1
Kaai napisał(a)://w ogóle, wczoraj jeździłęm trochę, i w parku jest kilka winkli, jadę tam. nie wielkie winkle, ale trochę trzeba się "złożyć" a jakiś gość mi zdjęcia robi:O
Może to jakiś lokalny Pan Roman?
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 16922.html
-
Hyde - Bywalec
Hyde napisał(a):Kaai napisał(a)://w ogóle, wczoraj jeździłęm trochę, i w parku jest kilka winkli, jadę tam. nie wielkie winkle, ale trochę trzeba się "złożyć" a jakiś gość mi zdjęcia robi:O
Może to jakiś lokalny Pan Roman?
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 16922.html
J

Oby mnie tak na starość nie odwaliło.
Zamiast się udzielać w jakimś kółku seniorów albo coś...
-
Walenty - Moderator
i to jest dowód? że ktoś prywatną kamerą? no kurde, przecież nawet w grach kilka lat temu, ani film/ani zdjęcie nie było nigdy dowodem, bo łatwo zmanipulować.
a tutaj mandaty i wtf?
fotoradary, wideorejestratory itp szereg testów, kalibracje itp, a tutaj co, film i już?
a tutaj mandaty i wtf?
fotoradary, wideorejestratory itp szereg testów, kalibracje itp, a tutaj co, film i już?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mirekm71 napisał(a):kriss2k napisał(a):mirekm71 napisał(a):Ludzie patrza i wkladaja mnie do jednego worka z nimi. Wstyd mi za tych prawdziwych, kolorowych motocyklistow.
Mirek, teraz Ty wszystkich do jednego wora wrzucasz. A nie wszyscy postępują tak jak ci przez Ciebie opisani. Można i tak:
Napisalem tych czyli mialem na mysli tych co pili piwo.kriss2k napisał(a): wstyd mi za tych którzy latają 150 na kole w mieście i wyprzedzają na żyletkę
wstyd mi za tych którzy swoimi endurakami i crossami orają leśne dukty, a i zdaża sie że parkowe również
Na każdego można coś znaleźć.
A mnie to z kolei nie obchodzi, zreszta j/w wspomnalem nie lubie pijanych za kierownica i tylko tyle. Nie mam zamiaru zbawiac swiata a tekst "quadowcy rozjezdzaja gory" czy " ryja dukty" to juz wogole mnie mocno smieszy. Np stary Rumun twierdzi inaczej. Chcesz jechac w gory? To jedz. Gory byly milion lat temu i za milion lat dalej beda. Ty przyjedziesz, przejedziesz po nich, pojedziesz dalej, kiedys umrzesz i swiat o Tobie zapomni a gory dalej beda w tym samym miejscu. Nie wiem co to zryty dukt. Ktos udeptal, ktos przeryl i bilans wychodzi na zero? Po lesie nie jezdzic bo ptaszki sie nie legna. Czy jak ktos 700 lat temu zakladal grod teraz miasto interesowal sie ptaszkami? I droga powstala i zwierzatka istnieja. Swiat trwa dalej. Po prostu jazda po lesie nie przynosi kasy wiec trzeba zabronic. Na wielkich jeziorach nie mozesz uzyc 3kM silniczka bo jest strefa ciszy a tankowce tysiace ton ropy rocznie wlewaja do morza. Ale co? K A S A. I tylko to sie liczy. Z jezdzenia po gorach kasy nie bedzie a i zachowac zasady bezpieczenstwa ciezko bo co gliniarz stanie z radarem za drzewemi bedzie czekal, az ktos nadjedzie? Przeciez nie zawiesza fotoradaru na drzewie bo kora sie uszkodzi![]()
Przyklad z mojeg podworka. Jest ulica, chodnik, zakaz parkowania i psy lataly piszac mandaty bo ludzie nie mieli ktoredy chodzic. Do czasu jak postawili parkomaty. Za drobne dwa zl i juz mozesz zablokowac chodnik i w d...e maja ludzi. K A S A...kriss2k napisał(a): Tak, jeżdżę armaturą. I na tyle mi z tym dobrze ze nie zamierzam się na nic innego przesiąść. Nie jeżdżę wokół komina, nawijam może więcej km w sezonie niż niejeden na turystyku,
I tego wszystkim zycze. Latania jak najwiecej. A jakby cos kogos od jezdzenia rozbolalo to masc z linku walentego i na kon
Edit: mam patent na rozjechane gory. Co 100 lat kartografowie beda ujmowali rozjechany metr. Np Mount Everest nie 8848 tylko 8847- metr rozjechano
Mnie też to z reguły nie obchodzi. Podałem tylko jako przykład jak można każdej grupie zło całego świata przypisać. A tak na dobrą sprawę tych ,,złych" jest zazwyczaj niewielki odsetek. Inna sprawa że to właśnie oni budują w społeczeństwie obraz całości, bo tych normalnych z reguły się nie zauważa.
- kriss2k
- Świeżak
Dokladnie, chodzilo mi o to, ze w kazdym calu podkreslali swoja pasje. Kazdy detal ubrania. Buty, koszulki, skory, klamry itp a z tym browarem w rece... no coz ja sie zawiodlem.
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
I to nazywam rzetelnym opisem samochodu.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-lpg-C29046544.html
Miał ktoś styczność z tym autem, tudzież z silnikami 1.8/2.0 w AR?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-lpg-C29046544.html
Miał ktoś styczność z tym autem, tudzież z silnikami 1.8/2.0 w AR?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nie lubię jak ktoś daje w ogłoszeniach takie wybajerzone foty. Ja bym chciał zobaczyć samochód z przodu, z tyłu i po bokach, ewentualnie jedno jakieś"artystyczne".
Wymienne tylne błotniki, dobre, nie wiedziałem.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
kur.........., starzeję się, skleroza mnie dopada.
opierdzieliłem tabliczkę czekolady popijając solidnym drinkiem, po czym przypomniałem sobie, ze jutro mam mieć badanie krwi, w tym cukier...
:/
opierdzieliłem tabliczkę czekolady popijając solidnym drinkiem, po czym przypomniałem sobie, ze jutro mam mieć badanie krwi, w tym cukier...
:/
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Walenty napisał(a):Nie lubię jak ktoś daje w ogłoszeniach takie wybajerzone foty. Ja bym chciał zobaczyć samochód z przodu, z tyłu i po bokach, ewentualnie jedno jakieś"artystyczne".
Jak masz dobre narzędzia do cięcia i spawania, to wszystko jest wymienne

Madcap, ja tam nigdy nie mieszam alkoholu z słodyczami. Po tym jest mega kac i kapeć w ustach

BTW alkoholu, czy tylko ja poczułem, że czasy Łomży minęły? Stała się takimi sikami jak Tyskie i Żywiec
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nigdy nie miałem i nie widziałem na oczy drukarki, która nie sprawiałaby problemów
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zakupu, ale jak sobie przypomnę jakie niestworzone znaki mi sama drukowała to się odechciewa.
Ja od dłuższego czasu Warkę piję i o dziwo jeszcze mi się nie przepiła.
Podrzućcie jakimś fajnym filmem dokumentalnym, najchętniej o zabarwieniu technicznym lub kulturowym.

Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zakupu, ale jak sobie przypomnę jakie niestworzone znaki mi sama drukowała to się odechciewa.
Ja od dłuższego czasu Warkę piję i o dziwo jeszcze mi się nie przepiła.
Podrzućcie jakimś fajnym filmem dokumentalnym, najchętniej o zabarwieniu technicznym lub kulturowym.
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
masakra. kumpel dał za drukarkę 250zł, kupuje zamienniki po 1.80PLN!!! na allegro. kupi ich 30 i ma na 2 lata. wszystko fajnie, ja jadę n ORYGINAŁACH!! i nie ma dnia, żeby przy drukowaniu coś nie działało. zanoszę do serwisu, oni tam podpinają daje coś do wydruku, i ta pi*da drukuje! po prostu, biorę do domu i nic!
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Vergon napisał(a):Podrzućcie jakimś fajnym filmem dokumentalnym, najchętniej o zabarwieniu technicznym lub kulturowym.
W zwiazku z przygotowaniami ogladalem ostatnio
https://www.youtube.com/watch?v=kzit5-Ulx_4
https://www.youtube.com/watch?v=4rEq1i4k0UE
Milego ogladania, a jesli nie bardzo czulbys sie w tych tematach to z innej beczki:
https://www.youtube.com/watch?v=UZe7077IA3I
Jak mnie tam nigdy nie ciagnelo to po dzisiejszym spotkaniu zaczynam powaznie rowazac oferte zeby sie tam przeprowadzic
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator