czekac . place dopiero po odbiorze dokumentu gosc przyjezdza pod wskazany urzad ( odplatnie ) ja biore dokument i place calosc do reki polecam bo mysle ze warto<br><hr>rajan3<br>Komentatorzy napisał(a):a skad ten pan jest i czy robi sam osobiscie dokumenty???<br><hr>p<br>Komentatorzy napisał(a):hmm nie wiem dlaczego ma problem z emailem natomiast tutaj tez ich mozna znalezc <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> wczesniejsze forum jakie mieli to pojazd1.phorum.pl ale zostalo przeniesione na powyzszy adres <br><hr>rajan3<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak wplacisz zaliczke to konkretnie zniknie z twego zycia....hahahha<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>Komentatorzy napisał(a):ja korzystalam z kontaktu podanego na forum . napisz tutaj oglaszamy.pl@wp.pl pomoga ci nie musisz isc na egzamin koszt wysoki ale warto <br><hr>mazdar8<br>Komentatorzy napisał(a):ja natomiast rozmawialem z gostkiem stad <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> wydaja sie byc konkretni , czekam na informacje co i jak <br><hr>septembeer<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema marcin dasz namiar mjagielski58@gmail.com<br><hr>locoKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pjabcd@yahoo.pl spotkalem sie z nim osobiscie nie placilem zaliczki sympatyczny gosc wszystko na spokojnie wytlumaczyl objasnil pozostaje czekac . place dopiero po odbiorze dokumentu gosc przyjezdza pod wskazany urzad ( odplatnie ) ja biore dokument i place calosc do reki polecam bo mysle ze warto<br><hr>rajan3<br>Komentatorzy napisał(a):a skad ten pan jest i czy robi sam osobiscie dokumenty???<br><hr>p<br>Komentatorzy napisał(a):hmm nie wiem dlaczego ma problem z emailem natomiast tutaj tez ich mozna znalezc <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a> wczesniejsze forum jakie mieli to pojazd1.phorum.pl ale zostalo przeniesione na powyzszy adres <br><hr>rajan3<br>Komentatorzy napisał(a):strona sprawdzona wydaje sie byc ok korzystalem mam juz wpis na infocar moj nick marcin1990 tam na forum<br><hr>marcin1990<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net najlepszy i pewny<br><hr>eljeyKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci<br><hr>dorian<br>
Komentatorzy napisał(a):a za ile prawo jazdy proszę dp <br><hr>koza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zdecydowanie zalatwiaj u dokumenty.kontakt@safe-mail.net stary nie pozalujesz !!<br><hr>dehayKomentatorzy napisał(a):pilnie kupie prawo jazdy z wpisem kategorii B.<br><hr>grazka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahahahha sam sie polecasz oszuscie!!! oszust!!! UWAGA OSZUST!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami
dorian__w@wp.pl
Komentatorzy napisał(a):a za ile prawo jazdy proszę dp <br><hr>koza<br>Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net najlepszy i pewny<br><hr>eljey<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pozytywnych i negatywnych opiniach sprawdzilam tutaj i zastanawiam sie skad te negatywy ? Czyzby jakis "oszust" mial konkurencje ktora faktycznie pomaga ? Zalatwilam u tego Pana dokument co wiecej spotkalam sie z nim osobiscie, co prawda nie mam go jeszcze ale od srody mam wpis na infocar - co wiecej na kontakt trafilam poprzez to forum . <br><hr>RenataGru.Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):hehehehepolecam wesluka@wp.pl ktory przyjezdza do klienta i jest obecny podczas odbioru dokumentu
i oszusci w tym momencie nie maja nic do powiedzenia
nie dziekujcie
robie to dla wszystkich oszukanych i na pohybel
<br><hr>ratajczaaak00<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nikt o tym nie pisze, bo też osoba anonimowa, ale polecam isoce@t.pl , załatwił mi 2 dokumenty paszport i kat.C<br><hr>skpol33Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Załatwię świadectwo maturalne bez zaliczek z wpisem !
UWAGA - TYLKO STARA MATURA. CZYLI PRZED 2005 ROKIEM
Opis załatwienia sprawy:
1.Zgłaszasz się do mnie przez sms na nr tel. 530 534 277
2.Ja podaje Ci maila na jaki masz przesłać dane do świadectwa takie jak
Imię, Nazwisko, data urodzenia, miejsce urodzenia, PESEL.
3.Razem z tymi danymi przesyłasz mi dobrej jakości skan swojego zdjęcia. Najlepiej jakby to nie był skan tylko zapis w JPG u fotografa w oryginale wtedy jakość jest o wiele lepsza.
4.Jak załatwię wszystkie formalności to przesyłam Tobie skan świadectwa i oceniasz czy jest ok.
5.Przesyłasz 2000 zł na podany przeze mnie nr konta.
6.Ja przesyłam Tobie świadectwo na podany przez Ciebie adres listem poleconym. Dlaczego nie załatwiam tego w 4 oczy ? ponieważ obejrzenie świadectwa na oczy a obejrzenie skanu świadectwa oznacza to samo. Poza tym najważniejsza jest dla mnie anonimowość. I nie będę się tłumaczył że ryzykuje bo chyba każdy powinien wiedzieć. Proszę pisać smsa i czekać aż się odezwę. Sprawdzam skrzynką raz na dzień bo to mój drugi nr tel.<br><hr>GAL ANONIM<br>Komentatorzy napisał(a):Witam Potrzebuje świadectwo z technikum mechanicznego region wielkopolsaka Poznań Gniezno masz coś takiego<br><hr>AMA<br>Komentatorzy napisał(a):odezwij sie na maila karol34523@interia.pl<br><hr>xxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widze tutaj duzo Twoich komentarzy niepotrzebnje sienesz zament byc mkze oszukani Ciebie ale co do Umrainy to na zachodzie nie ma wojny a lrawko kosztuje nedyne 300dolarów.Bylem pytalem nke kupilem bo mam ale z samej ciekawosci.To mozliwe.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Dobry Dzień, jestem Natan i prowadzę kursy na prawo jazdy we Lwowie na Ukrainie. Pomagam przy zdobyciu uprawnień na wszelkie kategorie oraz innych dokumentów. Jest możliwość osobiście odebrać dokument w urzędzie z wpisem i zameldowaniem. Zapewniam hotel oraz formalności z ewentualną wymianą. NIE POBIERAM ŻADNYCH ZALICZEK !
Płatne Przy Odbiorze !
UA: +38 093-833-845-291 PL: +48 695-173-171 mail: natanprawko@mail. ru<br><hr>Natan<br>Komentatorzy napisał(a):oszust oszust oszust!!!! na ukrainie wojna debilu!! nie nie da sie nic zalatwic!!! gnojek chce 10000 zloty!!! OSZUST I NACIAGACZ!!!!!<br><hr>ugio<br>
P.S.pistolet z pelnym mahazynkiem makarowa rownkez 300 dolcow i tez nke potrzebuje.
Mozliwosci sa tylko trzeba wiedziec gdzie trafic<br><hr>szaraczek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widze tutaj duzo Twoich komentarzy niepotrzebnje sienesz zament byc mkze oszukani Ciebie ale co do Umrainy to na zachodzie nie ma wojny a lrawko kosztuje nedyne 300dolarów.Bylem pytalem nke kupilem bo mam ale z samej ciekawosci.To mozliwe.Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Dobry Dzień, jestem Natan i prowadzę kursy na prawo jazdy we Lwowie na Ukrainie. Pomagam przy zdobyciu uprawnień na wszelkie kategorie oraz innych dokumentów. Jest możliwość osobiście odebrać dokument w urzędzie z wpisem i zameldowaniem. Zapewniam hotel oraz formalności z ewentualną wymianą. NIE POBIERAM ŻADNYCH ZALICZEK !
Płatne Przy Odbiorze !
UA: +38 093-833-845-291 PL: +48 695-173-171 mail: natanprawko@mail. ru<br><hr>Natan<br>Komentatorzy napisał(a):oszust oszust oszust!!!! na ukrainie wojna debilu!! nie nie da sie nic zalatwic!!! gnojek chce 10000 zloty!!! OSZUST I NACIAGACZ!!!!!<br><hr>ugio<br>
Tam na budowie czlowiek zarabia od 500 do 1500 pln babka w sklepie 350pln za moesiac wiec 300 dolcow to jest luksus
P.S.pistolet z pelnym mahazynkiem makarowa rownkez 300 dolcow i tez nke potrzebuje.
Mozliwosci sa tylko trzeba wiedziec gdzie trafic<br><hr>szaraczek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zalatwilas u siebie chyba oszustko!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):hehehehepolecam wesluka@wp.pl ktory przyjezdza do klienta i jest obecny podczas odbioru dokumentu
i oszusci w tym momencie nie maja nic do powiedzenia
nie dziekujcie
robie to dla wszystkich oszukanych i na pohybel
<br><hr>ratajczaaak00<br>
Komentatorzy napisał(a):po pozytywnych i negatywnych opiniach sprawdzilam tutaj i zastanawiam sie skad te negatywy ? Czyzby jakis "oszust" mial konkurencje ktora faktycznie pomaga ? Zalatwilam u tego Pana dokument co wiecej spotkalam sie z nim osobiscie, co prawda nie mam go jeszcze ale od srody mam wpis na infocar - co wiecej na kontakt trafilam poprzez to forum . <br><hr>RenataGru.<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum