zimowe pogawędki
Kaai napisał(a):glen co masz? e46? 328 Ci?
A4

Ale założenie było proste, ma być V-ka i stały napęd na 4 łapki

amahay napisał(a):Glenroy żeby nie było często się zgadzam z twoimi wypowiedziamiale ...
Dzięki

amahay napisał(a):ale idąc tym tokiem myślenia (dużo osób tutaj taki preferuję) to po co to po co tamto po co 100000000 koni mechanicznych itp wychodzi na to że albo jesteś zawodowym kierowcą rajdowym i możesz jeździć 100000000000000 konnym sprzętem albo jesteś zwykłym kowalskim i najlepiej mieć 1.1 55KM (proszę o uwzględnienie że KM muszę napisać dużymi literami) .
Wiecznie słyszę po co SV 1000 . No a po co suzuki w ogóle robi litry poza turystykami które mają uciągnąć 4 przyczepy kempingowe i supersportami . Po co nuda 900 i po co wszystkie funbike'owe litry które nie są ani na tor ani do turystki . No ja osobiście wiem że nie korzystam z wszystkich możliwości mojego moto (szczególnie teraz kiedy silnik jest poza ramą) ale fajnie jest na 6 biegu zbierać się jak ktoś na 1
. Lubię jak wyrywa mi ręce ze stawów .
W przypadku samochodów no myślę że o to chodzi kaiowi . Mówi o koniach ale tak naprawdę często wspomina o elastyczności . Ja puki co latam leonem II 1.6 w gazie ok. 30kkm i wyprzedzam czasem po 5 samochodów jak się śpieszę ale czasem też muszę się powstrzymać a nie zawsze jest ochota i czas na powstrzymywanie się.
Wiem, wiem, napisałem już, że trochę się z kaaiem źle zrozumiałem i wyszło jak wyszło

Nie mówię, że ja nie wyprzedzam po 5 samochodów, jeżeli natrafi się ku temu okazja

Tutaj do kaaia nic nie mam, jak mówię, trochę źle go zinterpretowałem i wyskoczyłem jak partyzant z krzaka

Ostatnio edytowano 26/1/2013, 22:35 przez Glenroy, łącznie edytowano 2 razy
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
wrider napisał(a):Cały dzień o puszkach są tu jeszcze jacyś motocykliści? 23lata co ja taki stary?
Miałem to pisać właśnie, weźcie sobie zmieńcie forum na lansiarskie puszki i tam zawracajcie dupę innym, bo od 3 stron ciągnie się idiotyczny temat jaką puszkę kupić...
Aż rzygać się chce jak to się czyta... ( uprzedzając pytanie; hydepark czytam dla relaxu a nie bym wszedł i czytał czy audi, srałdi czy inna kupa;]
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):Bóg zapłać.
ile dałeś? ile pali? jakie wyposażenie, rocznik?:D
Rocznik 99, 2.8 30V Quattro 193KM [wcześniej były 24V 180KM bodajże], ze spalaniem bywa różnie, w mieście te 15 litrów to w sumie norma, średnio wychodzi mi równe 11l, codziennie jeżdżę 2x20km do pracy, plus w soboty zazwyczaj do tego 2x50km dziołchę ze stancji odebrać. Na trasie jest po prostu mistrzowski, na trasie Puławy-Frankfurt wyszło mi średnio 9l/100km, w Polsce, póki jeszcze nie wbiłem na autobahna pokazywało 8/100, później 150km/h na tempomacie i stąd ten litr do przodu pewnie, ale i tak jak na tę pojemność nie robi wiru na koncie w banku

Oprócz Xenonów i rozbudowanego komputera [tego wielkiego czerwonego wyświetlacza] i elektrycznie regulowanych foteli, mam praktycznie pełen wypas. Chociaż dla mnie i tak najważniejsze siedzi pod maską

-
Glenroy - Moderator
Boshi napisał(a):wrider napisał(a):Cały dzień o puszkach są tu jeszcze jacyś motocykliści? 23lata co ja taki stary?
Miałem to pisać właśnie, weźcie sobie zmieńcie forum na lansiarskie puszki i tam zawracajcie dupę innym, bo od 3 stron ciągnie się idiotyczny temat jaką puszkę kupić...
Aż rzygać się chce jak to się czyta... ( uprzedzając pytanie; hydepark czytam dla relaxu a nie bym wszedł i czytał czy audi, srałdi czy inna kupa;]
Tej tej tej ! (nie jestem z poznania)
Ja pamiętam w sezonie jak zamiast latać na moto gadaliście 30 stron o boksie panowie !
kaai
a4 coupe ? to chyba a5 :p
-
amahay - Stały bywalec
Boshi napisał(a):wrider napisał(a):Cały dzień o puszkach są tu jeszcze jacyś motocykliści? 23lata co ja taki stary?
hehe nie długo chłopaki zejdą na temat gdzie kupić nowe dywaniki do swoich super wypasionych fur.

everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
Kaai napisał(a):
dlatego napisałem, żeby nawet nie mówił, bo i tak nie chcę jednak ;D
te linki czasmi nie działają, weird.
Nie obczaiłem edita

Patrzyłeś może na 3000GT, CLK, Volvo C70 (97-04) albo camaro (93-01)?

Brewki? naaah, raczej jakÄ… instalacjÄ™ podtlenku LPG lepiej

-
Glenroy - Moderator
Kaai napisał(a):siostry chłopak ma civica w coupe, ale 1.6
nawet w miarÄ™ wygodne
http://otomoto.pl/honda-civic-si-em1-C25969626.html
a tu si, wolałbym całą czarną jak już, nie ukrywam.
//a tak racja, audi, napisał. to który miał srebrną e46 w kombiku?
Seryjne D16 125KM w tym civicu?
-
Walenty - Moderator
@K taki ci trzeba
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jLfLbhwN3g
Sa jacys chetni na 2 dniowy wypad na poznan w tym roku?

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... jLfLbhwN3g
Sa jacys chetni na 2 dniowy wypad na poznan w tym roku?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
"Kravec" Jeszcze nie raz cie zaskoczÄ™ 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
CLk jest genialne, tylko boję się, że jak mi się coś spieprzy, to będę musiał za dużo zabulić, a teog bym chciał uniknąć (w sumie to chyba tez powód, czmeu nie kupiłem cklasy, która wygląda bardzo elegancko (roczniki 2002~).
rosiboj - genialne auto. co ile do fryzjera trzeba jeździć?
rosiboj - genialne auto. co ile do fryzjera trzeba jeździć?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja nie lubie samochodów traktuje je tylko jako narzędzie transportu z punktu a do punktu b . Jeżdżę daewoo na podtlenku lpg. Uwielbiam miny kierowców gdy wyprzedza ich konne białe kombi.
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
Jak widzicie kilka osób ma ochotę pogadać o tym i owym, więc moglibyście sobie darować wylewanie żalów. Tematy stricte motocyklowe macie w wyższych działach, tutaj o wszystkim, nie każdemu odpowiada.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości