Offtop dla vipów
Apfyyyyyyyyyyyyyyyyyyy co tam sie dzieje xD
normalnie analny poznan attacks
Z SP z tematu o "warzywach"
"Jak by to jakies zdziwienie bylo.Sikacz.pl od dawna dla mnie to szczyt hałtury ,symbol pucowania sie precli na scigaczach. Jak widze naklejki na motocyklach czy samochodach to sie smieje." xD

Z SP z tematu o "warzywach"
"Jak by to jakies zdziwienie bylo.Sikacz.pl od dawna dla mnie to szczyt hałtury ,symbol pucowania sie precli na scigaczach. Jak widze naklejki na motocyklach czy samochodach to sie smieje." xD
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Pianka, nie zaczynaj tego....Skończmy może już ten temat jaki to ścigacz nie jest chu*owy nic się już nie da naprawić bo to forum otwarte cieszmy się że mamy chociarz nasz vip room na którym jest normalna atmosfera i porządek.....Pozdro 

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
Nie no ale wpienia mnie tez, ze wzajemne kolko pucowania sobie palek najezdza na nas i tyle, ja sie na scigu dobrze czuje i sie na SP nie mam ochoty udzielac nawet.
-
-
a ja mam wyjeb*ne na wszystko......Widzieliście to ? http://www.liveleak.com/view?i=555_1219085349
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
-
Na temat natknalem sie, bo znalazem poprzerabiane obrazki o tej akcji i tyle, na sp przegladam jedynie ogloszenia
i filmiki ze stuntu 

-
a czemu tylko do panów?senekkorzenna napisał(a):Ponieważ jest to off top to mam pytanie do Panów ViP;
http://www.******/index.php? ... _41&page=1
tu może coś dopasujesz, a jak nie to pewnie na stronie producenta coś znajdziesz...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
senekkorzenna napisał(a):Dzięki wielkie melvin za zwrócenie mi uwagiproszę Panie o wybaczenie za mój nietakt.
![]()
Dzięki też melvin za link zaraz otwieram i zobaczę co tam jest
prawie każda firma ma w ofercie same ochraniacze
także do wyboru, do koloru
Knoxa proponuje

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
HANS napisał(a):a ja mam wyjeb*ne na wszystko......Widzieliście to ? http://www.liveleak.com/view?i=555_1219085349
Koleś na pewno miał bardzo bujną wyobraźnię. Ja pie***** xD
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
sami sie dymaja po katach ale przez to sa "hardkoroffi i szacun majom za ktory daja sobie robic fotki cycoff okoliczne malolaty" fuck SP! sam chcialme sie tam zalogowac ale stwierdzilem ze nic sie tma niedowiem bo jak narazie do stuntu mi daleko ^^
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
żeby robić na "takiej" ulicy...
brak mózgu i tyle
Później pieją, że motórzysta szaleniec szarżował na zatłoczonej ulicy i wpadł pod koła lub ledwo uniknął śmierci...

Później pieją, że motórzysta szaleniec szarżował na zatłoczonej ulicy i wpadł pod koła lub ledwo uniknął śmierci...
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Ścigacz.pl
No pacz SzpiceR a ja na SP sie dowiedziałem w chooy rzeczy o których nie miałem pojęcia,a które bardzo mi pomogły,np przy przerabianiu sprzęta etc;]
co do tego filmiku idiota
wogóle ja nie uznaje takich trików (stanie na głowie,czy jazda tyłem do kierunku jazdy,wogóle mi sie to nie podoba) na tym łatwiej sie wy**bać niż na gumie,a ani to wygląda ani pachnie xD
co do tego filmiku idiota

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Na SP można się dowiedzieć dużo, jeśli pasujesz do nich...Wyobraź sobie Szpicu co by było jeśli np. Pisiu wrzucił by foty z jazdy na ogólnym gdzies ,tu na ścigaczu...Ktoś by mu coś doradził?Pochwalił? Czy raczej dostał od wielu osób jakieś kazania na temat takiej jazdy w miejscu publicznym? Czy wogóle oprócz Szafy i Pisia na ścigaczu są jeszcze jakieś osoby bawiące się w Stunt ? Bo nie sądzę żeby ktoś pomógł tu akurat w przypadku stuntu tak jak na SP...
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
Wrzucam trzy foty z niedzielnych zmagań, co by nadać nieco koloru temu wątkowi. Było ciężko... Trzeba się wziąć za kondycję po maturze, oraz zdecydowanie więcej trenować na motocyklu, bo póki co obecny poziom pozostawia wiele do życzenia...
1.
(otwórz link)
2.
(otwórz link)
3.
(otwórz link)
Enjoy!
1.

2.

3.

Enjoy!

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"