11
power - mam 700 za a* sp1 z października zeszłego roku (tylko tam jeszcze reszta kombi, kask buty), jak cos daj znac.
ooglnie masakra, nigdzie nie potrafie dorwac kompletu felg. nikt nie prostuje, kazdy sie boi. nowe kosztuja minimum 1000pln od sztuki, na allegro sa po 200 ale tylko z tylu. a ja chce komplet, i najlepiej jeszcze polerowany, takie jak moje.
bieda masakryczna ;(
ooglnie masakra, nigdzie nie potrafie dorwac kompletu felg. nikt nie prostuje, kazdy sie boi. nowe kosztuja minimum 1000pln od sztuki, na allegro sa po 200 ale tylko z tylu. a ja chce komplet, i najlepiej jeszcze polerowany, takie jak moje.
bieda masakryczna ;(
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):power - mam 700 za a* sp1 z października zeszłego roku (tylko tam jeszcze reszta kombi, kask buty), jak cos daj znac.
Dzięki, ale podawałem już rzeczoznawcy średnią cenę nowych łapawic, nie wyskoczę teraz ze 7 stówami gdzie mówiłem, że kosztują około 150 zł. Nikt nie ma jakiegoś paragonu

Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
Wielkie dzięki Vergon, ale nie szukaj, 5 lat od daty zakupu to zdecydowanie za dużo. Łapawice kupiłem na allegro w marcu, mogę od nich uzyskać jakieś dane o transakcji? Mam kopie przelewu jednak to żaden dowód, bo nie jest napisane za co płace, tylko nr. aukcji.
-
Vergon w moto przednia felga walnieta, stelaz przod-tyl, bak i kilka polamanych plastikow. Ja troche sie poobijalem, rozcieta lewa dloń i kilk powazniejszych obtarc na przedramionach.
A i cos mam z nadgarstkiem bo nie moge ruszac dlonia ale na przeswietlenie musze czekac do jutra
A i cos mam z nadgarstkiem bo nie moge ruszac dlonia ale na przeswietlenie musze czekac do jutra
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
To że leciałeś bez ciuchów to wydedukowałem, ale rękawiczek też nie miałeś, że dłoń dostała?
Która to R6?
Power nawet jak nie skołujesz papierów to bez spiny, nie masz obowiązku przechowywania paragonów, wyślij im kilka ofert tych rękawiczek z różnych sklepów i niech sobie sami sprawdzą. Nie musisz mieć paragonu, żeby należał Ci się hajs.
Która to R6?
Power nawet jak nie skołujesz papierów to bez spiny, nie masz obowiązku przechowywania paragonów, wyślij im kilka ofert tych rękawiczek z różnych sklepów i niech sobie sami sprawdzą. Nie musisz mieć paragonu, żeby należał Ci się hajs.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
dokłądnie. jak ja rozwaliłem fele i wzywałem policję to mi policjant poweidział, że mam im mówić, że mam nówki felgi po tysiaka każda, kupione miesiac temu, a ze nie ma obowiązku trzymania paragonów to ich nie mam. niech sobie sprawdzą po ile są.
a ta r6 chyba z 2001?
a ta r6 chyba z 2001?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Dlon rozciolem razem z rekawica(krotkie rekawice) na jakims szkle a kombiaka mialem zalozonego tylko ze mialem rozpiete zamki przy rekawach i podczas gleby jeden rekaw sie podwinol
Yamaha r6 rj11
Yamaha r6 rj11
Ostatnio edytowano 20/6/2013, 19:40 przez suhy-19, łącznie edytowano 1 raz
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Vergon napisał(a):Power nawet jak nie skołujesz papierów to bez spiny
No faktycznie może latam jak ze sraczką, ale wkur*** mnie to już, człowiek musi walczyć o to co powinien dostać bez mrugnięcia okiem.
-
senekkorzenna napisał(a):coś dziwnego dzieje się z ludźmimojemu synowi zajechał drogę 4T i spierdzielił.
![]()
syn wyglebił bez większych konsekwencji ale skuter trochę przytarty.
Zbieg okoliczności że zapisali numer i to sąsiad mieszkający obok mnie .![]()
Jestem z ch...m po rozmowie i powiedziałem mu że od tej pory każde szambo wylane na pole to telefon.![]()
Odgrażał że mnie spali itp ale za godzinę przyszła żona z pytaniem ile chcemy za wycofanie oskarżenia z policji![]()
dostali ultimatum nowy skuter, czekam.
nie popuszczę ch...owi mimo że ma w policji układ.![]()
![]()
![]()
Zapisali, czyli przypuszczam, że świadkowie byli? Dlaczego nie poszedłeś w tej sprawie na policję?
A co do tego szamba, gdzieś słyszałem, że na pole można, wszak nawóz, tyle, że własny

Tam skuter, powiedz, że zmieniłeś zdanie - busa '08 w górę, bo syn się zestresował i poniósł znaczne straty moralne :]
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):A co do tego szamba, gdzieś słyszałem, że na pole można, wszak nawóz, tyle, że własny
Kiedyś tak było. Teraz to tylko jak masz rośliny energetyczne typu wierzba i to dokładnie określone ilości na areał.
A z sąsiada powinieneś zgłosić jeżeli wiesz że jeździ po pijaku bo na Twoim synie może się nie skończyć.
-
mati22252 - VIP Ścigacz.pl
-
nabudi - Bywalec
Groźba 'spalenia' jest groźbą karalną i jeżeli przeczuwasz, że istnieje prawdopodobieństwo jej spełnienia, to idź i zgłoś to na policję. W najgorszym przypadku go postraszą lub przytemperują jego zapały.
Poza tym, nie daruj typowi.. zagroził zdrowiu twojego dziecka.
Poza tym, nie daruj typowi.. zagroził zdrowiu twojego dziecka.
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak