12
Brekekeks napisał(a):@neuros - na dyskusję o prochach nigdy nie jest za późno. Może ty mi powiesz, kiedyś wycinali mi wyrostek i przed zabiegiem dostałem taki zastrzyk. Nie wiem co to było, ale strasznie fajnie się czułem, nie wiesz czego mogli użyć?:)
Dostałeś pewnie dormicum - fajna sprawa

-
Hyde - Bywalec
amahay napisał(a):Przyśniło Ci się.
A tak z ciekawości : po co Ci to wiedzieć ?
Rozmieszczenie baz wojskowych to bardzo ważna i cenna informacja, można ją sprzedać turbanom za parę grajcarów

A poważnie to chciałbym jeszcze raz to zobaczyć a najbardziej to chciałbym zobaczyć na żywo efekt "supersonic boom" chociaż u nas chyba tego nie ma...
Mój nick - Associazione Sportiva Roma, rok założenia 1927

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ktoś tam nie chciał mojej cbry, więc wrzucę LINK. żebyście musieli kliknąć (taki sku*wiel ze mnie, mwahwahhawha)
http://imageshack.us/a/img803/789/sdc13937i.jpg
http://imageshack.us/a/img803/789/sdc13937i.jpg
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Co do tej akcji to za jaja kut*** powiesić tylko...
A jeżeli chodzi o pierwsze o2o to w wieku chyba 13 lat wszedłem na allegro ojca i patrzę , kupił jakiś złom romet chart 210- za bodajże 130 zł z papierami. Cóż pośmiałem się z ojca, że on i motorower
Był w stanie opłakanym ale jeździł. Kurdę, jak ja na niego siadłem i ogarnąłem biegi (3 są tam) to mówię do ojca " Dobra tato rekwiruje ten sprzęt" Co ja się na nim najeździłem to łezka się w oku kręci, las czy nie las, szuter, ulica, szedł jak piorun. W międzyczasie włożyliśmy w niego z 1,3k i wyglądał jak by z fabryki wyjechał dopiero co. Idealny wręcz. Niestety sprzedaliśmy za ok 800 zł bo rama byla pęknięta już 3 raz i kolejne spawanie nie miało sensu.
Kaii- Co to za skurw****
A jeżeli chodzi o pierwsze o2o to w wieku chyba 13 lat wszedłem na allegro ojca i patrzę , kupił jakiś złom romet chart 210- za bodajże 130 zł z papierami. Cóż pośmiałem się z ojca, że on i motorower

Kaii- Co to za skurw****

-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Glenroy napisał(a):Krmtzzz napisał(a):To sie nazywa manipulacja slowami kluczowymi :> ? Tez zglosilem.
Też zgłosiłem, nie lubię takiego skur****stwa![]()
Też nie rozumiem tego bumu na skuteryja w podstawówce śmigałem na simsonie S51 w gimnazjum zafundowałem mu gaźnik i cylinder z S71. Zawsze się ze mnie nabijali, że jeżdżę starym złomem a oni nowym kiblem, ale mi właśnie największą radochę sprawiała możliwość redukcji do trójki i oddalający się w lusterku skuter kolegi, no i o tym, że ja w najlepsze bawiłem się po lasach i polach, kiedy reszta na kiblach widząc kawałek piasku srała po gaciach już nie wspomnę
A ja nie zgłosiłem, wszystko jasno napisane. Taka pułapka na gamoniów

Dajcie chłopu zarobić...
Glenroy, skoro mogłeś sobie pozwolić na redukcję, to przypuszczam, że miałeś 4 biegowego

Co do tej F3, to bardzo ładna, naprawdę. Ja tam lubię polerowane fele.
-
Walenty - Moderator
Muszę was rozczarować. Teraz jest taki okres, że niewiele będzie sie działo. Mało paczek, mało problemów i nerwów. Jedyne co mnie dzis wkurzyło to inwentaryzacje i remanenty w marketach i firmach - brak możliwości doręczenia
Ale jak coś ciekawego się wydarzy to dam znać
KtoÅ› z was coÅ› Forex?

KtoÅ› z was coÅ› Forex?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości