Co zrobić z owiewkami?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
a są w ogóle jakies modele ? są pewnie tylko jedne konkretne wydechy pod dany model motocykla
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Chodzi mi o to, że jest wydech Metrakit Racing, a jest też Metrakit ... Made więc pytam się o to, gdyż nie znam różnicy. Mógłby mi to ktoś wyjaśnić, czy jest tak jak mówisz, że ten drugi człon (ten 2 wyraz) należy do wybranych modeli? To jeśli tak, to polećcie mi jakiś dobry wydech, nie chiński, najlepiej Metrakit do Rieju RR lub RRX (Sport Edit ale to nie ważne).
Rieju RR/RRX Sport Edit
-
Nervous - Świeżak
Hehe nikt już się nie odzywa?
Powtórzę wam. Chciałbym abyście mi doradzili jaki wydech kupić (nie chiński) do Rieju RR/ RRX. Myślę, że dobry by był Metrakit, ponieważ gdy widzę jakiegoś Rysia po tuningu, zazwyczaj ludzie wymieniają wydech na Metrakit. Ale jeszcze nie wiem Metrakit ... (i potem co? jaki model?).
Proszę o tę odp. i na razie mi to wszystko wystarczy.

Powtórzę wam. Chciałbym abyście mi doradzili jaki wydech kupić (nie chiński) do Rieju RR/ RRX. Myślę, że dobry by był Metrakit, ponieważ gdy widzę jakiegoś Rysia po tuningu, zazwyczaj ludzie wymieniają wydech na Metrakit. Ale jeszcze nie wiem Metrakit ... (i potem co? jaki model?).
Proszę o tę odp. i na razie mi to wszystko wystarczy.
Rieju RR/RRX Sport Edit
-
Nervous - Świeżak
nie spamuj tylko czekaj na odpowiedź. kup to co podpasuje. hand made jest niby ręcznie robiony. a jak to sie ma do mocy ? nie ma
to samo moze byc co i mechanicznie robiony xd moze byc i hebo
kup to na co cie stac. kazdy doda ci podobną ilość mocy.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2