Kilka spraw do przedyskutowania
Panowie nie za bardzo wiem jak do tego podejść.. teoretycznie nie powinienem się wcinać w ogłoszenia ale to na kilometr wali złomem, jeszcze wciskać próbuje. Zapytałem to zaczyna szczekać. Nie wiem- uczepić się gościa i spróbować go wypunktować, czy zostawić sprawę? Oceńcie czy nie posuwam się za daleko (szczególnie w poście).
viewtopic.php?t=91528
Temat miał tytuł taki jak na allegro- po prostu uciąłem tekst "ciągnie lepiej niż.."
viewtopic.php?t=91558
viewtopic.php?t=91528
Temat miał tytuł taki jak na allegro- po prostu uciąłem tekst "ciągnie lepiej niż.."
viewtopic.php?t=91558
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):No ok. Jakby się sadził to go jakoś przygasimy.
To siÄ™ chyba aby nazywa "ban"

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
-
viewtopic.php?p=909824#909824
napisałem że to nie temat o wódzie.. dla mnie to na warna nie zasługuje, ale wyraźnie jest niezgodne z regulaminem. Oczywiście zgłoszenie od bobera z którym samuraj ma chyba regularną wojnę. Zamknąć raport i zostawić czy jak?
napisałem że to nie temat o wódzie.. dla mnie to na warna nie zasługuje, ale wyraźnie jest niezgodne z regulaminem. Oczywiście zgłoszenie od bobera z którym samuraj ma chyba regularną wojnę. Zamknąć raport i zostawić czy jak?
-
kravec - Administrator
Odnośnie ostatniego zajścia w Vip-owni w roli głównej invi , ja się pytam czy administracja wreszcie coś z tym zrobi?
My nie jesteśmy tu po to by vipy wylewały na nas bóle czy żale. Ostatnio odnoszę wrażenie że Vipy są ponad moderatorami czy nawet adminami.

My nie jesteśmy tu po to by vipy wylewały na nas bóle czy żale. Ostatnio odnoszę wrażenie że Vipy są ponad moderatorami czy nawet adminami.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Jesli chodzi o temat viewtopic.php?p=909822 to:
- Ten sam uzytkownik w drugim swoim poscie na forum (Temat: Odblokowanie cagiva mito 125) napisal:
"Witam mam takie pytanie, gdybym kupił cagive mito 125 po roczniku 2000, czyli zablokowaną do 15 km, to jeśli ją odblokuję to jaką osiągnie moc ? I czy takie odblokowanie jest drogie oraz czy można to ..."
- Trzeci jego post na forum to nowy temat (Blokowany GSX-R):
"Witam, chciałbym się dowiedzieć jak to jest z blokowanymi do 25 kw suzuki gsx-r 600 i kawasaki zx6r z tych starszych roczników z Niemiec (np. 2000-2008) Czy po odblokowaniu osiągają pełną moc tzn. oko ..." I mamy tutaj pytanie o zx6r po czym zamiast kontynuowac dalej w tym temacie, zalozyl nowy
- Nastepny temat pomimo iz wczesniej juz pytal o to to : Pytanie dotyczÄ…ce blokady zx6r w ktorym pyta dokladnie o to samo dla starszego kolegi
Ten sam user to samo pytanie, dwa tematy i nie wiadomo o co chodzi. Robi sie balagan. Temat jest do wyrzucenia, uzytkownik dostal odpowiedz na priv ze da sie wszystko zablokowac i odblokowac i nie trafi sie nic, (kolega ma A wiec nie interesuja go ograniczenia A1/A2)
Nie odpisuje tego w VIP-ach bo:
Dyskusja tam zeszla na poziom na ktory ja nie planuje schodzic, ublizanie innym i wyzywanie
Rozmowa z seba inv verrgonem nie ma zupelnie sensu , wszyscy 3 maja problemy ze soba ktorymi nie chce sie zarazic.
Przy tej okazji bylo by milo gdyby nastapila veryfikacja bo zaczynam miec wrazenie ze niektorzy potraktowali VIP jak licencje 007 i juz dawno zapomnieli, ze to wyroznienie ktore mozna np stracic.
- Ten sam uzytkownik w drugim swoim poscie na forum (Temat: Odblokowanie cagiva mito 125) napisal:
"Witam mam takie pytanie, gdybym kupił cagive mito 125 po roczniku 2000, czyli zablokowaną do 15 km, to jeśli ją odblokuję to jaką osiągnie moc ? I czy takie odblokowanie jest drogie oraz czy można to ..."
- Trzeci jego post na forum to nowy temat (Blokowany GSX-R):
"Witam, chciałbym się dowiedzieć jak to jest z blokowanymi do 25 kw suzuki gsx-r 600 i kawasaki zx6r z tych starszych roczników z Niemiec (np. 2000-2008) Czy po odblokowaniu osiągają pełną moc tzn. oko ..." I mamy tutaj pytanie o zx6r po czym zamiast kontynuowac dalej w tym temacie, zalozyl nowy
- Nastepny temat pomimo iz wczesniej juz pytal o to to : Pytanie dotyczÄ…ce blokady zx6r w ktorym pyta dokladnie o to samo dla starszego kolegi
Ten sam user to samo pytanie, dwa tematy i nie wiadomo o co chodzi. Robi sie balagan. Temat jest do wyrzucenia, uzytkownik dostal odpowiedz na priv ze da sie wszystko zablokowac i odblokowac i nie trafi sie nic, (kolega ma A wiec nie interesuja go ograniczenia A1/A2)
Nie odpisuje tego w VIP-ach bo:
Dyskusja tam zeszla na poziom na ktory ja nie planuje schodzic, ublizanie innym i wyzywanie
Rozmowa z seba inv verrgonem nie ma zupelnie sensu , wszyscy 3 maja problemy ze soba ktorymi nie chce sie zarazic.
Przy tej okazji bylo by milo gdyby nastapila veryfikacja bo zaczynam miec wrazenie ze niektorzy potraktowali VIP jak licencje 007 i juz dawno zapomnieli, ze to wyroznienie ktore mozna np stracic.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Wszystko zostalo wyjasnione userowi na priv, za co podziekowal i przeprosil za dublowanie tematow, uwazam, ze sprawa zostala zalatwiona z dobrem i dla forum (brak burdelu i dublujace sie tematy o tym samym) i dla usera (uzyskal informacje jakiej poszukiwal) sam zainteresowany/ zalozyciel tematu nie ma z tym problemu, natomiast grono "We hate..." znalazlo sobie pretekst do bycia wrzodem w dupie ...
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Sytuacja zaczyna się rozjeżdżać.
Jeśi ktoś nie ma uprawnień a zauważy taki fakt, to niech pisze do mnie lub do Seweryna.
Ma możność to niech sie przejmuje i wlepia warny. Czas znów dokręcić srubę.
Jeśi ktoś nie ma uprawnień a zauważy taki fakt, to niech pisze do mnie lub do Seweryna.
Ma możność to niech sie przejmuje i wlepia warny. Czas znów dokręcić srubę.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Mad mieliśmy nie przypominać ale.. viewtopic.php?p=910061#910061
dałeś warna samurajowi ( czy mu się zbierało od dawna czy nie) a leff niżej napisał to samo tylko innymi słowami i jak by nie patrzeć ma rację. Jawne łamanie prawa i regulaminu forum. Jak dla mnie na wyrost ten warn. Za to temu ogarniętemu wlepiłbym chętnie za cały czas pisanie o jednym i tym samym, przeglądnijcie jego posty.
dałeś warna samurajowi ( czy mu się zbierało od dawna czy nie) a leff niżej napisał to samo tylko innymi słowami i jak by nie patrzeć ma rację. Jawne łamanie prawa i regulaminu forum. Jak dla mnie na wyrost ten warn. Za to temu ogarniętemu wlepiłbym chętnie za cały czas pisanie o jednym i tym samym, przeglądnijcie jego posty.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
hm.
może mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
ale jest różnica w sformuowaniu leffa i samuraja.
poza tym nie idało mi się przyczytać pytania lub wypowiedzi, ze gość nie ma A1/A2/A.
poza tym nie pisać, mi ze ogar nie może być podstawą do konstrukcji typu "SAM"
może mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
ale jest różnica w sformuowaniu leffa i samuraja.
poza tym nie idało mi się przyczytać pytania lub wypowiedzi, ze gość nie ma A1/A2/A.
poza tym nie pisać, mi ze ogar nie może być podstawą do konstrukcji typu "SAM"
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość