Yamaha R6 czy Honda CBR 600RR? ProszÄ™ o fachowe porady
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Szóstka 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
- mierzwin
- Świeżak
- Labiss
- MEGA TROLL
-
Pabllllo - Świeżak
Co do nowej R6 to powiem tak - masakra. Ostatnio byłem w salonie i przymierzalem się do niej, wszystko oblukałem i szok. Jestem nie wysoki (bo mam 175cm) i jak siadłem na niej to cholera przeraziłem się jaka ona jest mała. Ja przy moim wzroście widziałem wszystko przed czachą ,koło itd. Nie chciałbym się zobaczyć po zderzeniu ,nawet małym . Dla mnie ten motor to tylko na tor.Takie moje zdanie. Koszmar dla plecaczka,o kufrach nie wspomne.Gdzie u konkurencji spoko.Zdecydowanie jestem za Gsxrem (na K6 siedziałem i rewelacja, tak samo z cbr rr).
-
jordan23 - Stały bywalec
Co wy wiecie o sportach?? Ostatnio sam cos pisales ze sciagasz r6 i sie pytales o rozne rzeczy. A i z tego co pamietam to ona miala byc czarna a nie w kolorze asfaltu <lol2> w tym kolorze w stanach za grosze mozna kupic bo nikt tego nie chce <lol2> a wiec prosze Cie nie pi***** i nie wypisuj glupot bo widze ze sie straszny cwaniak zrobiles bo masz nowy sprzet.
Pozdrawiam
PS bys sobie zamontowal jakis sportowy wydech i sciagnal ten przypalowy stelaz pod blache
600 rr
- temat09
- Świeżak
Do temat09!!!
Piszac wczesniejszego posta mialem na celu podtrzymanie humorystycznego przedstawiania wlasnych opinii o faworyzowanym przeez siebie modelu motocykla. Jezeli tego nie zauwazyles, ten post powinien rozwiac twoje watpliwosci, jesli nie nic na to nie poradze.
Co do zmian w motorze, jak dobrze zauwazyles 'przypalowy stelaz', , podobnie jak wielkie kierunkowskazy wkrotce zostana zastapione.
Niestety musialem wyjechac i do tej pory na tym moto przejechalem az 4km
Co do koloru to w roku 2007 w USA R6 dostepna byla jako niebieska, czerwona i w kolorze grafitu.
W kwestii rozdawania za grosze to prosze o kontakt, jakies namiary na takowego dealera, wtedy chetnie nabede jeszcze kilka sztuk.
Pozdrawiam
Piszac wczesniejszego posta mialem na celu podtrzymanie humorystycznego przedstawiania wlasnych opinii o faworyzowanym przeez siebie modelu motocykla. Jezeli tego nie zauwazyles, ten post powinien rozwiac twoje watpliwosci, jesli nie nic na to nie poradze.
Co do zmian w motorze, jak dobrze zauwazyles 'przypalowy stelaz', , podobnie jak wielkie kierunkowskazy wkrotce zostana zastapione.
Niestety musialem wyjechac i do tej pory na tym moto przejechalem az 4km

Co do koloru to w roku 2007 w USA R6 dostepna byla jako niebieska, czerwona i w kolorze grafitu.
W kwestii rozdawania za grosze to prosze o kontakt, jakies namiary na takowego dealera, wtedy chetnie nabede jeszcze kilka sztuk.
Pozdrawiam
YZF-R6 '07
-
Pabllllo - Świeżak
Pabllllo napisał(a):Do temat09!!!
Niestety musialem wyjechac i do tej pory na tym moto przejechalem az 4km![]()
Pozdrawiam
Jesli Cie obrazilem to sory. Ale wiesz jak jest ludzie tu czasami takie glupoty wypisuja ze SZOK!! i ciezko zauwazyc czy ktos zartuje czy po prostu jest cwaniak i nic wiecej:) A co do Twojego koloru to z tego co sie orientuje to byl to kolor wyprzedazowy?? Czy nie mam racji??
Pozdrawiam
PS czarne i bialo-czerwone tez byly lecz nie za wiele:)
600 rr
- temat09
- Świeżak
Zaskoczyles mnie teraz z tym kolorem wyprzedazowym.
Ja o tym nic nie wiem. Ponizej masz ceny katalogowe wziete ze strony yamahy http://www.yamaha-motor.com/sport/produ ... specs.aspx :
$9,299 (Team Yamaha Blue)
$9,399 (Charcoal Silver)
$9,399 (Candy Red)
jak widzisz najtansza jest niebieska.
Kupujac, owszem chcialem miec czarna, ale niestety nie byla dostepna w tym roku.
Pozdrawiam
Ja o tym nic nie wiem. Ponizej masz ceny katalogowe wziete ze strony yamahy http://www.yamaha-motor.com/sport/produ ... specs.aspx :
$9,299 (Team Yamaha Blue)
$9,399 (Charcoal Silver)
$9,399 (Candy Red)
jak widzisz najtansza jest niebieska.
Kupujac, owszem chcialem miec czarna, ale niestety nie byla dostepna w tym roku.
Pozdrawiam
YZF-R6 '07
-
Pabllllo - Świeżak
Grafity jest najpiekniejszy... Do tego nie trzeba tak mocno go szorowac bo brudu az tak nie widac:PP
- foxracer
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości