Melvin i Konio
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Melvin i Konio
nosz kurwa ja pier*** wyjebana w dupe p*** jego mac
jak sie nie uspokoja na prawde zobacza dopiero co to jest uwziecie sie, zrobie im z dupy jesien sredniowiecza i analna podroz dookola ziemi.
Uspkojcie ich jakos.
jak sie nie uspokoja na prawde zobacza dopiero co to jest uwziecie sie, zrobie im z dupy jesien sredniowiecza i analna podroz dookola ziemi.
Uspkojcie ich jakos.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Niech sobie szczekają. Najlepiej sprawdzi się stara zasada - nie karmić trola. Nie wiem po co Wy z nimi dyskutujecie. Poszczekają w próżnie i za dwa dni im się znudzi pisanie dla siebie. Niepotrzebnie chcecie mieć ostatnie słowo i zaczynacie się tłumaczyć. Warny są uznaniowe i my decydujemy czy jakiś post już przekroczył granice czy jeszcze nie. Zaraportowanie posta to nie jest automat do dawania warnów.Tyle na ten temat.
Simi a wiesz o co chodziło z błędem w regulaminie?
Simi a wiesz o co chodziło z błędem w regulaminie?
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Ja nie wiem co za błąd czytałem z 5 razy. Najgorsze jest to że kolesie wrzucają simonowi już do granic wytrzymałości, prosiłem o spokój a potem dałem warna którego Terror melwinowi usunął, co jeszcze bardziej ich zachęciło do bicia piany i interpretowania regulaminu. Ja mam ich dość wale warny za wszystko co da się podciągnąć pod jakiś punkt o karaniu warnami.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
i slusznie z terrorem to inna sprawa.
Siekuś nie nie wiem gdzie jest blad
Siekuś nie nie wiem gdzie jest blad
(otwórz link)

-
hmmm Siekson, ale ja bym taki automat zrobił
moge rozdawać warny :] mnie nie polubią, ale do końca miesiąca będzie stoicki spokój na forum xD nie będzie niczego:]
w sumie to racja koniec pisania w offtopie
a przynamniej kłótnie w offtopie ; ) gadamy na luzie, pierwsza zaczepka i warn:]

w sumie to racja koniec pisania w offtopie

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Kononowicz Mode 

(otwórz link)

-
A czego sie, kurwa, spodziewacie? Karmicie ich od miesięcy.
Po ki **** piszecie o siostrach itp?
Prowokujecie ich a później jebiecie aż miło po rogach, co uważam za przegięcie.
1. Uspokójcie się sami
2. ludzie uspokoją sie chwilę po was
3. nie dawajcie sie prowokować!!! Bo tu sobie sami najwięcej grzebiecie.
Po ki **** piszecie o siostrach itp?
Prowokujecie ich a później jebiecie aż miło po rogach, co uważam za przegięcie.
1. Uspokójcie się sami
2. ludzie uspokoją sie chwilę po was
3. nie dawajcie sie prowokować!!! Bo tu sobie sami najwięcej grzebiecie.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Zaczynam się bać że ktoś ukradł terrorowi hasłoTerror napisał(a):aha, wykasowałem warny Konia - uważam, że sprowokowaliście go, a jego posty i tak były całkiem zgrabne i - co racja to racja - odciął się wam ostro

-
icid - VIP Ścigacz.pl
trr teraz to mu dales pozywki jak tralala.
Konio jest niereformowalny i z wiekszosc postow byla na zaczepke, a owszem to ze marcin czy icid odpowiadaja na nie tylko go nakreca.
Napisalem juz wyraznie _bez_dyskusji_ z nimi, od tego sa maile a nie karmienie ich i nakrecanie odpowiedziami.
Konio jest niereformowalny i z wiekszosc postow byla na zaczepke, a owszem to ze marcin czy icid odpowiadaja na nie tylko go nakreca.
Napisalem juz wyraznie _bez_dyskusji_ z nimi, od tego sa maile a nie karmienie ich i nakrecanie odpowiedziami.
(otwórz link)

-
No własnie o to chodzi. Nie karmcie trolli i nie będzie problemów.
Już raz tu sie pokazało, jak można chłopaczkowi w 3 minuty władować 3 warny i zbanować.
Nie podoba mi się to. Uważam, że nie na tym to polega, żeby zgnoić łebka, nawet jeśli się o to prosi.
Odpuścicie, ale nie dajcie sie gnoić. I nie prowokujcie przygłupimi wątkami o siostrach itp.
Już raz tu sie pokazało, jak można chłopaczkowi w 3 minuty władować 3 warny i zbanować.
Nie podoba mi się to. Uważam, że nie na tym to polega, żeby zgnoić łebka, nawet jeśli się o to prosi.
Odpuścicie, ale nie dajcie sie gnoić. I nie prowokujcie przygłupimi wątkami o siostrach itp.
-
Terror - Administrator
nie powiem kto kogo sprowokował to raz
dwa nawet jak wątek był głupi i Szymon go usunął, to konio doczepił się do niego jak rzep do psiego ogona i wszędzie swoje wywody prawił, to nie było smaczne.
dwa nawet jak wątek był głupi i Szymon go usunął, to konio doczepił się do niego jak rzep do psiego ogona i wszędzie swoje wywody prawił, to nie było smaczne.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Temat Szymona był równie nie smaczny. I wydaje mi się, że Szymek jako Admin znając sytuację na forum nie powinien go zakładać. Wiem, to Hyde Park, ale to cholery jest to forum motocyklowe. Niedługo dojdzie do sytuacji, że userzy będą dostawać warny za tematy o moto, bo takowe już były, a ktoś założy sobie jakiś temat z d*** ogólnie nie smaczny będzię się tłumaczył Hyde Parkiem.
Moim zdaniem Admin powinien dawać dobry, przykład a tematem Sztmon ostro pojechał po bandzie.
Moim zdaniem Admin powinien dawać dobry, przykład a tematem Sztmon ostro pojechał po bandzie.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Fakt temat był jaki był, ale Szymon go wywalił i starał się rozładować atmosferę, zresztą prosiliśmy o spokój kilka razy bezskutecznie. Ile można znosić wrzuty takiego konia czy melvina, szczerze mówiąc jakbym mieszkał w polsce to pewnie wsiadłbym w samochód zrobił te 200 km i pierdolnął któremuś z barana bo chyba nikt nie lubi jak pluje mu się w twarz. Ja naprawdę uważam że Szymon wykazał maksimum cierpliwości i dobrej woli. Jeżeli ktoś uważa inaczej to proponuje mu żeby przeczytał dokładnie ostatnie 15 stron tematu, nikt ich tam nie obrażał, nie wyzywał a ja w dopiskach pod postami prosiłem żeby się uspokoili i tłumaczyłem że nic w ten sposób nie osiągną. Niestety bezskutecznie. A co do trola któremu daliśmy 3 warny i bana i za którego zabrano mi moda to właśnie pokazał się niedawno pod innym nickiem z dokładnie tą samą reklamą. Szymon ją wywalił i ponownie go zbanował.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Nie ma co dywagować - Panowie, ja nie jestem Waszym wrogiem, ale nie dawajcie się podpuszczać. Co do całej akcji - poczytałem sobie to co było na sotrnach i uważam, że wina była po dwóch stronach stąd takie konsekwencje.
Co do Twojej sprawy Icid - tu mogę napisać - wkurwiliście mnie na maxa. To forum nie jest samodzielne, ludzie kontaktują się z redakcją i mówią co sie dzieje, a to co zrobiliście to było mega przegięcie i nic tego nie usprawiedliwia.
Umówiliście się Simonem na powrót - OK - mam oko na to co robisz i mam nadzieję, że będzie w porządku, bo uważałem Cię za bdb moda
Co do Twojej sprawy Icid - tu mogę napisać - wkurwiliście mnie na maxa. To forum nie jest samodzielne, ludzie kontaktują się z redakcją i mówią co sie dzieje, a to co zrobiliście to było mega przegięcie i nic tego nie usprawiedliwia.
Umówiliście się Simonem na powrót - OK - mam oko na to co robisz i mam nadzieję, że będzie w porządku, bo uważałem Cię za bdb moda
-
Terror - Administrator
No spoko staram trzymać się norm ale ten trol był wyjątkowy, reklamy AXA gdzie się tylko da a jak napisałem PW to napisał żebym spierdalał to jak z takim gadać.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Melvin znowu się przyje***, teraz rzuca aluzjami do mnie a że pozwolił sobie na użycie słów ,,ssij frajerze'' to otrzymał warna za wulgaryzmy
:D Nie podejmuje z nim żadnych dyskusji 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4