11
ale to forum nie wkurwia
Wszedłem pierwszy raz od roku i już mnie ktoś strolować chciał... do za rok chłopaki! 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Nowe zabawki nowe problemy, dlaczego gopro nie zrobilo tego prosciej, wyciagnolem wifi back pack z pudelka wlaczylem i nie dziala .... dlaczego trzeba te updaty robic itd. Do screenu nie trzeba ... kolejny sposob na wyciaganie danych osobowych
konieczna rejstracja zeby moc uzywac tego za co sie zaplacilo

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Podalem falszywe oczywiscie, natomiast irytuje mnie sam fakt komplikowania mi zycia z takiego oto powodu.
Zastanawiam sie, zwrocic dive housing, wifi back pack i lcd back pack ktore dostalem od mikolaja czy je sobie zostawic a za rok jak wyjdzie nowe gopro kupic nowe z nowymi gadgetami jesli beda potrzebne, narazie wyglada na to, ze jedynie wifi sie nadaje do wszystkich gopro hd. Mam orginalne narazie mi jeszcze wystarcza ale mysle, ze jak by za rok wyszlo cos lepszego jeszcze to byl by czas na update
Zastanawiam sie, zwrocic dive housing, wifi back pack i lcd back pack ktore dostalem od mikolaja czy je sobie zostawic a za rok jak wyjdzie nowe gopro kupic nowe z nowymi gadgetami jesli beda potrzebne, narazie wyglada na to, ze jedynie wifi sie nadaje do wszystkich gopro hd. Mam orginalne narazie mi jeszcze wystarcza ale mysle, ze jak by za rok wyszlo cos lepszego jeszcze to byl by czas na update
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Nie, po prostu trzeba mieć dobry strój na niskie temperatury. Plus podgrzewane manetki i kominiarkę. Bez tego w moment z przyjemności robi się męka
Skóry kompletnie sobie nie radzą. Raz, że trzymaja zimno jak lodówka, dwa że momentalnie robią się sztywne jak plastik

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Nie szkoda wam motocykli? Sama sól na drogach! Ja tam wole swojego do wiosny nie ruszac mimo że mnie korci.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
U mnie walą cały czas solą! Zresztą po przejechaniu 1400km z NL do PL mój nissan z koloru niebieskiego zrobił się szary..
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
-
Założysz spojler i będzie Skyline
A ja się soli nie boję, dawno zapomnieli o jakimkolwiek odśnieżaniu tego zadupia więc i soli nie uświadczy.

-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
No właśnie, jaka sól? Jak ja od początku opadów śniegu nie widziałem żadnej piaskarki solanki na drogach?
Chyba, że ludzie z mieszkań sypią sól drogową
Chyba, że ludzie z mieszkań sypią sól drogową

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości