1
-
nabudi - Bywalec
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Każdy tutaj miałby z nią udaną niedzielę, tylko nie Ty Kaai. Jesteś gejem?
Mirek, gadałem wczoraj z kolegą, ma narazie same kołowe i jedną krótką kosą, ale z tego co patrzyłem to takie małe gówienko raczej do ogródka. Mówi, że coś będzie miał w następnym tygodniu, ale się pyta czy ma być z żyłką czy z nożem.

Mirek, gadałem wczoraj z kolegą, ma narazie same kołowe i jedną krótką kosą, ale z tego co patrzyłem to takie małe gówienko raczej do ogródka. Mówi, że coś będzie miał w następnym tygodniu, ale się pyta czy ma być z żyłką czy z nożem.
-
Hyde - Bywalec
Ostatnio w Poznaniu stałem na światłach i podjechała mega szczupła laska na Hajce, całe szczęście, że miałem dobrze zapięty kask, bo szczena opadła by mi na asfalt. Jestem ciekawy jak ta laseczka radzi sobie z manewrowaniem na parkingu...
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
power_bit
jak ktoś sięga palcami to na placu ogarnie jeszcze, ale jak przyjdzie cofnąć moto pod górkę to jest kaplica.
hyde - gustuje w czarnowłosych i prawdziwych laskach. widziałem wieeele dziewcyzn na moto, i każda jak siedzi na sprzęcie w kasku widać uśmiech od ucha do ucha w jej oczach. a ta się zachowuje jak by to był dodatek do stroju/osobowości.
cenię ludzi z pasją, a nie takich, którzy kupują coś bo to jest modne. a ostatnio coraz częściej takich spotykam, niestety
jak ktoś sięga palcami to na placu ogarnie jeszcze, ale jak przyjdzie cofnąć moto pod górkę to jest kaplica.
hyde - gustuje w czarnowłosych i prawdziwych laskach. widziałem wieeele dziewcyzn na moto, i każda jak siedzi na sprzęcie w kasku widać uśmiech od ucha do ucha w jej oczach. a ta się zachowuje jak by to był dodatek do stroju/osobowości.
cenię ludzi z pasją, a nie takich, którzy kupują coś bo to jest modne. a ostatnio coraz częściej takich spotykam, niestety

white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Hyde napisał(a):Mirek, gadałem wczoraj z kolegą, ma narazie same kołowe i jedną krótką kosą, ale z tego co patrzyłem to takie małe gówienko raczej do ogródka. Mówi, że coś będzie miał w następnym tygodniu, ale się pyta czy ma być z żyłką czy z nożem.
Ma byc zylkowa. Nie wiedzialem, ze sa podkaszarki z nozem.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Kaii post tej dziewczyny na buku "bezpiecznie km nabijają się już od 2006 roku " tak wiec chcac nie chcac skoro tyle lat jezdzi to jednak to lubi i nie jest to dodatek do stroju a ze ma ladne zdjecia ? jak jest ladna to czemu nie ? fakt ze wiekszac lasek traktuje to jako dodatek a nie pasja... ale z 3 znam osobiscie co jezdza i uwaga... robia to dobrze i jest to ich pasja tak wiec no
aha i nie sa brzydkie xD

-
nabudi - Bywalec
nie śledziłem aż tak, ale w takim razie spoko, i ciszę się, że się pomyliłem, po prostu tak jak pisałeś "fakt ze wiekszac lasek traktuje to jako dodatek a nie pasja". i też znam ładne kobitki, które latają, ale mają ten błysk w oczach jak siadają na moto, a tutaj tego nie było (bo może profesjonalne sesje, i nie miało być?) i sądziłem, że to raczej pozerka.
ale w takim razie fajnie. nie będę wnikał czy potrafi skręcać czy kupiła na pierwsze moto tego gixa czy cokolwiek innego. whatevur
ale w takim razie fajnie. nie będę wnikał czy potrafi skręcać czy kupiła na pierwsze moto tego gixa czy cokolwiek innego. whatevur

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
no od 06 roku to chyba nawet jak by nie chciala to moze cos tam skręca
ale ja tam lubie jak kobieta smiga na moto a tym bardziej ładna kobieta!
wazne ze z pasji z a nie z pozerstwa ktos to robi (a foty to nie koniecznie wyznacznik bo tez mam ich baaardzo duzo z moto np... bo tak jak mowilem co gdzie jestem i jest aparat to jest i moto....
)

-
nabudi - Bywalec
Niunia b. fajna, foty tez, tyle, ze dla mnie to wszystko smierdzi nowoscia i nijak ma sie to do tego, ze ona wogole smiga. Jezeli smiga to OK.

- Harakiri 7
- Bywalec
nabudi napisał(a):no od 06 roku to chyba nawet jak by nie chciala to moze cos tam skręcaale ja tam lubie jak kobieta smiga na moto a tym bardziej ładna kobieta!
wazne ze z pasji z a nie z pozerstwa ktos to robi (a foty to nie koniecznie wyznacznik bo tez mam ich baaardzo duzo z moto np... bo tak jak mowilem co gdzie jestem i jest aparat to jest i moto....
)
ja też mam foty z częstochowy (zlot) z czech (winkle) etc, ale nie mam takich gdzie w rogu jest napisane 'xxx yyy photography' a ja układam fryzurę, czyszczę kombi etc, żeby fajnie wyjść xD
no ale tak czy siak, fajnie ze lata z pasja.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
A ja dzisiaj przewiozłem własną matkę rodzicielkę na dziesiątce
Jej mina po zejściu z moto = Bezcenna

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości