111
kravec napisał(a):z porównań- dzisiaj widziałem gdzieś: "brałbym jak rolnik dotację"
Kaai.. zmień ten podpis (prośba to jest)
Słyszałem to jakiś czas temu - wyborne.
Jak tam aukcja z koszulkÄ…? SzarpiÄ… jak Reksio szynkÄ™?
-
Walenty - Moderator
Jak student kebaba!
Kupa i tyle- wystawiona za 30 (za 10zł to wolę dać ją komuś- np. z jakąś fundacją jak ktoś napisał) i nic. Za to model M1 Rossiego poszedł za 15'ka. Jutro muszę wysłać- właśnie mi się przypomniało.
Chyba że macie kogoś kogo by taki "prezent" ucieszył?
Kupa i tyle- wystawiona za 30 (za 10zł to wolę dać ją komuś- np. z jakąś fundacją jak ktoś napisał) i nic. Za to model M1 Rossiego poszedł za 15'ka. Jutro muszę wysłać- właśnie mi się przypomniało.
Chyba że macie kogoś kogo by taki "prezent" ucieszył?
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Jak student kebaba!
Kupa i tyle- wystawiona za 30 (za 10zł to wolę dać ją komuś- np. z jakąś fundacją jak ktoś napisał) i nic.
Prosze cie, ty trzymaj sie od wszelkich fundacji z DALEKA. Pisalem juz o tym z pierwszej reki co to jest za zlodziejstwo.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosi, nie zgodzę się z tobą. Jeśli bierzesz kasę i idziesz osobiście do placówki (to ale musisz trafić mega sku** żeby kasę zajumał) albo po prostu kupisz jakieś fanty potrzebne, to masz pewność, ze trafią.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
znaczy sie twój kolejny idol jest tak kurduplowatego wzrostu?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość