155
suhy-19 napisał(a):http://allegro.pl/yamaha-r6-2009-perfekcyjny-stan-niski-przebieg-i4625615780.html
chyba go powalilo jak ktos kupi moto bez jazdy próbnej no chyba ze znajdzie jakiegos napalonego jelenia
To jest taki typowy "Seba".
Zastanawiałem się czemu on nie mial wypadkow na tej r6, ale teraz juz wiadomo, on po prostu nie jezdzi.
Człowiek który nigdy nie jeździł w deszczu pakuje się na litra...
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
Krmtzzz napisał(a):Ciul z tymi bajkami, ale koles jest na prawde aligator. Nawet jesli faktycznie jezdzil tym tylko rok, to on nawet nie potrafi opanowac 5% tego motocykla, a porywa sie na litra ;d
co nie potrafi

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):Krmtzzz napisał(a):Ciul z tymi bajkami, ale koles jest na prawde aligator. Nawet jesli faktycznie jezdzil tym tylko rok, to on nawet nie potrafi opanowac 5% tego motocykla, a porywa sie na litra ;d
co nie potrafipopatrz jak opony pozamykane ze az ranty zjechane
Powinien zmienić ogłoszenie:
nigdy nie widziała deszczu i zakrętów.
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
- Karol20
- Bywalec
pany dzisiaj przyszedl do mnie jakis typ rzekomo z ministerstwa edukacji
i mowi mi ze zostalem wylosowany do ankiety. ktos wie o co chodzi bo typa oczywiscie olalem i powiedzialem ze niemam czasu
mimo ze mial dla mnie jakis prezent za wypelnienie ankiety 

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Jak słyszę te dwa magiczne słowa, że zostałem "wylosowany" i nie daj Bóg, że jeszcze czeka dla mnie jakaś "nagroda" a nie przypominam sobie, żebym brał udział w jakimś konkursie to pierwszym słowem jakie mam przygotowane to "wy******lać" 

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Do mnie ciągle dzwonili i zapraszali na pokazy garnków i różne takie. Oczywiście zawsze prezenty itp. Zacząłem się umawiać, i do tego mówię - przyjdę z żoną, bratem i szwagierką - razem 4 miejsca w restauracji. W końcu po jakimś miesiącu przestali wydzwaniać, skapneli się, że to nie daje dla nich żadnego efektu, po za pustymi 4 miejscami.
Ostatnio babka jakaś zadzwoniła i monolog przez dobre 3minuty, co ja nie dostanę jak przyjdę cała lista tego była (w tym szampan, żeby było romantycznie jak przyjdę z żoną)
-to jak, mogę pana wpisać?
-no jak mi pani tyle oferuje, to jakbym mógł pani odmówić....
-słucham?
-o to fajnie, na którą godzinę pana wpisać 11 czy 13?
-obojętnie i tak nie przyjdę
-acha, rozumiem....
Ostatnio babka jakaś zadzwoniła i monolog przez dobre 3minuty, co ja nie dostanę jak przyjdę cała lista tego była (w tym szampan, żeby było romantycznie jak przyjdę z żoną)
-to jak, mogę pana wpisać?
-słucham?
-o to fajnie, na którą godzinę pana wpisać 11 czy 13?
-obojętnie i tak nie przyjdę

-acha, rozumiem....
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Ja zawsze pytam, skąd mają mój numer telefonu i wtedy się rozłączają...
Ale suhy, z tym ministerstwem to może by prawda. Dawno temu był u mnie gośc z SMG/KRC i stwierdził, że zostałem wylosowany przez komputer czy coś tam. Zostawił naprawdę dużą książkę z ankietami do wypełnienia a w nagrodę miałem dostac kilka bajerów. Dostałem. Kalkulator, długopis i kubek taki co jak się wleje gorącego to zmienia kolor
W sumie do tej pory z nimi współpracuję tylko, że online. Wypełnia się ankiety i dostaje się punkty - 1000 punktów można wymienic na 36zł albo jakąś książkę ze sklepu bodajże merlin.pl... Czasami zadzwonią i prowadzą ankietę przez telefon - jak mam czas to odpowiadam jak nie mam to nie odpowiadam.
Ale suhy, z tym ministerstwem to może by prawda. Dawno temu był u mnie gośc z SMG/KRC i stwierdził, że zostałem wylosowany przez komputer czy coś tam. Zostawił naprawdę dużą książkę z ankietami do wypełnienia a w nagrodę miałem dostac kilka bajerów. Dostałem. Kalkulator, długopis i kubek taki co jak się wleje gorącego to zmienia kolor

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
Walenty - Moderator
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Musiał być podpadnięty
Z tym Volvo dobra zwała, i ta mina chłopaczka.
Dla jednych nic wielkiego wymanewrować kilkunastometrowym składem a dla innych największe wyzwanie w życiu. 

Z tym Volvo dobra zwała, i ta mina chłopaczka.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości