Kilka spraw do przedyskutowania
Boshi ty to masz dobre zawory, zobaczysz juz za kilka miesiecy bedzie doradzal ktorego litra wybrac. Mysle ,ze caly ten temat powinien isc do wywalenia, google to indeksuja pozniej ludzie wchodza na forum przez taki temat i maja wrazenie, ze znalezli sie w psychiatryku.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Informuję że odzyskałem dostęp do internetu. Bez pomocy informatyka się nie obeszło 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
sorki za absencjÄ™
musiałem zrobić sobie kilka dni odpoczynku, również od forum
potrzebne mi to było dla mojego zdrowia psychicznego.
na poważnie - małe spięcie, inwentaryzacja w firmie, więc jak łatwo się domyśleć nieistniejące nadgodziny...
musiałem zrobić sobie kilka dni odpoczynku, również od forum

potrzebne mi to było dla mojego zdrowia psychicznego.

na poważnie - małe spięcie, inwentaryzacja w firmie, więc jak łatwo się domyśleć nieistniejące nadgodziny...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Czyli jak mniemam zostawiasz mnie z tym bajzlem samego? Dawać mi Rosiboja tymczasowo do pomocy
A nóż widelec może się sprawdzi 

-
Black czy nie przesadzasz trochÄ™?
viewtopic.php?p=907049#907049
Toż to nowy użyszkodnik, Za pierwszym razem mogłeś dać mu po prostu słowne ostrzeżenie a nie od razu walić warna. Za drugim ok bo brak edycji. Więcej luzu, bo za chwilę będziemy banować każdego kto ma 2 posty.
viewtopic.php?p=907049#907049
Toż to nowy użyszkodnik, Za pierwszym razem mogłeś dać mu po prostu słowne ostrzeżenie a nie od razu walić warna. Za drugim ok bo brak edycji. Więcej luzu, bo za chwilę będziemy banować każdego kto ma 2 posty.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Uważam że nie przesadzam boshi. Dobrze że nie wyłapał warna za pajacowanie
Tyle w tym temacie.

-
Tak. To już norma na tym forum
Administracja i global moderatorzy widać to tolerują.

-
Takiej ilosci bzdur jakie powypisywal nie mozna brac powaznie, chodzi mi tylko o prosta zasade, myslmy sobie co chcemy ale szanujmy sie a nie wyzywajmy jak w piaskownicy
-
rosiboj - Moderator
nie przeczę, ze od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie odebrać invi-emu statusu.
ps.
rozmawiałes z nim na priv?
co do konfliktu Twojego i Sebastiana nie wypowiadam siÄ™.
jak dla mnie zawiodła w tym wypadku komunikacja słowna.
ps.
rozmawiałes z nim na priv?
co do konfliktu Twojego i Sebastiana nie wypowiadam siÄ™.
jak dla mnie zawiodła w tym wypadku komunikacja słowna.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Jesli chodzi on Inviego to kilkukrotnie juz zaczepial mnie przy roznych okazjach. Mimo, ze nie odpowiadam dalej probuje mnie prowokowac wiec z mojego punktu widzenia sytuacja w jego przypadku jest jasna.
Co do seby, zaatakowal mnie bezposrednio pod postem ktory nawet nie byl do niego skierowany. Odpisalem o co mi chodzilo, nie tlumaczylem, ze taksowki w londynie wszystkie jezdza na dieslu, nie wiem na czym krolowa ale ogolnie LPG sa bardzo bardzo zadko spotykane. Poprostu napisal jakies glupoty wyssane z palca. Jest roznica, miedzy miec wlasny poglad na to co dobre a co zle a pisaniem bzdur wyssanych z palca. Dalej Insekt tez cos tam do mnie napisal, ale on przedstawil swoj ponkt widzenia. Natomiast sebie najwyrazniej padlo poczucie sensownosci bo w nastepnym poscie zachowal sie juz z tragicznie.
Caly czas mialem nadzieje, ze popil moze albo sam nie wiem, ktos mu sie wlamal na kompa i pisze za niego i nastepnego dnia przeczyta to i bedzie mu wstyd, ale chyba tak nie bedzie. Nie domagam sie przeprosin, moze sobie o mnie myslec co chce, jego sprawa, jesli mnie nie szanuje , poprostu niech ,ze mna nie rozmawia, a jesli chce prowadzic dyskusje to oczekuje szacunku. Powoli zaczynam sie marszczyc wiec robie sie wymagajacy i marudny ;D
Co do seby, zaatakowal mnie bezposrednio pod postem ktory nawet nie byl do niego skierowany. Odpisalem o co mi chodzilo, nie tlumaczylem, ze taksowki w londynie wszystkie jezdza na dieslu, nie wiem na czym krolowa ale ogolnie LPG sa bardzo bardzo zadko spotykane. Poprostu napisal jakies glupoty wyssane z palca. Jest roznica, miedzy miec wlasny poglad na to co dobre a co zle a pisaniem bzdur wyssanych z palca. Dalej Insekt tez cos tam do mnie napisal, ale on przedstawil swoj ponkt widzenia. Natomiast sebie najwyrazniej padlo poczucie sensownosci bo w nastepnym poscie zachowal sie juz z tragicznie.
Caly czas mialem nadzieje, ze popil moze albo sam nie wiem, ktos mu sie wlamal na kompa i pisze za niego i nastepnego dnia przeczyta to i bedzie mu wstyd, ale chyba tak nie bedzie. Nie domagam sie przeprosin, moze sobie o mnie myslec co chce, jego sprawa, jesli mnie nie szanuje , poprostu niech ,ze mna nie rozmawia, a jesli chce prowadzic dyskusje to oczekuje szacunku. Powoli zaczynam sie marszczyc wiec robie sie wymagajacy i marudny ;D
-
rosiboj - Moderator
Jestem za tym co by paru vip-ą dać psztyczka w nos. Do seby byłem nastawiony neutralnie ale po tym jak nawrzucał Damianowi powinien ponieść konsekwencje. Invi to już stary temat nie od dziś wiadomo jak traktuje moderatorów czy adminów.
Ps. Przydało by się chyba zreorganoziwać vipownię.
Ps. Przydało by się chyba zreorganoziwać vipownię.
-
Jak coÅ› zamykam to zawsze siÄ™ podpisuje nickiem.
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość