Trudne sprawy [+18]
Mamy tutaj koledzy jakiegoś miłośnika power cruiserów praktykującego?
PS: wybiera siÄ™ ktoÅ› 5-7 nad SolinÄ™ w Bieszczady na moto country?

PS: wybiera siÄ™ ktoÅ› 5-7 nad SolinÄ™ w Bieszczady na moto country?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
sewii napisał(a):cioracz napisał(a):Widzieliscie te tęczowe filtry na fb? Ja ebe jaka porazka. Jak dobrze ze jestem "homofobem" jak stwierdzila pewna pani na ulicy gdy z kolegą między sobą ublizalismy dwum gejuchom całującym sie na przystanku...
Ja bym Ci piwo postawil za taka postawe!
A to bardziej kumplowi bo on im w twarz wytykal

Motoluka ja siÄ™ mialem wybierac ale coÅ› nie pyklo. W sumie to pyklo tylko ze wiÄ…zadlo...
Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
-
cioracz - Mieszkaniec forum
A cholera ja w tamtym roku staw skokowy miałem pyknięty... Ja jadę może coś fajnego będzie a i na moto karteczkę dam o sprzedaży może ktoś się zainteresuje.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
cioracz napisał(a):Widzieliscie te tęczowe filtry na fb? Ja ebe jaka porazka. Jak dobrze ze jestem "homofobem" jak stwierdzila pewna pani na ulicy gdy z kolegą między sobą ublizalismy dwum gejuchom całującym sie na przystanku...
Tylko ja nie mam takich ludzi w znajomych? Ani nikt nie ma, ani nie widziałem żeby ktoś miał

Ach ta ściana wschodnia

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
ja takich usuwam.
wiedzileiscie temat 'co na drugi motocykl'? raczej artykul nie temat, ale dobra.
ktos na pierwsze moto kupil sv650, gs500. albo rs125 i wg artykulu ma juz szanse jezdzi na yamaha r3 czy kawie 300?:D
wiedzileiscie temat 'co na drugi motocykl'? raczej artykul nie temat, ale dobra.
ktos na pierwsze moto kupil sv650, gs500. albo rs125 i wg artykulu ma juz szanse jezdzi na yamaha r3 czy kawie 300?:D
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Invi napisał(a):cioracz napisał(a):Widzieliscie te tęczowe filtry na fb? Ja ebe jaka porazka. Jak dobrze ze jestem "homofobem" jak stwierdzila pewna pani na ulicy gdy z kolegą między sobą ublizalismy dwum gejuchom całującym sie na przystanku...
Tylko ja nie mam takich ludzi w znajomych? Ani nikt nie ma, ani nie widziałem żeby ktoś miał
To fart masz
Kaai napisał(a):ja takich usuwam.
Też zacząłem to praktykować
-
Wyglada calkiem ok, ciekawe tylko jak sie porownuje z scala rider .... bo zakladam , ze cena byla atrakcyjna. Mowiac o porownaniu mialem na mysli dzialanie nie papier. Ja kiedys jadac s1krr przez miasto mialem interview
Jak im powiedzialem, ze wlasnie jade to byli mocno zdziwnieni i pytali jak to mozliwe , ze nic nie slychac.

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jak siÄ™ sprawdza to siÄ™ dowiem w weekend
Dałem 41 dolarów, czyli w granicach 150-160zł (nie sprawdzałem ile mi pobrali)

Dałem 41 dolarów, czyli w granicach 150-160zł (nie sprawdzałem ile mi pobrali)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
już zamontowane na kasku, dzisiaj testy
Jednak słuchawki mogły by być bardziej cienkie. ale źle nie jest, przynajmniej na razie

Jednak słuchawki mogły by być bardziej cienkie. ale źle nie jest, przynajmniej na razie

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Rozumiem, ze to jest interkom pomiedzy kierowca pasaze i inne motocykle ... mozesz cos zdradzic z funkcji? Rozumiem, ze nie masz drugiego aby sprawdzic zasieg .... jak bedziesz jechal to zadzwon 

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Pierwszy test -
radio odbiera, ale dałbym mu 3+, bo ciągle przerywa szumami, po za miastem jest trochę lepiej. Najlepiej bez szumów to było w odleglości do 10km od nadajnika radiowego
Jest za to łatwość ustawiania stacji i regulacji głośności.
a co do rozmowy -pierwsze próby i ja rozmówce słyszałem idealnie, a rozmówca mówił że słyszy tylko raz na jakiś czas moje słowo i straszne szumy, jednak wcześniej zdjąłem gąbkę z mikrofonu, może to przez to, zaraz będzie druga próba z gąbeczką
radio odbiera, ale dałbym mu 3+, bo ciągle przerywa szumami, po za miastem jest trochę lepiej. Najlepiej bez szumów to było w odleglości do 10km od nadajnika radiowego

a co do rozmowy -pierwsze próby i ja rozmówce słyszałem idealnie, a rozmówca mówił że słyszy tylko raz na jakiś czas moje słowo i straszne szumy, jednak wcześniej zdjąłem gąbkę z mikrofonu, może to przez to, zaraz będzie druga próba z gąbeczką

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Ostatnio dzwoniłem do kolegi który właśnie odebrał przez interkom jadąc. I tak trochę testowaliśmy to szum wiatru zacząłem słyszeć przy 130km/h i to tylko trochę przeszkadzało w rozmowie. Jaki ma mikrofon to nie wiem. Ale na początku rozmowa wyglądała tak jak przez telefon 

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości