Offtop dla vipów
kurde zajebiście podoba mi się jazda w terenie, ale ja mam mały problem z piachem i błotem, bo się parę razy porządnie wypieprzyłam i ciężko mi przełamać barierę. Z drugiej strony motocykl to przełamywanie własnych granic także myślę, że to dobry pomysł na ćwiczenie charakteru
Tylko problem jest jeden, zanim kupie chcialabym pojeździć czymś, a takiej opcji nie mam :/

Tylko problem jest jeden, zanim kupie chcialabym pojeździć czymś, a takiej opcji nie mam :/
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Opcja zawsze istnieje
Ja jak dobrze pójdzie, to na jesień targam ze sobą motocykl do Wawy i mam nadzieję, że gdzieś na pobliskim torze będzie możliwość trenowania pomiędzy sesjami. Wtedy sam od siebie zapraszam na jazdę, być może będę coś w stanie doradzić, czy pomóc w wyborze
To taka niczym nie wiążąca, skromna propozycja

Ja jak dobrze pójdzie, to na jesień targam ze sobą motocykl do Wawy i mam nadzieję, że gdzieś na pobliskim torze będzie możliwość trenowania pomiędzy sesjami. Wtedy sam od siebie zapraszam na jazdę, być może będę coś w stanie doradzić, czy pomóc w wyborze

To taka niczym nie wiążąca, skromna propozycja

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
dziękuje Manhatan
jak do jesieni nic nie kupie to na pewno skorzystam, a jak kupie to bede sie uczyc
tylko kurde jak sobie pomyślę o kompletowaniu cichów od nowa
z trenowaniem nie będziesz mial problemu, jest kilka torów z tego co mi wiadomo całkiem fajnych
PS: i nie zadam tego pytania: CO NA 1 MOTO DLA DZIEWCZYNY?

jak do jesieni nic nie kupie to na pewno skorzystam, a jak kupie to bede sie uczyc

tylko kurde jak sobie pomyślę o kompletowaniu cichów od nowa

z trenowaniem nie będziesz mial problemu, jest kilka torów z tego co mi wiadomo całkiem fajnych
PS: i nie zadam tego pytania: CO NA 1 MOTO DLA DZIEWCZYNY?

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):PS: i nie zadam tego pytania: CO NA 1 MOTO DLA DZIEWCZYNY?
CR 500

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Manhatan napisał(a):Ja w ubiegłym sezonie leciałem w Cross Country w Jeżynowie (przedostatnia runda) ale doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie. Przede wszystkim nie kręci mnie toczenie się po błotach, bagnach, piachu i innym różnorakim terenie. Zdecydowanie bardziej wolę szybkie kółka, skoki i taki swego rodzaju hardcore związany z bezpośrednią walką łokieć w łokieć (oczywiście mnie się to póki co nie tyczy z racji doświadczenia i ilości przejechanych motogodzin, ale kiedyś - kto wie)
Zdecydowanie bardziej odpowiada mi piach, bloto ( im wiecej tym lepiej), podjazdy itp. Wole jezdic po lesie ale w sezonie niestety za duzo ludzi wylazi na spacery a i sluzby lesne jakos mniej przyjazne sie robia

Kaja kupuj crossa/enduro i sie ucz pod okiem kogos z doswiadczeniem, im wiecej bedziesz jezdic tym szybciej zlapiesz o co biega, a jak juz sie nauczysz to bedziesz chciala wiecej, szybciej, dalej. Bloto wciaga

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Pisiu napisał(a):Kaja napisał(a):PS: i nie zadam tego pytania: CO NA 1 MOTO DLA DZIEWCZYNY?
CR 500
Ja jednakowoż proponowałbym coś na kształt tego - http://www.scigacz.pl/ATK,Intimidator,7 ... ,5381.html

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
brawo yeti!
Tekst diagnosty z SKP: "oo dawca przyjechal... "
a drugi: " nie dawca tylko organista..." chcialem powiedzidc zeby podeszli blizej to zagram na CYMBALACH ale musialbym stacje zmienic :/
Tekst diagnosty z SKP: "oo dawca przyjechal... "
a drugi: " nie dawca tylko organista..." chcialem powiedzidc zeby podeszli blizej to zagram na CYMBALACH ale musialbym stacje zmienic :/
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
kaja kup sobie jakiegoś crossa z zestawem do supermoto, będziesz miała prawie 2in1
a odnośnie frędzli, to wczoraj na jasnej górze mnie prawie motocykliści zlinczowali
otóż kumpel pstrykał nam jakąś fotkę i jakoś tak mnie naszło żeby powiedzieć do wszystkich FRĘDZLE DO GÓRY P... i akurat się właściciele choperów (co stali obok ) w kurtkach z frędzlami dziwnie zaczęli patrzeć...
tak że uważajcie żeby was nie zafrędzlowali

a odnośnie frędzli, to wczoraj na jasnej górze mnie prawie motocykliści zlinczowali

otóż kumpel pstrykał nam jakąś fotkę i jakoś tak mnie naszło żeby powiedzieć do wszystkich FRĘDZLE DO GÓRY P... i akurat się właściciele choperów (co stali obok ) w kurtkach z frędzlami dziwnie zaczęli patrzeć...
tak że uważajcie żeby was nie zafrędzlowali

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl