Melvin i Konio
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powiem tak - melvin powiedzial mi wprost ze
"ponczek wychujal nas bez masla" bo ma nicka pan_olowiane_powieki i ch*** mu zrobie bo nie mam haka i nawet IP z innej czesci polski. Wprost.
Powiedzial ze bedzie takich wiecej, np 10 albo 20 i ze forum polegnie jesli NIE ZDEJME mu warna, bo jak zdejme NIE MOWIAC nic terrorowi to on sprawi ze nie bedzie spamu na forum - jak nie, wtenczas dopiero zobaczymy.
--
Sepo - melvin mowi ze mial 3 wersje posta, szkoda ze nie ma sygnatury czasowej. Jak user edytuje posta to jest "edytowano: x razy" a on sam mi napisal jakie mial brzmienia postów (wkopal sie) a nie ma sygnatury czasu - znaczy ze ktos z nas mu edytowal posta. A czy Ty - diabli wiedza gdzies pojawilo sie takie info w kuluarach, nikogo nie osadzam i dla mnie kazdy jest niewinny dopoki nie zlapie go za reke - ale jesli to prawda ze ktos z nas sie bawi, to masakra.
jednoczesnie potwierdzam - ze ktos sypie
Bo specjalnie napisalem ze nic na olowiane powieki nie mam (mimo iz mam) zeby zobaczyc co sie stanie i nagle melvin mi wyskakuje "jak to nas ponczek wyruchal" wiec kto mu przekleil moj temat ?
"ponczek wychujal nas bez masla" bo ma nicka pan_olowiane_powieki i ch*** mu zrobie bo nie mam haka i nawet IP z innej czesci polski. Wprost.
Powiedzial ze bedzie takich wiecej, np 10 albo 20 i ze forum polegnie jesli NIE ZDEJME mu warna, bo jak zdejme NIE MOWIAC nic terrorowi to on sprawi ze nie bedzie spamu na forum - jak nie, wtenczas dopiero zobaczymy.
--
Sepo - melvin mowi ze mial 3 wersje posta, szkoda ze nie ma sygnatury czasowej. Jak user edytuje posta to jest "edytowano: x razy" a on sam mi napisal jakie mial brzmienia postów (wkopal sie) a nie ma sygnatury czasu - znaczy ze ktos z nas mu edytowal posta. A czy Ty - diabli wiedza gdzies pojawilo sie takie info w kuluarach, nikogo nie osadzam i dla mnie kazdy jest niewinny dopoki nie zlapie go za reke - ale jesli to prawda ze ktos z nas sie bawi, to masakra.
jednoczesnie potwierdzam - ze ktos sypie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Nie będąc modem jeszcze wiele razy edytowałem posty i nie zawsze był ten dopisek że "Edytowany...blabla".
A jeśli zrobił to moderator to można sprawdzić w logach czynnosci nie ?
A jeśli zrobił to moderator to można sprawdzić w logach czynnosci nie ?
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Z góry mówię, że to nie ja. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej poproszę o dowoy. Nie bawię się w takie rzeczy bo nie mam czasu na pierdoły. Zresztą żadne krętactwa i inne tego typu świństwa mnie nie interesują. Znasz mnie Szymonie już trochę i myśle, że powinieneś wiedzieć, iż ja się w takie coś nie bawię.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Uderz w stół ...
Tak sepo wiem ze jestes za powazny zeby sie w to bawic i nie robisz melvinowi laski na chrom
Tak sepo wiem ze jestes za powazny zeby sie w to bawic i nie robisz melvinowi laski na chrom

(otwórz link)

-
Jeśli ktoś z tego grona działał coś w kierunku zdjęcia warna Melvinowi to podejrzewałbym tylko jednego usera. Ten osobnik jakiś czas temu czynił podobnie.
Melvin dzisiaj uderzył do mnie na gg i stwierdził że wyedytowałem treść jego posta przed wystawieniem warna. Czy on na prawdę uważa nas za skończonych idiotów?
Melvin dzisiaj uderzył do mnie na gg i stwierdził że wyedytowałem treść jego posta przed wystawieniem warna. Czy on na prawdę uważa nas za skończonych idiotów?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
nie - siebie za cwaniaczka 

(otwórz link)

-
On jakoś nie może zakumać że nic nie osiągnie tylko stąd wyleci z hukiem. Mnie on wali, jakby nie cwaniakował to mi nie przeszkadza jego obecność i nie zamierzam robić po złości. Niestety byłem w Wolborzu gdzie melvin mieszka i rozumiem trochę to środowisko, jak ktoś kupi coś lepszego niż romet ogar w tamtych klimatach to faktycznie może odbić na garnek. Bo jak mawia moja znajoma chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa nigdy.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
ok, może nie powinienm, ale powiem... Melvin się do mnie podłączył na gadu i po krótkiej konwersacji, gdzie ciągle jechałem mu po chuj to robi, stwierdził że i tak idzie na SP ale ogólnie stwierdził że tutaj robi tą kłótnię dla beki i albo mu ściągną warna i sobie pójdzie, albo przejdzie jak to stwierdził do "partyzantki".
Poprostu Melvin ma zbyt dużą dumę..
I żeby nie było, ja żadnego posta nie edytowałem Melvinowi.
Poprostu Melvin ma zbyt dużą dumę..
I żeby nie było, ja żadnego posta nie edytowałem Melvinowi.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
konio przez pare dni się w miare uspokoił, ale widać wrócił melvin i konio spowrotem chce być fajny, to jest typ niereformowalny, założyć ankiete o puszczaniu bąków.. a potem tacy jeszcze narzekają.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ja tam na Melvina jestem cięty od dawna i każdy o tym wie ale żadnego posta mu nie edytowałem. W ogóle to nie wiem o co chodzi itp. itd.
W każdym razie- to forum nic nie zyskuje dzięki takim jak Melvin w mojej opini.
W każdym razie- to forum nic nie zyskuje dzięki takim jak Melvin w mojej opini.
-
Movi - Moderator
Movi nie tylko w Twojej...
Jak ktoś taki jak Melvin może mówić że poziom forum spada jeśli to takie osoby jak on się do tego skutecznie przyczyniają? Kiedyś dostał Vipa bo wydawał się konkretny. Vip to jest pewnego typu wyróżnienie na które moim zdaniem on nie zasługuje. Bo osoba z tym statusem powinna przyczyniać się do pozytywnego rozwoju forum a nie przeciwnie.
Jak ktoś taki jak Melvin może mówić że poziom forum spada jeśli to takie osoby jak on się do tego skutecznie przyczyniają? Kiedyś dostał Vipa bo wydawał się konkretny. Vip to jest pewnego typu wyróżnienie na które moim zdaniem on nie zasługuje. Bo osoba z tym statusem powinna przyczyniać się do pozytywnego rozwoju forum a nie przeciwnie.
-
no to trzeba mu tego VIPa odebrac. Szymon chyba moze to w ulamku sekundy zalatwic?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Perzecież juz się uspokoił to dajcie chłopakowi spokój
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
I Melvin jest przeważnie prowodyrem tych ustawek. To Melvin przed exrtrememoto wywalczył dla nas darmowe bilety.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ja jezdzilem na poczatku jak byla Domarcia i reszta. A ze teraz mi sie nie chce, ok. masz Szafa racje, zrzekam sie VIPa 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Forum swoją drogą a kółko wzajemnej adoracji swoją...
Vipa otrzymuje się głównie za zasługi na forum. A jak taki Vip wchodzi do normalnego tematu i pisze do gościa żeby poszedł na inne forum bo to jest do bani to jest ok? Albo wchodzi do normalnego tematu i pisze głupie posty. Później jest gadanie że w zwykłych tematach nie ma konkretnych odpowiedzi tylko spam.
Vipa otrzymuje się głównie za zasługi na forum. A jak taki Vip wchodzi do normalnego tematu i pisze do gościa żeby poszedł na inne forum bo to jest do bani to jest ok? Albo wchodzi do normalnego tematu i pisze głupie posty. Później jest gadanie że w zwykłych tematach nie ma konkretnych odpowiedzi tylko spam.
-
A kto Ci Landryss powiedział, że za zasługi na forum ?? Bo ja jakoś nie przypominam sobie, żebym się szczególnie zasłużył?? Albo Pianka,szpicer, patty i nie wiem kto tam jeszcze ?? A mnie się wydaję, że nominowano mnie do vipa dlatego, że poznałem się z kilkoma osobami z tego forum i razem imprezowaliśmy. A i byli tacy co dostali VIPa od admina a nie było żadnego głosowania i nikt o tym nie wiedział. Także nie chrzań o jakiś zasługach. Mi się wydaje, że w gronie VIP-ow powinni być forumowicze którzy mają ze sobą kontakt nie tylko internetowy.
I nie wiem co Ty masz z tym kółkiem wzajemnej adoracji ?? Ja nikogo nie adoruje ale Melvin jest dla mnie spoko ziomkiem znam go osobiście i wiem jaki jest, nie raz mi pomógł i jest dla mnie więcej wart niż reszta osób które rozpoznaję tylko po avatarze.... W necie każdy może być fajny a w realu jest zupełnie inna bajka.
I nie wiem co Ty masz z tym kółkiem wzajemnej adoracji ?? Ja nikogo nie adoruje ale Melvin jest dla mnie spoko ziomkiem znam go osobiście i wiem jaki jest, nie raz mi pomógł i jest dla mnie więcej wart niż reszta osób które rozpoznaję tylko po avatarze.... W necie każdy może być fajny a w realu jest zupełnie inna bajka.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
No może z tym kółkiem wzajemnej adoracji to zbyt uogólniłem. Ale czasami to tak wygląda, nie mówię o Tobie Sepo. Nawet jak Vip nie jest nim za zasługi na forum to powinien sobą jakiś poziom tu reprezentować.
Wiem że to różnie bywa, jedni się znają inni nie. Ja np kiedyś dostałem Vipa choć na forum kojarzyli mnie tylko modzi ze skuterów. Ale nie o tym gadka.
Niektóre zachowania nie pasują. Tak jak mówisz były darmowe wejściówki na extreme i duże zniżki w ścigaczowym sklepie. Za co? Za skuteczne obniżanie poziomu na forum i polecanie innego?
Czyli ja do Vipów nie pasuje. Admini już wcześniej to stwierdzili więc nie muszę składać rezygnacji
Wiem że to różnie bywa, jedni się znają inni nie. Ja np kiedyś dostałem Vipa choć na forum kojarzyli mnie tylko modzi ze skuterów. Ale nie o tym gadka.
Niektóre zachowania nie pasują. Tak jak mówisz były darmowe wejściówki na extreme i duże zniżki w ścigaczowym sklepie. Za co? Za skuteczne obniżanie poziomu na forum i polecanie innego?
Czyli ja do Vipów nie pasuje. Admini już wcześniej to stwierdzili więc nie muszę składać rezygnacji

-
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4