zimowe pogawędki
Jak masz kranik podciśnieniowy to nic nie powinno ciec. Ze zwykłego też w sumie nie jak zdejmiesz go z bakiem. Chociaż w sumie cholera wie co oni w tym fortepianie zmodzili
Dziś zakończyłem sesję, a 2 semestr zaczyna się za 3 tygodnie

Ostatnio edytowano 28/1/2013, 18:30 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
To albo słabo pojechałeś tym papierem albo "tego nie wypolerujesz".
Weź skołuj sobie pastę automaxa, taka mała niebieska tubka za okolice 5 zł. Bo tempo to podejrzewam, że masz to takie zółtawe z woskiem.
Weź skołuj sobie pastę automaxa, taka mała niebieska tubka za okolice 5 zł. Bo tempo to podejrzewam, że masz to takie zółtawe z woskiem.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Jak robiles ze nie spuszczales paliwa ? Bo tam sa wezyki i nie ma jak zablokowac uplywu, no chyba ze zagiac wezyk...
Paliwo jest tylko w jednym z nich, tym co wychodzi z pompy paliwa, reszta to przelew i odpowietrzenie wiec nic nie powinno cieknac. Paznokcia se dam uciac, ze nie spuszczalem nic i normalnie odpinalem przewod od pompy i nic nie lecialo.
929
-
cycu_rsko - Moderator
Invi napisał(a):Dziś zakończyłem sesję, a 2 semestr zaczyna się za 3 tygodnie
Haha, ja dzis pisalem pierwszy egzamin, a zostalo mi jeszcze ... 6 !! Jak sie uda to juz na ostatni semestr lece i bedzie lajcik.
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Invi napisał(a):Jak masz kranik podciśnieniowy to nic nie powinno ciec. Ze zwykłego też w sumie nie jak zdejmiesz go z bakiem. Chociaż w sumie cholera wie co oni w tym fortepianie zmodzili
2 czy kolejny?
6? Ja pamiętam przeżycia w stylu, sesja się zaczyna, a tutaj 12 egzaminów.
-
Hyde - Bywalec
Ja w tym semestrze mialem 15 przedmiotow, z czego 7 konczacych sie egzamin, 3 projekty, a reszta zaliczenie na ocene, a nie jestem na kierunku inzynierskim 

Ostatnio edytowano 28/1/2013, 19:13 przez Starski, łącznie edytowano 1 raz
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
@up
"w cale"? human?:D
ja mam podobnie z egzaminami, bo nie mam przepisów zerówek itp. więc wszystko muszę zdawać. a 2gie terminy różnie, raz są, raz nie ma, bo gość na narty jedzie i mu się nie chce itp. więc trzeba chodzić na wszytko.
imho 2gi semestr, bo rok ma 2 semestry (zimowy i letni) i po prostu chyba chodziło mu o 2gi semestr z tego roku. ja tak mówię przynajmniej. że nie 8 semestr czy coś, tylko 2gi z danego roku.
"w cale"? human?:D
ja mam podobnie z egzaminami, bo nie mam przepisów zerówek itp. więc wszystko muszę zdawać. a 2gie terminy różnie, raz są, raz nie ma, bo gość na narty jedzie i mu się nie chce itp. więc trzeba chodzić na wszytko.
imho 2gi semestr, bo rok ma 2 semestry (zimowy i letni) i po prostu chyba chodziło mu o 2gi semestr z tego roku. ja tak mówię przynajmniej. że nie 8 semestr czy coś, tylko 2gi z danego roku.
Ostatnio edytowano 28/1/2013, 19:19 przez Kaai, łącznie edytowano 1 raz
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Hyde napisał(a):Invi napisał(a):Jak masz kranik podciśnieniowy to nic nie powinno ciec. Ze zwykłego też w sumie nie jak zdejmiesz go z bakiem. Chociaż w sumie cholera wie co oni w tym fortepianie zmodzili
2 czy kolejny?
6? Ja pamiętam przeżycia w stylu, sesja się zaczyna, a tutaj 12 egzaminów.
Chryste, na którym roku?
-
Walenty - Moderator
power_bit napisał(a):Mam porysowaną szybę w motocyklu, macie jakieś patenty? Zmatowałem ją papierem na wodę 2000, potem pasta tempo, ale nadal matowa jak jasna cholera...
Ile juz and tym siedziales? Masz prace?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai, chodziło mi tylko o to, czy idzie teraz z 1 semestru na 2 czy może na drugi semestr z roku czyli np. z 3 na 4.
Pytasz mnie, czy Inviego? Ja miałem takie przeboje na bodajże V semestrze, potem nie było sympatyczniej, bo to kwestia ustalenia z prowadzącymi terminów oddania projektów oraz egzaminów, rekord przedmiotów do zaliczenia miałem coś koło 20.
Walenty napisał(a):Chryste, na którym roku?
Pytasz mnie, czy Inviego? Ja miałem takie przeboje na bodajże V semestrze, potem nie było sympatyczniej, bo to kwestia ustalenia z prowadzącymi terminów oddania projektów oraz egzaminów, rekord przedmiotów do zaliczenia miałem coś koło 20.
-
Hyde - Bywalec
ja gadam i o jednym i o drugim, a oni mnie dalej nie lubią, a mnie to dalej je*ie
amahay, coś jeszzce będziesz wrzucał do tego projektu svki z innych modeli? jakieś konkrety? czy co znajdziesz fajnego to kombinujesz i dopasowywujesz?

amahay, coś jeszzce będziesz wrzucał do tego projektu svki z innych modeli? jakieś konkrety? czy co znajdziesz fajnego to kombinujesz i dopasowywujesz?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Rozmawiałem dzisiaj z typem który wynajmuje mi garaż. Ubłagałem go jeszcze na rok (i to za przyzwoite piniondze) a więc ten sezon mam spokojny
Takie dobre wiadomości w poniedziałek rzadko się zdarzają
A mój koleś trafił ostatnio czwórkę w totka

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kaai napisał(a):amahay, coś jeszzce będziesz wrzucał do tego projektu svki z innych modeli? jakieś konkrety? czy co znajdziesz fajnego to kombinujesz i dopasowywujesz?
Błacha ha ha

Gdyby były SVki z USD to by nie wjeżdżał USD z gsxr'a . Przede wszystkim dużo części leci w czarny (te co były srebrne) . Najchętniej wymieniałbym jak najmniej ale no niestety nie zawsze jest tak jak chcemy .
-
amahay - Stały bywalec
ASR1927 napisał(a):Rozmawiałem dzisiaj z typem który wynajmuje mi garaż. Ubłagałem go jeszcze na rok (i to za przyzwoite piniondze) a więc ten sezon mam spokojnyTakie dobre wiadomości w poniedziałek rzadko się zdarzają
![]()
"No wie Pan, bo ja niedługo będę w Policji. Bardzo Pana lubię, ale praca będzie praca i sam Pan rozumie..."
-
Hyde - Bywalec