Kilka spraw do przedyskutowania
Na przyjemność też trzeba zapracować Seweryn
xD
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Pany nie spinajcie majtek bo wam "walenty: podeśle "Maść na ból dupy"

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Co do aktywności. Posiedzę trochę w wakacje. Na razie jeszcze nie skończyła mi się sesja. Do jakiegoś 10 lipca się pomęczę jeszcze. Gorzej bo kolejny rok na dupie posiedzę- w sensie że be własnego sprzęta i nie jeżdżąc albo robiąc z marny 1000km w miesiąc. Jeśli to się nie godzi to niestety Panowie zdejmujcie mi moda bo do po studiach nie widzę możliwości nabycia choć spokojnej 600 dla ponownego rozjeżdżenia się.
I trzymajcie kciuki bo muszę się z Panem Profesorem od patomorfologii spotkać osobiście na drugim terminie ustnym:) reszta na razie do przodu.
I trzymajcie kciuki bo muszę się z Panem Profesorem od patomorfologii spotkać osobiście na drugim terminie ustnym:) reszta na razie do przodu.
-
kravec - Administrator
Patomorfologia... ustnie. Słabo to brzmi.
Może ktoś zajrzeć od czasu do czasu do akcesoriów? Ja tam wchodzę raz na ruski rok, żeby coś komuś wcisnąć => Leff, jak tomtom?

Może ktoś zajrzeć od czasu do czasu do akcesoriów? Ja tam wchodzę raz na ruski rok, żeby coś komuś wcisnąć => Leff, jak tomtom?

Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
w którym miejscu ? od tego są modzi innych działów, żeby przerzucać tematy ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ja jak jestem zawsze się zajmuję akcesoriami. Trochę muszę odświeżyć wiedzę bo zatrzymałem się z 3/4 lata temu.. ale ogarnę się jakoś.
Książka od patomorfy jest momentami moim mistrzem- jak się czyta opisy zmian, ma się wrażenie że to równie dobrze może być Jezus.
Książka od patomorfy jest momentami moim mistrzem- jak się czyta opisy zmian, ma się wrażenie że to równie dobrze może być Jezus.
-
kravec - Administrator
Też w miarę możliwości staram się ogarniać forum. Choć z wolnym czasem bywa troszkę gorzej niż jak byłem w NL ale tak to jest (nowa praca) Gdzie jest Boshi? 

-
Czy to pytanie ma jakis sens?
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ludzie maja 5 -10K na motocykl, i zazwyczaj ich granica elastycznosci zamyka sie w max +1 PLN jesli mowimy o cenie samego moto. Biora pod uwage, ze za taka kase kupuje sie juz raczej eksponaty przedmuzealne ktorych plony widac w mechanice, wydaje sie bezcelowym pytanie o to bo:
- pytany nie ma przewaznie zielonego pojecia ile kosztuje utrzymanie moto (z tad slynne ile bedzie trzeba)
- pomimo iz kupuje motocykl za np 6K nadal stac go na koszty utrzymania/napraw rzedu 3-6K (czyli drugie tyle co zaplacili za motocykl co nie bardzo ma sens)
PS. Mama nie czyta forum to nie wie
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ludzie maja 5 -10K na motocykl, i zazwyczaj ich granica elastycznosci zamyka sie w max +1 PLN jesli mowimy o cenie samego moto. Biora pod uwage, ze za taka kase kupuje sie juz raczej eksponaty przedmuzealne ktorych plony widac w mechanice, wydaje sie bezcelowym pytanie o to bo:
- pytany nie ma przewaznie zielonego pojecia ile kosztuje utrzymanie moto (z tad slynne ile bedzie trzeba)
- pomimo iz kupuje motocykl za np 6K nadal stac go na koszty utrzymania/napraw rzedu 3-6K (czyli drugie tyle co zaplacili za motocykl co nie bardzo ma sens)
PS. Mama nie czyta forum to nie wie

Ostatnio edytowano 4/7/2013, 21:28 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
W zasadzie Rosiboj dobrze gada... A tak w ogóle mama wie że jesteś w dziale moderatorów?

-
nie no jak dla mnie pytanie jest jak najbardziej na miejscu... tu nie chodzi o to że zieleniak ma wiedzieć ile to bedzie kosztowało. tylko po to pisze, że ma tyle i tyle rocznie żeby dopasować sprzęt który, sie w tej kasie zamknie. sporo ludzi nie ma stałych zarobków żeby sobie odkładać na moto. zarobi gdzieś na wakacjach 10 tysi np zechce kupic cos bardziej sportowego/wyczynowego... a potem bedzie chciał to utrzymać za 1000 zł rocznie. wiec jak napisze że ma tysiaka na sezon, to od razu nie ma co mu polecać wyczynówki
moim zdaniem ma to sens 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
panowie moderatorzy, chyba dam wam po ostrzeżeniu za brak orki na forum 

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ja pokornie melduje że mam od kilku dni ograniczony dostęp do forum. Padł mi zasrany Router z TP
I jak zwykle co usłyszałem? Sprawa zostanie rozpatrzona w ciągu 48h.
Szkoda że trochę im się przeciąga.
Jak ktoś ma jakieś uwagi do mojego braku moderowania to proszę mi zdjąć moda. Bo i tak robię co mogę a widzę że administracja ma swoje zdanie na ten temat.

Jak ktoś ma jakieś uwagi do mojego braku moderowania to proszę mi zdjąć moda. Bo i tak robię co mogę a widzę że administracja ma swoje zdanie na ten temat.
-
1. administracja ma zawsze racjÄ™.
2. jak nie ma racji, patrz punkt 1.

2. jak nie ma racji, patrz punkt 1.

-
madcap - Administrator
No to podtrzymuje to co powiedziałem.
-
Wyczyściłem co uważałem za słuszne. Co do tego hurtownika to sprawy nie znam ale z godznie z zasadą Moderatorów przyznać nagrody
I powie mi ktoś, czy ten gościu ma jakieś papiery z psychiatryka? Bo jak dla mnie zdecydowanie powinien się tam udać.
profile.php?mode=viewprofile&u=82987 Jak czytałem temat w dziale prawo gdzie leff zamknął to myślałem, że zaraz mi ciśnienie mózg rozsadzi..

I powie mi ktoś, czy ten gościu ma jakieś papiery z psychiatryka? Bo jak dla mnie zdecydowanie powinien się tam udać.
profile.php?mode=viewprofile&u=82987 Jak czytałem temat w dziale prawo gdzie leff zamknął to myślałem, że zaraz mi ciśnienie mózg rozsadzi..
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość