Poziom merytoryczny forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
melvin napisał(a):my przynajmniej znamy się osobiście...
wasze pindolki sie znaja osobiscie? ale wypas

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):rosa jeśli chcesz znać szczegóły to bierzemy sobie nawzajem z d*py do ust...

dopiero jadłem... bleee
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Terror napisał(a):melvin napisał(a):rosa jeśli chcesz znać szczegóły to bierzemy sobie nawzajem z d*py do ust...
I to jest typowy przykład merytorycznej wypowiedzi na forum...
Trr chyba przesadzasz, to było w kontekscie całej rozmowy... ale ok mój poziom puka w dno od spodu

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
bywam żadko,w większosci czytając(bez logowania,nie pisze bo nie ma o czym)
z interesujących mnie działów (technika jazdy)leży po całośći...w inne działy juz nie wchodzę bo to jakas czeczeńska masakra kurwa...to co tam wypisują
wyczytać,czy przylukać jakiś naprawde fajny temat,to jak znalezć igle w stoku siana...
siadło to forum strasznie na przełomie kilku lat
stara gwardia spierdoliła,albo została wypierdolona i zaczeła sie piaskownica...która coraz mocniej(z roku na rok)sie TUTAJ rozrasta...
kiedyś(dobre 5 lat temu) wyjebanie dobre forum(do poczytania),dzis tylko pusty znaczek marketingowy i duza ilosci artykułów na stronie głównej
wrazie czego - MAM wyje****!
poziewać wszedłem!
pozdro!
z interesujących mnie działów (technika jazdy)leży po całośći...w inne działy juz nie wchodzę bo to jakas czeczeńska masakra kurwa...to co tam wypisują
wyczytać,czy przylukać jakiś naprawde fajny temat,to jak znalezć igle w stoku siana...
siadło to forum strasznie na przełomie kilku lat
stara gwardia spierdoliła,albo została wypierdolona i zaczeła sie piaskownica...która coraz mocniej(z roku na rok)sie TUTAJ rozrasta...
kiedyś(dobre 5 lat temu) wyjebanie dobre forum(do poczytania),dzis tylko pusty znaczek marketingowy i duza ilosci artykułów na stronie głównej
wrazie czego - MAM wyje****!
poziewać wszedłem!
pozdro!
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Wieje miłym panem jak wszędzie, zgadnij dlaczego... Bo teraz każdy ma motor, u mnie w rodzinie to jakaś masakra, i nagle wszyscy znawcy, kurwa już nie mogę słuchać.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5