1
-
rosiboj - Moderator
-
Walenty - Moderator
U mnie problem brudnych felg nie występuje - mam białe felgi a na łańcuchu biały smar:)
Do niedzieli i tak zresztą nie jeździłem więc nie było po czym myć.
@Invi, po co chcesz rzucać cygara, ani się nimi nie zaciągasz, lepiej się po nich czujesz, więc w sumie to nawet zdrowe są:)
Do niedzieli i tak zresztą nie jeździłem więc nie było po czym myć.
@Invi, po co chcesz rzucać cygara, ani się nimi nie zaciągasz, lepiej się po nich czujesz, więc w sumie to nawet zdrowe są:)
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Kaai napisał(a):no własnie, ja mam moto do polatania na weekendy (dla relaksu, zabawy), więc dla mnie to nie problem po 300km w niedzielę wypucować sprzęta, kombiak, kask.
Jak ja wyjade w niedziele o 14-tej to wracam po 20-tej i po 300km mam dosc juz motocykla. Jak byla sol na drogach to zajezdzalem na karcher a jak nie to nie. W auto i do pracy. Zreszta ja nie myje motocykla bo niewielka ilosc blota jest naturalna powloka transalpa.
Lubie bezwietrzne dni

-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
uhm.. opony, slidery? jakaÅ› pozerka?
kupujmy sporty żeby być fajnym i robić sobie zdjęcia na fesjbuka? Mam wrażenie, ze ostatnio panuje taki trend. a może po prostu jak widzę ludzi na sportach którzy na skrzyżowaniach najlepiej to przepchali by moto mnie szlag trafia?
//ile się czeka na decyzję z zarządu dróg.. we wtorek dałem pismo, 0 odzewu, a moto stoi rozrypane

kupujmy sporty żeby być fajnym i robić sobie zdjęcia na fesjbuka? Mam wrażenie, ze ostatnio panuje taki trend. a może po prostu jak widzę ludzi na sportach którzy na skrzyżowaniach najlepiej to przepchali by moto mnie szlag trafia?
//ile się czeka na decyzję z zarządu dróg.. we wtorek dałem pismo, 0 odzewu, a moto stoi rozrypane

- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
A ja bym chciał zobaczyć jak na tym jeździ. W życiu nie widziałem, żeby kobieta dzidowała na moto.
Zdrowe jak rak jamy ustnej.
Brekekeks napisał(a):@Invi, po co chcesz rzucać cygara, ani się nimi nie zaciągasz, lepiej się po nich czujesz, więc w sumie to nawet zdrowe są:)
Zdrowe jak rak jamy ustnej.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Mnie tam się te fotki podobają, przynajmniej ubrana porządnie a nie koszulka+dżinsy i tenisówki. No i co tu dużo gadać ładne dziewczę. Moto zresztą też. 8/10 would ride.
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
suhy-19 napisał(a):Kaai i czego sie czepiasz jak sam masz praktycznie identyczna fotke na FB
nope.
//ale tak czy siak, 95% ludzi ma foty na moto na fesjbukach etc. i mnie to nie rusza, rusza mnie dopiero to, jak ktoś zamiaast na tym moto jeździć to traktuje to jak dodatek do stroju? i wali sobie sesje na fesjbuka po 30 zdjęć ;Q
no ale jak kto woli
@Walenty, jest ta jedna co jeździ w TT, to można przyjąć, że są dziewczyny, które jednak dzidują

ale to zapewne nie przywiązują wagi do tego, żeby fajnie wyjść na moto i mieć fajnego sporta w kolorowym malowaniu
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jakie rozkminy tu leca... :> Fajna dupa i ma pasje. Lubi jezdzic na moto i dla mnie to jest jej zayebisty plus. Co z tego ze wstawia zdjecia na fb ? Lepiej zeby robila sweet focie do lustra ? o.O
Invi cygaretki czy cygara
?
Invi cygaretki czy cygara

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
no wlasnie niech sobie dziewczyna wstawia foty... ja tez mam z 30 fot z moto no bo gdzie nie jestem to na moto.... pff 30.. z 60 mam Oo co do dzidujących dziewczyn to nawet na zwyklym radomiu mozna spotkac amazonke co objedzie wam tyłek ; ) ale fakt faktem ze na 10 spotkanych dziewczyn 2 wiedzą o co chodzi
ale mi nie przeszkadza jak ładna dziewczyna robi ładne foty na swoim ładnym moto
tak jak ktos powiedział przynajmniej dobrze ubrana itp : )

-
nabudi - Bywalec
Nie przeszkadza? Ladna to niech sobie foty wstawia, gorzej jak faceci sobie sweet focie wstawiaja i te chore teksty o predkosci. Obrzydliwe.
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość