1
Ja kiedys dałem dziadkowi po placu sie przejechac FZR 600 : D cbra chcial kiedys po drodze sie przejechac to wolalem nie dawac xD chociaz na FZRe plynnie ruszyl co niektórym moim kumpla sie nie udawalo jak siadali 1 raz xD a r1 to lepiej niech nie dotyka ; d
-
nabudi - Bywalec
Starski Wcześniej miałem na myśli kompana z własnym motocyklem. Matkę przewiozłem bo jej obiecałem jeszcze w NL
Nabudi masz fajnego dziadka
PS: Posypał mi się napęd
i znowu wydatki...

Nabudi masz fajnego dziadka

PS: Posypał mi się napęd

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Prędkość maksymalna 60km/h. Platforma na której się stoi jest na drążku przez co można dobrze skręcać przy dużych prędkościach. KASK GRATIS.
nie ryzykowałbym xD, chociaż kontrkucja nowa, salonówka można powiedzieć, bo rok produkcji 2013 xD
nie ryzykowałbym xD, chociaż kontrkucja nowa, salonówka można powiedzieć, bo rok produkcji 2013 xD
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
hahahah, mistrz prostej z forum jednak sprzedaje xDD
http://allegro.pl/zielony-potwor-zx10r- ... 48013.html
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):hahahah, mistrz prostej z forum jednak sprzedaje xDD
O osiągach motocykla nie trzeba za wiele pisać , 180 KM , 170 kg masy 160 km/h na pierwszym biegu...to nie jest sprzęt dla początkującego motocyklisty ani amatora...maszyna dla kogoś o mocnych nerwach!!!!
Czy mogę z tego wywnioskować, że ktoś musiał kilka razy czyścić siedzenie? O kombinezonie nie wspominając?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kaai napisał(a):hahahah, mistrz prostej z forum jednak sprzedaje xDD
Czyja to maszyna i co oznaczajÄ… cyferki nad VINem?
Nie rozumiem czemu Czechy są tak wychwalane. Zapuściłem się w głąb 200km i nie widziałem ani ciekawych dróg ani widoków ani zabytków ani nic ciekawego...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
A jednak da sie zejsc ponizej 10l. W drodze do Los Angeles srednia nieco wyzsza niz dozwolona I 9.5 wyskoczylo. Cos mi Sir wydaje , ze Bede sprzedawal moto...
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
- Kaai
- Mieszkaniec forum
dobre Kai xD dzisiaj tak sie wybralem z kumplami jako mistrz prostej po trasie... i stwierdzam ze to nie dla mnie... ile mozna ciac 200+ non stop na PROSTEJ drodze Oo po 15 min to mi sie spac chcialo.... xD ale przynajmniej jak dojechalismy do celu to byly fajne winkle ale piasek na drodze :<
pany ? czy za 200 zl kupie uzywany telefon co bedzie sie nadawal do sprawnego poruszania po necie z androidem itp ?
pany ? czy za 200 zl kupie uzywany telefon co bedzie sie nadawal do sprawnego poruszania po necie z androidem itp ?
-
nabudi - Bywalec
Kaai napisał(a):nabudi napisał(a):no od 06 roku to chyba nawet jak by nie chciala to moze cos tam skręcaale ja tam lubie jak kobieta smiga na moto a tym bardziej ładna kobieta!
wazne ze z pasji z a nie z pozerstwa ktos to robi (a foty to nie koniecznie wyznacznik bo tez mam ich baaardzo duzo z moto np... bo tak jak mowilem co gdzie jestem i jest aparat to jest i moto....
)
ja też mam foty z częstochowy (zlot) z czech (winkle) etc, ale nie mam takich gdzie w rogu jest napisane 'xxx yyy photography' a ja układam fryzurę, czyszczę kombi etc, żeby fajnie wyjść xD
no ale tak czy siak, fajnie ze lata z pasja.
Niefajnie, jej miejsce najwyzej na drugim siodle, sory

Jest tyle bardziej kobiecych zainteresowan - gra na skrzypcach, ciuchy/moda i tak dalej.
Poza tym przeciez ten motocykl pewnie nie widział czerwonego pola

No i zeby nie było - dosc ładna.
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości