112
Krmtzzz napisał(a):Nie rozumiem o co Ci chodzi RSSSS ? Rozwin mysl
Chodziło mi o to,że pokusa jest zbyt wielka i każdy odwija na moto bo tak już jesteśmy skonstruowani.
Sam uzasadniałem zakup R6 na pierwsze moto tym,że nie będę odwijał ale zbyt długo w postanowieniu nie wytrzymałem..
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
Lachowie mi się kojarzą z Sanokiem/Nowym Sączem i tak z ciekawości odpaliłem mapę i uświadomiłem sobie ponownie, że po Gixera jechałem prawie 500km w jedną stronę (kupiony w Limanowej)
A kumpel kręci nosem, bo mu się nie chce po fajną Corollę do Olsztyna jechać (200km)

A kumpel kręci nosem, bo mu się nie chce po fajną Corollę do Olsztyna jechać (200km)

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Witam wszystkich, panowie, mam pytanie do posiadaczy erłanów, otóż , interesują mnie wymiary stelażu zadupka, zaznaczyłem liniami, czy ktoś z forumowiczów mógłby zmierzyć i mi podać owe wymiary ? wirtualne piwo postawię
(otwórz link)
(otwórz link)
najlepiej co do milimetra
chce przerobić zadupek od m1 żeby pasował ro erłana i klepnąć odlew przy dobrych wiatrach.
pozdrowionka

najlepiej co do milimetra

pozdrowionka
-
fzr - Bywalec
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Nie rób lipy na samym początku, bo nic z tego nie będzie. Ktoś Ci coś źle zmierzy to będziesz miał więcej zachodu ze złą formą niż to warto.
Znajdź taki stelaż (lub dowolną inną część) w necie, zagadaj ze sprzedającym co i jak i po co Ci jest potrzebny, dogadaj się tak, że "kupujesz" tą część z możliwością zwrotu jak skończysz formę i pomiary z zaznaczeniem, że przy zwrocie dostaniesz powiedzmy te 50zł/100zł mniej jako koszt "wypożyczenia" wzornika.
Albo napisz na forum R1, że jest taka akcja i że "dawca" wzornika ma zadupek gratis.
To tylko 2 przykłady, sposobów na rozwiązanie tego tak, żeby było perfekt jest masa.
Wkładasz te nawet 100zł, ale masz idealnie wyrzeźbioną część, przez którą nikt się nie zabije ani nie będzie Ci tego reklamował, bo otwory montażowe miną się o 2mm.
Znajdź taki stelaż (lub dowolną inną część) w necie, zagadaj ze sprzedającym co i jak i po co Ci jest potrzebny, dogadaj się tak, że "kupujesz" tą część z możliwością zwrotu jak skończysz formę i pomiary z zaznaczeniem, że przy zwrocie dostaniesz powiedzmy te 50zł/100zł mniej jako koszt "wypożyczenia" wzornika.
Albo napisz na forum R1, że jest taka akcja i że "dawca" wzornika ma zadupek gratis.
To tylko 2 przykłady, sposobów na rozwiązanie tego tak, żeby było perfekt jest masa.
Wkładasz te nawet 100zł, ale masz idealnie wyrzeźbioną część, przez którą nikt się nie zabije ani nie będzie Ci tego reklamował, bo otwory montażowe miną się o 2mm.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Tylko po jakiego grzyba robić zadupek z M1 w R1??
Ktoś tu za dużo motoGP ogląda?

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black Ghost kilku moich znajomych myślało, że fajnie by było [polatać na torze w owiewkach M1, w sumie wg mnie M1 to najlepiej wyglądający motocykl, ogólnie zadupek mam rozrysowany, teraz tylko chcę się upewnić czy da się upchać w erłanie, nie mysi być co do mm, aby nie było większej różnicy jak 5mmm, nawet akcesoryjne owiewki nie sa idealne , tak więc jak ktoś posiada r1, to niech spisze wymiary - jeśli może.
ps. Angler, o takÄ… M1 mi chodzi :
Yamaha YZR M1
btw mając dobrze wymierzony zadupek, resztę owiewek sobie przeskaluję, jest w PL kilka osób co lataja na torach, a na tor jak wiadomo sa specjalne owiewki torowe, więc
ps. Angler, o takÄ… M1 mi chodzi :
Yamaha YZR M1

btw mając dobrze wymierzony zadupek, resztę owiewek sobie przeskaluję, jest w PL kilka osób co lataja na torach, a na tor jak wiadomo sa specjalne owiewki torowe, więc

Ostatnio edytowano 23/9/2013, 14:12 przez fzr, łącznie edytowano 1 raz
-
fzr - Bywalec
Kiedy przestanie padać?
Raj dla paintballowego urban combat
:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hashima_(wyspa)
Raj dla paintballowego urban combat

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hashima_(wyspa)
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Oglądając programy typu 'stop drogówka' zastanawiam się jakim cudem niektórzy są w posiadaniu prawa jazdy i czy są na prawdę takimi półmózgami...
Jakim imbecylem trzeba być, żeby zmieniając pas z prawego na lewy wpychać się zaraz przed samą ciężarówkę, dzwonić na policję i być święcie przekonanym, że wina jest po stronie kierowcy ciężarówki...a na końcu pokazywać miejsce, stojąc przy ciężarówce, którym ciężarówka zarysowała pojazd mając głowę 0,5m od szyby kierowcy..
kierowcą była kobieta... ruda
Jakim imbecylem trzeba być, żeby zmieniając pas z prawego na lewy wpychać się zaraz przed samą ciężarówkę, dzwonić na policję i być święcie przekonanym, że wina jest po stronie kierowcy ciężarówki...a na końcu pokazywać miejsce, stojąc przy ciężarówce, którym ciężarówka zarysowała pojazd mając głowę 0,5m od szyby kierowcy..
kierowcą była kobieta... ruda

-
Screamer - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość