Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz od tych krótkich klamek szybko cie będą boleć dwa palce. Mi się na takich źle jeździło, wole zwykłe.
Power_bit wow ale zabłysłeś
Kaai Jak przyjdzie z pracy to pooglądam czy dalej ma gładki. Choć i tak jestem pełen podziwu że panią chce się depilować tyłek

Power_bit wow ale zabłysłeś

Kaai Jak przyjdzie z pracy to pooglądam czy dalej ma gładki. Choć i tak jestem pełen podziwu że panią chce się depilować tyłek

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):http://imageshack.us/photo/my-images/248/dsc0036ee.jpg/
w koncu dotarly ! ;d
Jak moje !!! Pięknisie .
Vergon napisał(a):Kaai napisał(a):yyy? a jaką ma mieć? pomarszczoną czy z chrostami?
Co to są chrosty?
Może chrust

Black-Ghost napisał(a):Krmtzzz od tych krótkich klamek szybko cie będą boleć dwa palce. Mi się na takich źle jeździło, wole zwykłe.
Power_bit wow ale zabłysłeś![]()
Jeździłem na tych klamorach sporo i w trasy i po mieście . Nie mam żadnych zastrzeżeń . Na pewno są chińskie , na pewno daleko im do titaxa ale są świetne , nie mówiąc już o stosunku jakości do ceny .
I moja 20 letnia panienka ani nie musi depilować tyłka ani nie ma krost

Ostatnio edytowano 22/3/2013, 18:40 przez amahay, łącznie edytowano 2 razy
-
amahay - Stały bywalec
Ja przepraszam a dla Pań jakis fajny tyłek?! Heheh
Btw. Pizga złem za zewnātrz ahhh wiosno witaj

Jak Mi Mówią Ty Musisz-Ja Mówię Niekoniecznie ...
-
dziewczyna855 - Świeżak
dziewczyna855 napisał(a):Ja przepraszam a dla Pań jakis fajny tyłek?! Heheh![]()
Pomyśl

A jak ja bym wrzucił (dla was , dziewczynek) fotę dupy kolesia to bym był pedałem

viewtopic.php?p=877530#877530 przepraszam , musiałem wyszydzić ...
Ostatnio edytowano 22/3/2013, 18:45 przez amahay, łącznie edytowano 1 raz
-
amahay - Stały bywalec
Czy ja wiem, od czego tu maja palce bolec, skoro i tak na dlugich czy krotkich trzyma sie 2. Ja na sprzegle 3 trzymam, bo na 2ch mi niewygodnie.
Jestem zadowolony z zakupy, teraz tylko czekac az snieg stopnieje.
Amahay, ty w swoich tez musiales mocno ta srube gorna na imbus, mocno dokrecac
? Bo moje strasznie "klekotaly" i skrecilem dosc mocno. Hamulca niestety nie dalem rady mocno skrecic, bo od dolu nie moge kluczem zlapac, kleszczami niestety tez nie ;/
Amahay, ty w swoich tez musiales mocno ta srube gorna na imbus, mocno dokrecac

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):Czy ja wiem, od czego tu maja palce bolec, skoro i tak na dlugich czy krotkich trzyma sie 2. Ja na sprzegle 3 trzymam, bo na 2ch mi niewygodnie.
Amahay, ty w swoich tez musiales mocno ta srube gorna na imbus, mocno dokrecac? Bo moje strasznie "klekotaly" i skrecilem dosc mocno. Hamulca niestety nie dalem rady mocno skrecic, bo od dolu nie moge kluczem zlapac, kleszczami niestety tez nie ;/
U mnie nic nie klekotało więc nie ruszałem . Klamki dobre maxx
-
amahay - Stały bywalec
-
froeverfree - Świeżak
Krmtzzz/Amahay Tak klamki są fajne nie mówię że nie. Ale po dłuższej przejażdżce w temp do +10C szybko te dwa palce drętwieją i ciężko nimi operować. 

-
-
Ale przeciez nie ma znaczenia na jakich klamkach trzymasz te palce ;D
Ile sobie luzu na klamce sprzegla ustawic na skreconej na max w lewo kierze ?? Bo nie regulowalem wczesniej, nie zwracalem na to uwagi. A teraz zmienilem klamki i sie klopotam
Ile sobie luzu na klamce sprzegla ustawic na skreconej na max w lewo kierze ?? Bo nie regulowalem wczesniej, nie zwracalem na to uwagi. A teraz zmienilem klamki i sie klopotam

-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
amahay no jak jest chłodno to szybko drętwieją ręce. Są dość twarde, może temu. Mam jeszcze jakieś krótkie na lato ale nie pamiętam nazwy, dałem ja bratu na downhill bo używam ich sporadycznie.
Krmtzzz tak nie ma znaczenia na jakich klamkach trzymasz te palce, ale przy klamkach o normalnej długościnawet jak te dwa palce ci zdrętwieją to masz możliwość używać całej dłoni. A przy krótkich klamkach nie bardzo. Ja mam coś z 2-3mm luzu na klamce.
Krmtzzz tak nie ma znaczenia na jakich klamkach trzymasz te palce, ale przy klamkach o normalnej długościnawet jak te dwa palce ci zdrętwieją to masz możliwość używać całej dłoni. A przy krótkich klamkach nie bardzo. Ja mam coś z 2-3mm luzu na klamce.
-
Black-Ghost napisał(a):amahay no jak jest chłodno to szybko drętwieją ręce. Są dość twarde, może temu. Mam jeszcze jakieś krótkie na lato ale nie pamiętam nazwy, dałem ja bratu na downhill bo używam ich sporadycznie.
downhill w których górach uprawia , może kojarzę ?
-
amahay - Stały bywalec