Offtop dla vipów
leff napisał(a):ogloszenia to w innym dziale, warn
melvin napisał(a):przypier*alanie się w innym dziale, LIŚĆ

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
si, turbo zregenerowane, w sobotę podłączę pod kompa zobaczę jak pompuje, do tego wtryski ogarnięte i dołożony trochę większy intercooler:
przymiarka:
(otwórz link)
i na gotowo:
(otwórz link)
autko poskłądane do końca w sobotę, tzn w sobotę przyszedł ic reszta już jakiś czas w użyciu i póki co wszystko ok, na turbo jest wykres z wyważarki i gwarancja na rok....
wszystko wyjdzie w praniu
przymiarka:

i na gotowo:

autko poskłądane do końca w sobotę, tzn w sobotę przyszedł ic reszta już jakiś czas w użyciu i póki co wszystko ok, na turbo jest wykres z wyważarki i gwarancja na rok....
wszystko wyjdzie w praniu

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
seryjne 2.0d 150KM w rodzinnym kombi
jedyne mody to wywalone klapki zawirowań powietrza z kolektora ssącego pusty wydech bez filtra i katalizatora i ten ic, niedługo w wolnej chwili będzie zaślepiony EGR a później może jakiś remap zobaczymy na co pozwoli portfel.
teraz planuję zmienić obicie kierownicy bo się przetarła, i gałkę biegów na m-pakiet żeby dodać trochę smaku wnętrzu, na przyszły rok w planach są ciemne szyby, gleba i jakaś 17 albo 18 Felga
a w przyszłości skóra i czarna podsufitka

jedyne mody to wywalone klapki zawirowań powietrza z kolektora ssącego pusty wydech bez filtra i katalizatora i ten ic, niedługo w wolnej chwili będzie zaślepiony EGR a później może jakiś remap zobaczymy na co pozwoli portfel.
teraz planuję zmienić obicie kierownicy bo się przetarła, i gałkę biegów na m-pakiet żeby dodać trochę smaku wnętrzu, na przyszły rok w planach są ciemne szyby, gleba i jakaś 17 albo 18 Felga
a w przyszłości skóra i czarna podsufitka

-
melvin - PierwszyOkrutny
ic takie bo moje ori umarło a za używkę seryjną trzeba dać ok 200zł a ten wyrwałem za 250zł w zestawie z dwoma kolankami i dwoma redukcjami. generalnie remap chcę zrobić z czystej ciekawości, bo mocy mi w zupełności wystarcza.

-
melvin - PierwszyOkrutny
remap moze zmienic Twoje podejscie to "wystarczajacej" mocy .... ja swojego kuraka bede chipsowal jakos na wiosne, poprzedni samym softem pojechal na 194 HP i 225 Nm (1.8T) a nowsze wersje tego silnika robily sie na ok 210 HP
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
i tak mi z mocą nie podskoczycie
2700 Nm i 460 KM
<hahahaha>

2700 Nm i 460 KM
<hahahaha>
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
A co z kat "E" też masz w planach czy planujesz jeździć solo?
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
O ty.. A nie mają tam jeszcze dla kogoś takiego prezentu za Free? Chętnie bym przygarnął "C"
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
-