Trudne sprawy [+18]
Cioracz, tych dziwnych licytacji unikaj jak ognia. Są tam posutawiane automaty, które podbijają cenę.
Ogólnie jest to stary wałek, nawet na wikipedii znajdziesz o tym info "aukcja o dolara"
Ogólnie jest to stary wałek, nawet na wikipedii znajdziesz o tym info "aukcja o dolara"
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
starość to raczej nie
Dość poskładanej pozycji - to na pewno. Motocykl przez to nie dawał mi przyjemności... Każda krótka wycieczka to ból nadgarstków i odechciewało mi się jeździć. To był właśnie główny powód
Nie tylko po asfalcie - to też fakt, to powód nr 2. Chciałem pojeździć po okolicznych polnych drogach itp. A kawą jak się raz przejechałem po kocich łbach, to bolało fizycznie i psychicznie

Dość poskładanej pozycji - to na pewno. Motocykl przez to nie dawał mi przyjemności... Każda krótka wycieczka to ból nadgarstków i odechciewało mi się jeździć. To był właśnie główny powód
Nie tylko po asfalcie - to też fakt, to powód nr 2. Chciałem pojeździć po okolicznych polnych drogach itp. A kawą jak się raz przejechałem po kocich łbach, to bolało fizycznie i psychicznie

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Grynfix napisał(a):suhy-19: tak polkowice i to moja maszynkaczym latasz ? Jest szansa, że się znamy ?
![]()
A gdzieś Ty mnie widział ? Teraz to mnie zaciekawiłeś![]()
cioracz -ja kiedyś z tego korzystałem - nic nie wygrałem co prawda ale nie pamietam na jakiej zasadzie to działało.. hymmm
znać sie to na pewno nie znamy ale kiedys kilka razy mijałem w Polkowicach identyczna yamahe a latam czarna r6

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Grynfix napisał(a):No chyba, że takTo najwyżej jak zobacze czarne R6 na DLW to będę wiedzieć, że dogonić i zatrzymac do kontroli plotkarskiej
suhego możesz mieć problem dogonić.
widziałem kiedyś na spotted pozdrowienia dla typa na czarnej R6 na DLW, któy zapie***alał na jednym kole po jakiejś ulicy xD
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Senek
na tego osiołka ZXa, to nawet najnowsze wydanie rzeczypospolitej razem z dziennikiem prawnym nie pomogło by Ci wejść

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
To +50 i po prawku jeszcze nie weszlo
Teraz w terenie zabudowanym za przekroczenie 50 zaplacisz cos ponad 1500 (?) nie pamietam dokladnie
Co do "swiezaka" to chodzi o ilosc postow
nie martw sie kazdy chce VIP'a 

Co do "swiezaka" to chodzi o ilosc postow

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
Grynfix, patrząc się po aktualnych nowościach z "turystyczne enduro" w nazwie, to to przechodzi w prawdziwy hit i jest z czego wybierać
A co do mocy - V2 w małym v-stromie też robi robotę, ZX jak dla mnie, to jest spory nadmiar mocy, to już nie daje przyjemności... Za to V-strom pali połowę tego co ZX

A co do mocy - V2 w małym v-stromie też robi robotę, ZX jak dla mnie, to jest spory nadmiar mocy, to już nie daje przyjemności... Za to V-strom pali połowę tego co ZX

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Grynfix napisał(a):Ja mogę być nawet "wymieniacz oleju"
Wiesz co to znaczy w takim dyskotekowym slangu?
Na status bywalca musisz poczekać, ledwo przyszedłeś

A wiesz, ludzie przychodzą, odchodzą...

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
-
melvin - PierwszyOkrutny
Grynfix napisał(a):Ja mogę być nawet "wymieniacz oleju" czy inny kolanowy ale świeżak .. pewnie teraz z pierdyliard postów bedzie trzeba czekać.. markerem zamaże hahaha
1520 czy cos takieg.. nie wiem skąd oni wzieli te ceny. zamiast 1500 to jakies urywki.. co oni myślą, że nie mam lepszych wydatków jak piwo, żeby te 20zł jeszcze im oddawać. Ogólnie ma wejść tak wiele ostrych rzeczy, że bedziemy mieć drogi jak w rosji.. od zajeb... nie potrzebnych znaków i mandaty jak w szwajcarii... do poznania 140km jak jechałem to 3h.. przepisowo.. nosz ****.... gdzie drogi to niby były te lepsze i szybsze a nie po wioskach.. jak thunderem wracałem jako szczęśliwy nowy właściciel to zszedłem poniżej 2h... co prawda licznik wskazywal cyfry których nawet radary nie łapią ale drogi fajne.. proste odcinki, dobry asfalt, brak zabudowań ... i jeb 70km/h...
jak tak dalej pójdzie to sprzedam thunderace kupie .... hymm... nawet cagiva mito evo jest za szybka na te przepisy.... wózek inwalidzki z silnikiem i wstawie mu chipa i bedzie akurat na polskie przepisy...
p.s ma ktos browara w lodówce ? niech mi na PW wyśle bo browara mi sie zachcialo tylko w pakiecie nie zachcialo mi się po niego iść...
te hajsy za mandaty to policzone ze średniej krajowej są. dlateog masz tam 1`520 a nie 1500 etc.
a co do rangi, ja mam swoją od 2k postów gdzieś, ale to trzeba zasłużyć xD
- Kaai
- Mieszkaniec forum
suhy-19 napisał(a):ja tez mam zajebista formei do sklepu (jakies 100m) zawsze jeżdżę samochodem bo gdybym poszedł to chyba dostałbym zawalu
To całkiem jak ja. Po wejściu na pierwsze piętro jestem spocony

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator