12
Beyblade, za dziecka się tym jarałem (w sumie dalej oglądam anime), a tam był Kai, i tak zostało (mam double a w środku jak Kai jest zajęte:<)
tyle, jeśli chodzi o mój
tyle, jeśli chodzi o mój
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Hhehehe Vergon, taz kiedys zamowilismy z kumplami rano pizze
Jest pewien plus takiego rozegrania. Praktycznie nic nie zjedlismy bo sie nie dalo. Ale za to wieczorem bylo co konsumowac ;D
Moj nick, hmmm ktos kiedys do mnie powiedzial termit, co sie przeksztalcilo w kermita
Swego czasu grywalem w FPSy bardziej klanowo (cod4, bf 2142, L4D), tam moj nick ulegl przeksztalceniu z nudow
Do bardziej "fajowego" Krmtzzz.
Kaai pokaz ta cebre, bo cos tam wspominales o niej

Moj nick, hmmm ktos kiedys do mnie powiedzial termit, co sie przeksztalcilo w kermita

Kaai pokaz ta cebre, bo cos tam wspominales o niej

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
No mój ze względu na pierwsze moto - xj600 .
Ale mam też jedną ksywę z ciekawą historią .
Otóż jestem Olek , Olo ... za czasów nokii 3310,6510 i tym podobnych jak wiadomo był używany tryb pisania T9 .
Wielokrotnie dostawałem smsy "mln dawaj na dwór" , "mln , dawaj lecimy na rower". I tym sposobem mam do dzisiaj w pewnym (staroszkolnym) kręgu ksywę "mln" .
Ale mam też jedną ksywę z ciekawą historią .
Otóż jestem Olek , Olo ... za czasów nokii 3310,6510 i tym podobnych jak wiadomo był używany tryb pisania T9 .
Wielokrotnie dostawałem smsy "mln dawaj na dwór" , "mln , dawaj lecimy na rower". I tym sposobem mam do dzisiaj w pewnym (staroszkolnym) kręgu ksywę "mln" .
-
amahay - Stały bywalec
A ja mam szwagra ze Szkocji, który wiele lat temu jak nie był jeszcze moim szwagrem, po wypiciu któregoś tam piwa powiedział mi, że jestem jakiś taki specific man. I tak mi zostało.
ER-6n 2012
-
specificman - Świeżak
Ja wziąłem z Wiedźmina, gdzie jeden z krasnoludów przekręca czyjeś nazwisko. Podeszło mi i tutaj akurat tak się zapisałem.
@neuros - na dyskusję o prochach nigdy nie jest za późno. Może ty mi powiesz, kiedyś wycinali mi wyrostek i przed zabiegiem dostałem taki zastrzyk. Nie wiem co to było, ale strasznie fajnie się czułem, nie wiesz czego mogli użyć?:)
@neuros - na dyskusję o prochach nigdy nie jest za późno. Może ty mi powiesz, kiedyś wycinali mi wyrostek i przed zabiegiem dostałem taki zastrzyk. Nie wiem co to było, ale strasznie fajnie się czułem, nie wiesz czego mogli użyć?:)
Growing old is mandatory. Growing up is optional.
- Brekekeks
- Świeżak
Masakra, czuję się jakbym miał papier ścierny w płucach
.
Skąd się wziął mój nick? Jako, że jestem zapalonym fanem serii The Elder Scrolls, nie wiedziałem nigdy jakiego nicku użyć, pewnego dnia dostałem, wtedy jeszcze od koleżanki, Obliviona, i znów ten sam dylemat, na pierwsze odpalenie poszło coś w stylu "asdfghjkl", ale we wstępie do gierki, w obronie cesarza ginie niejaki właśnie "Glenroy", no więc zaczynając nową grę, Niuńka stwierdziła, że skoro tamten Glenroy padł, to dla czego nie zastąpić by go nowym? No i w ten sposób się u mnie to zadomowiło
. Jakoś bodajże wakacje przed pójściem do technikum to były
.

Skąd się wziął mój nick? Jako, że jestem zapalonym fanem serii The Elder Scrolls, nie wiedziałem nigdy jakiego nicku użyć, pewnego dnia dostałem, wtedy jeszcze od koleżanki, Obliviona, i znów ten sam dylemat, na pierwsze odpalenie poszło coś w stylu "asdfghjkl", ale we wstępie do gierki, w obronie cesarza ginie niejaki właśnie "Glenroy", no więc zaczynając nową grę, Niuńka stwierdziła, że skoro tamten Glenroy padł, to dla czego nie zastąpić by go nowym? No i w ten sposób się u mnie to zadomowiło

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Brekekeks napisał(a):kiedyś wycinali mi wyrostek i przed zabiegiem dostałem taki zastrzyk. Nie wiem co to było, ale strasznie fajnie się czułem, nie wiesz czego mogli użyć?:)
Pavulon:D
ja tam nick mam od imienia albo od nazwiska przeważnie, nic innego jakoś nie chce mi się wymyślać
- damien90
- Świeżak
-
specificman - Świeżak
jak oglądam motokillera i zdjęcia o2o + podpisy, to dochodzę do wniosku, że prawdziwą pasję mają tylko ci, którzy jeżdżą na kiblach.
rozumiem, masz 14 lat, jesteś leniem, ciągniesz kasę od rodziców dlatego kupili ci skutera, to nie lepiej pojeździć już na czymś z biegami?
rozumiem, masz 14 lat, jesteś leniem, ciągniesz kasę od rodziców dlatego kupili ci skutera, to nie lepiej pojeździć już na czymś z biegami?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace-2- ... 96533.html
Szukam tel sobie i trafilem na cos takiego. Czy to nie nazywa sie byciem skur***synem ? Czytajcie opis, szczegolnie 2 linijke tekstu.
Szukam tel sobie i trafilem na cos takiego. Czy to nie nazywa sie byciem skur***synem ? Czytajcie opis, szczegolnie 2 linijke tekstu.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Czyli głównie niki powstają do gier i potem lądują na ścigacza ...
Ja też tego nie kumam . Jak ja chciałem w gimnazjum moto to była to yamaha dt50 . proste .
Kaai napisał(a):jak oglądam motokillera i zdjęcia o2o + podpisy, to dochodzę do wniosku, że prawdziwą pasję mają tylko ci, którzy jeżdżą na kiblach.
Ja też tego nie kumam . Jak ja chciałem w gimnazjum moto to była to yamaha dt50 . proste .
-
amahay - Stały bywalec
Krmtzzz napisał(a):http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace-2-bez-simlocka-gwarancja-23-m-i2915696533.html
zgłosiłem do allegro
@amahay - ja na kiblu zrobiłem 2km, i mi się to za ch*ja nie spodobało. strasznie nudne, pozycja jak na srazcu, nie weim czym się mozna jarać, jak jeszcze ludzie wrzucają tłumiki za 1k PLN, żeby miał 0.5 KM więcej.
no ale, nie znam nikogo kto by sobie SAM kupił skuter (taki 50ccm w wieku 15 lat~) wszystko rodzice.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jaka manipulacja? To już zdjęć nie można sprzedawać?
0.5KM to dla kibla 12.5% mocy, więc sporo
Ale jakiś wpływ na tych rodziców mają. Taki wiek, jak coś wszyscy mają to i największe gówno kupią.

Kaai napisał(a):jak jeszcze ludzie wrzucają tłumiki za 1k PLN, żeby miał 0.5 KM więcej.
0.5KM to dla kibla 12.5% mocy, więc sporo

Kaai napisał(a):no ale, nie znam nikogo kto by sobie SAM kupił skuter (taki 50ccm w wieku 15 lat~) wszystko rodzice.
Ale jakiś wpływ na tych rodziców mają. Taki wiek, jak coś wszyscy mają to i największe gówno kupią.
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz napisał(a):To sie nazywa manipulacja slowami kluczowymi :> ? Tez zglosilem.
Też zgłosiłem, nie lubię takiego skur****stwa

Też nie rozumiem tego bumu na skutery

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość