Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
-
froeverfree - Świeżak
suhy-19 napisał(a):Tak lesny dzban jest w worku foliowym![]()
Froeverfree ostrowin upadl jakies dwa lata temui niestety ale lesnych dzbanow i komandosow juz praktycznie niema
W zabce teraz zamiast dzbana jest Mix owoce lesne. Plastikowa butelka 0.9l. W smaku prawie to samo co dzban

929
-
cycu_rsko - Moderator
-
froeverfree - Świeżak
Mleko jeszcze nie jest złe, słyszałem nawet że dobrze działa.. ale od siebie ostrzegę, jak bierzecie jakieś lekk, nawet sporo godzin przed, warto skontaktować ulotkę.. pl.wikipedia.org/wiki/Reakcja_disulfiramowa ja w sobotę 

SV 650
-
theriddlen - Świeżak
Throttle napisał(a):Podsumowując link powyżej motocyklami jeżdżą cwaniaczki i dresiarze, silniki Harleya są robione z puszek po fasoli a czerwonym Cebrami jeżdżą geje.
W sumie to by sie zgadzalo. Teraz to juz nie wiem czy mam jeszcze otwierac link skoro wszystko jest jasne.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
-
froeverfree - Świeżak
-
froeverfree - Świeżak
fzr napisał(a):nigdy nie próbowałem, mój jedyny kontakt ze spirtem jeszcze za czasów liceum skonczył się tak, że z kolegami zaczeliśmy się dusić na sylwka
Spirytus trzeba pić na wdechu, wiem bo byłem w wojsku, takich wynalazków jak tam się piło to chyba nawet hitlrowcy do eksperymentów nie używali.Służyłem w bazie lotniczej (w Powidzu) spirytusu było na tony, i wierzcie mi legendy o traceniu kolorów po takim chlaniu to nie mity.Jakie plusy? na bank nie mam żadnych robali.
ps. A ze słodyczy to zawsze podchodziły mi "patykiem pisane"
GSF400
-
o5lgratis - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości