Offtop dla vipów
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a): wiec dziwia mnie ludzie co maja moto gotowe do jazdy i nawalaja w klawiature zamiast skilla cwiczyc
Najpierw trzeba mieć flotę na paliwo żeby jeździć tyle czasu ile siedzę na kompie...więc kulturalnie proszę odpier*olić się od mojego skillu i od tego ile jeżdżę,bo sądzę że pijesz do mojego posta...

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
Ja też nie siedziałem przed kompem puki się kasa nie skończyła... Przez 3 tygodnie zrobiłem prawie 2 tys km, ale teraz do wypłaty nie ma jeżdżenia 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
A mnie przez ten weekend pewnie na forum nie będzie bo szykują się 2 dni w siodle. Rowerowym
Będę podbijał stolicę i okoliczne lasy, tory itp.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A u mnie dzisiaj pada i chooy
se pojezdziłem;/

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
-
Manhatan napisał(a):W ogóle kto z VIP'ów za wyjątkiem Beavisa i mnie lata na crossówce/enduro? Stunterzy się nie liczą...
ja lubie sie poprzewracac na enduro

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Pierwszy sprawdzian w tym sezonie. Jutro rusza inauguracyjna runda Pucharu Czterech Torów w Konarach k. Jędrzejowa.
Ciekawe ile ludu się zjedzie i jak się będzie latało w kopnym piachu po półrocznej przerwie. W tym sezonie jedynie 5 mth przejechane, więc szału nie ma. Ostatnim razem cały tył w moto skasowany, oby tym razem było łagodniej. I nie to że się żalę...
Ciekawe ile ludu się zjedzie i jak się będzie latało w kopnym piachu po półrocznej przerwie. W tym sezonie jedynie 5 mth przejechane, więc szału nie ma. Ostatnim razem cały tył w moto skasowany, oby tym razem było łagodniej. I nie to że się żalę...

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
bede sie staral pojechac w pucharze CC jedna runde, pewnie wybiore sie do Chelmna o ile kondycje zlapie do tego czasu 

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiedziałem że sprzedaż motocykla może być taka wkur*iająca ...Przyjechał dzisiaj gość i mi mówi co w tym moto było i jest zje*ane wmawia mi że moto było całe malowane xD...A jak mu powiedziałem że nie malowałem tych uszkodzen ,ze sprzedaję tak jak jest i że chociarz widać co bierze to mi odpowiada że wolał by jak by miało na sobie wiadro szpachli i było całe malowane xD...a co najśmieszniejsze przejechał 150 km i chciał zapakować Cbr 125 w kurywa golfa 2......skąd się biorą takie barany?????!!!!
>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
Anu biora sie rozni ludzie xD
Ja jak sprzedawalem telefon to dzwoniaca babka mi moja aukcje z allegro czytala
bo nie wierzyla xD
Ja jak sprzedawalem telefon to dzwoniaca babka mi moja aukcje z allegro czytala

-
rosa napisał(a):Manhatan napisał(a):W ogóle kto z VIP'ów za wyjątkiem Beavisa i mnie lata na crossówce/enduro? Stunterzy się nie liczą...
ja lubie sie poprzewracac na enduro
jak sama nazwa wskazuje to scigacz.pl, sami wlasciciele plastikow

PS: ja siÄ™ zastanawiam nad crossem
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Kaja napisał(a):PS: ja się zastanawiam nad crossem
Oby te przemyślenia i zastanowienia przerodziły się w fakt dokonany!
Niech nam siÄ™ grono off-roadowe rozszerza, a co!

rosa napisał(a):bede sie staral pojechac w pucharze CC jedna runde, pewnie wybiore sie do Chelmna o ile kondycje zlapie do tego czasu
Ja w ubiegłym sezonie leciałem w Cross Country w Jeżynowie (przedostatnia runda) ale doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie. Przede wszystkim nie kręci mnie toczenie się po błotach, bagnach, piachu i innym różnorakim terenie. Zdecydowanie bardziej wolę szybkie kółka, skoki i taki swego rodzaju hardcore związany z bezpośrednią walką łokieć w łokieć (oczywiście mnie się to póki co nie tyczy z racji doświadczenia i ilości przejechanych motogodzin, ale kiedyś - kto wie)
Ostatnio edytowano 19/4/2009, 19:42 przez Manhatan, łącznie edytowano 1 raz
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości