Zobacz wątek - Liberalizacja działań moderatorów
NAS Analytics TAG

Liberalizacja działań moderatorów

Forum Dyskusji moderatorów i adminów

Liberalizacja działań moderatorów

Postprzez Terror » 14/7/2009, 15:29

Panowie,
Docierają do mnie róznymi kanałami, że trochę zbyt mocno ciśniemy userów. Może to i racja. Każdy wątek w złym dziale itp dostają warna.
chciałbym, zeby trochę odpuścić, nie walić tak ostrzeżeniami.
Można przenieść wątek do odpowiedniego działu, pozostawić w starym linka i umieścić komentarz w poście, zeby było jasne skąd zmiana.
To nie znaczy, że odpuszczamy całkowicie, ale chcę was prosić o więcej dystansu i lekkie wyluzowanie.
Ci moderatorzy, których głównie to dotyczy wiedzą, że do do nich :twisted: ale i do reszty.
Dajemy trochę na luz. Mamy userów jakich mamy, nie ma co ich aż tak straszyć, bo zostaniemy tutaj sami.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez Szafa » 14/7/2009, 16:09

Daję warny jak widzę że gościu ma totalnie wyje**** na forum, bo jak ktoś jest nowy albo ma neta od niedawna nie można się po nim spodziewać cudów :) .... rzucanie warnami odstrasza, wiem bo miałem na swoim forum jednego moda który za byle co dawał warna, podziękowałem mu 8)
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
Szafa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Terror » 14/7/2009, 19:16

Ament!
Własnie o to chodzi. Pewnie, że trzeba zwrócić uwagę, ale warn to czasem za dużo.
No hope. no cure. No problem.
Terror
Administrator

Postprzez icid » 22/7/2009, 20:20

Spoko, ja ograniczam warny do minimum, raczej wyzyłam PW z wiadomością co user robi źle i linkiem do regulaminu. Jak ktoś łamie po kilka punktów w jednym poście daje warna. Np za źle zatytułowany wątek w złym dziale i w dodatku rzucanie mięchem.
icid
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Forum Moderatorów

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê