1
ASR1927 napisał(a):Amahay, przetrzepałem kiedyś wszystkie kable w TriumphieZnam ten ból.
Poleci ktoś jakiś dobry film prawniczy, sąd, rozprawa? Oglądałem "Regulamin zabijania" i "Prawnik z Lincolna". Najlepiej jakiś z nowszych, po 2000r
Prawo zemsty z Gerardem Butlerem.
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):ASR1927 napisał(a):Amahay, przetrzepałem kiedyś wszystkie kable w TriumphieZnam ten ból.
Poleci ktoś jakiś dobry film prawniczy, sąd, rozprawa? Oglądałem "Regulamin zabijania" i "Prawnik z Lincolna". Najlepiej jakiś z nowszych, po 2000r
Prawo zemsty z Gerardem Butlerem.
Widziałem, w sumie to dosyć dawno temu

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
tradycji trzeba było dać zadość (23.09 - pierwszy dzień jesieni)
zostawiłem jakieś 2 - 3 ostatnie wątki, co by nie było dezorientacji
tylko nie lamentować, ze wam licznik opadł, bo i tak jak doskonale wiadomo, mam to tam, gdzie kobiece plecy nabierają szczególnie pięknego kształtu
zostawiłem jakieś 2 - 3 ostatnie wątki, co by nie było dezorientacji
tylko nie lamentować, ze wam licznik opadł, bo i tak jak doskonale wiadomo, mam to tam, gdzie kobiece plecy nabierają szczególnie pięknego kształtu
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
maciejka69 napisał(a):a dlaczego tamtemu kolesiowi podnosiła się klatka? Miał gościa w środku?
Właściwie to nie wiem. To były bardzo świeże zwłoki. Chyba przy przenoszeniu zrobił się jakiś wtórny skurcz mięśniowy. Byłam zbyt przerażona samym faktem unoszenia się tułowia żeby analizować dlaczego tak się dzieje

-
neuros - Świeżak
kiedyś opisywałem, więc może co poniektórym się powtórzę.
mój druh odrabiając zasadniczą służbę wojskową lat x temu (było coś takiego) robił za salowego w pewnym szpitalu (nomen omen) w Toruniu.
i tak podczas jakiegoś dnia otrzymał polecenie zwieść zwłoki do z sali "kostnicy" szpitalnej.
zadowolony zaparkował leżankę do windy, zamknął drzwi i zaczął zjeżdżać do piwnicy.
w pewnym momencie nieopatrzenie oparł się denatowi łokciem na brzuchu a ten mu usiadł na leżance.
efekt łatwy do przewidzenia ...
potylica miała silny kontakt z podłożem, gdy padł zemdlony
także gdy winda zjechała i drzwi się otworzyły, to widok był następujący
siedzący na kozetce (nieboszczyk) i leżący na podłodze windy salowy
potem mieli kilka miesięcy używki po nim ...
mój druh odrabiając zasadniczą służbę wojskową lat x temu (było coś takiego) robił za salowego w pewnym szpitalu (nomen omen) w Toruniu.
i tak podczas jakiegoś dnia otrzymał polecenie zwieść zwłoki do z sali "kostnicy" szpitalnej.
zadowolony zaparkował leżankę do windy, zamknął drzwi i zaczął zjeżdżać do piwnicy.
w pewnym momencie nieopatrzenie oparł się denatowi łokciem na brzuchu a ten mu usiadł na leżance.
efekt łatwy do przewidzenia ...
potylica miała silny kontakt z podłożem, gdy padł zemdlony
także gdy winda zjechała i drzwi się otworzyły, to widok był następujący
siedzący na kozetce (nieboszczyk) i leżący na podłodze windy salowy
potem mieli kilka miesięcy używki po nim ...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):tylko nie lamentować, ze wam licznik opadł
Co poniektórym, równolegle do licznika opadło także coś jeszcze

neuros napisał(a):maciejka69 napisał(a):a dlaczego tamtemu kolesiowi podnosiła się klatka? Miał gościa w środku?
Właściwie to nie wiem. To były bardzo świeże zwłoki. Chyba przy przenoszeniu zrobił się jakiś wtórny skurcz mięśniowy. Byłam zbyt przerażona samym faktem unoszenia się tułowia żeby analizować dlaczego tak się dziejeWłaściwie to wszyscy zebrani, z patologiem włącznie, zareagowali w ten sam sposób. Zagadka pozostała nierozwiązana... Może faktycznie koleś miał w sobie obcego
No to chyba właśnie przez zapowietrzenie i skurcze mięśni?
-
ASR1927 - Moderator
Raczej w tym sezonie tego "remontu" nie zmęczę ale nigdy nic nie wiadomo.
Będzie USD tylko chcę polować na taki z gsxr z czarnymi lagami (teleskopami) .
temat tyłu ogarniam tak że pod moim siedzeniem tak jak było do tej pory będzie oryginalnie zainstalowany komputer,aku i zestaw oryginalnych narzędzi do sv . Przydałoby się pomyśleć nad albo profilem siedzenia do góry lub jakimś mega minimalnym oparciem w razie W . Do czego służy jeszcze tył ?
. Tablica będzie jeszcze nie wiem gdzie . Hebel będzie chyba nie taki jak w SV
ale wszystko zobaczymy w praniu .
Tak na oko to tył motocykla (bez wydechów) będzie o 10 kg lżejszy jak nie więcej .
Tego typa chyba to nie obchodzi
Będzie USD tylko chcę polować na taki z gsxr z czarnymi lagami (teleskopami) .
temat tyłu ogarniam tak że pod moim siedzeniem tak jak było do tej pory będzie oryginalnie zainstalowany komputer,aku i zestaw oryginalnych narzędzi do sv . Przydałoby się pomyśleć nad albo profilem siedzenia do góry lub jakimś mega minimalnym oparciem w razie W . Do czego służy jeszcze tył ?

Tak na oko to tył motocykla (bez wydechów) będzie o 10 kg lżejszy jak nie więcej .
Invinciblee napisał(a):Jak już przerabiać to by wypadało USD do tej SV wstawić
Ale zdajesz sobie sprawę z tego że zadupek w moto pełni kilka funkcji? Nie tylko jako stelaż pod tyłek pasażerki

Tego typa chyba to nie obchodzi

Ostatnio edytowano 23/9/2012, 17:07 przez amahay, łącznie edytowano 1 raz
-
amahay - Stały bywalec
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Właśnie bedzie ciepło od jutra to pojade założyc wreszcie opone do moto bo nie mam jak jezdzic ;(
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
220km dzisiaj. Zajechałem na taką pewną miejscówkę w celu dokonania czynności fizjologicznych w samotności a tam 10 moturów różnej maści. M. in. gość w takim kombi jak mój
No i Triumph jaki był taki był ale FZetek pod jednym względem go nie przebije. Jest za wysoki żeby dostać się na tamę w Lubawce. Kurczybyk nie mieści się pod szlabanem
I gumy jakie piękne mi wychodziły dzisiaj
A co zimno to już moje.
A i zapomniałbym dodać, widziałem trzy Ducati 996, dwa czerwone i jeden żółty. Na czeskich blachach.
Jutro na tydzień wracam do K-Ex'a a potem prawdopodobnie pojeżdżę troszku dłużej w TNT. To będzie dobre, bo będę mógł nawiązywać kontakty i rozdawać ulotki z PZU

No i Triumph jaki był taki był ale FZetek pod jednym względem go nie przebije. Jest za wysoki żeby dostać się na tamę w Lubawce. Kurczybyk nie mieści się pod szlabanem

I gumy jakie piękne mi wychodziły dzisiaj

A i zapomniałbym dodać, widziałem trzy Ducati 996, dwa czerwone i jeden żółty. Na czeskich blachach.
Jutro na tydzień wracam do K-Ex'a a potem prawdopodobnie pojeżdżę troszku dłużej w TNT. To będzie dobre, bo będę mógł nawiązywać kontakty i rozdawać ulotki z PZU

-
ASR1927 - Moderator
Ja dzisiaj 100 km tylko
swoja droga kurde, czesto mialem uslizg przy probie wstania na jedno, ach ten zimny asfalt... No i przy zlozeniu ladnie mi dupa uciekala, moja glupota na nierozgrzanych gumach chcialem sie klasc prawie na kolano
W kazdym badz razie zblizam sie niedlugo do zakonczenia sezonu, coby paciaka nie walnac ;D Motorzystow sporo dzisiaj smigalo !

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości