Offtop dla Vip'ów
ja na A i B zdałem za pierwszym, teorię na C (nowe testy zaraz po ich wprowadzeniu) z kumplem zdaliśmy za 3cim, a praktykę na C za drugim, tylko dlatego że zaufałem temu co mówił instruktor na kursie i nie wiedziałem że na mieście będę musiał wykonywać takie manewry jak zawracanie z użyciem podjazdu, zatrzymanie, rozpędzanie do maksymalnej dozwolonej, instruktor na kursie powiedział mi że na mieście to muszę tylko przejechać przez miasto i koniec. Zaskoczyło mnie jak po rozpędzeniu do 50km/h kazał mi się zatrzymać, do tego kazał to zrobić przed przejściem dla pieszych, ja zgłupiałem i myślałem że chce mnie uwalić na zbyt małej odległości od przejścia. I tak oto zdobyłem pierwszy błąd, drugi to chujowo oznaczone skrzyżowanie gdzie pas do skrętu w lewo nagle zmienia się w pas o zawracania i poszedł drugi błąd. Wynik negatywny i 25minut które mogłem wyjeździć po mieście z egzaminatorem. Tu najlepsza niespodzianka, egzaminator (uznany za największego ch*** w Piotrkowie) zapytał mnie u kto był moim instruktorem, złapał się za głowę jak mu powiedziałem i w 25minut nauczył mnie więcej niż 67letni Zdzisiu instruktor któremu został miesiąc do emerytury...
Kurs robiłem ze środków UE więc wybierać szkoły nie miałem okazji, ale wiem już że nigdy więcej emerytów instruktorów.
btw. typ który uczył mnie jeździć na kursie kat.B zakładał się ze mną o browara że nie zdam za pierwszym razem
przegrał i wywiązał się z zakładu 
Kurs robiłem ze środków UE więc wybierać szkoły nie miałem okazji, ale wiem już że nigdy więcej emerytów instruktorów.
btw. typ który uczył mnie jeździć na kursie kat.B zakładał się ze mną o browara że nie zdam za pierwszym razem

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
melvin - PierwszyOkrutny
ASR1927 napisał(a):Jeszcze nie oglądałem, nie spojlerować!!! Do jutra wieczór ogłaszam ciszę na temat Walking Dead!
no to oglądaj, podałem linkę do eleganckiej wersji z napisami i bez limitu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):ASR1927 napisał(a):Jeszcze nie oglądałem, nie spojlerować!!! Do jutra wieczór ogłaszam ciszę na temat Walking Dead!
no to oglądaj, podałem linkę do eleganckiej wersji z napisami i bez limitu...
Oglądałem. I z niecierpliwością czekam na następny.
Kupiłem niedawno na popularnym portalu aukcyjnym klucz do filtra za 15zł i powiem jedno. Nie kupujcie na popularnym portalu aukcyjnym kluczy do filtra za 15zł. Klucz się wygina a filtr ni huhu. Łańcuchowy nie wejdzie, ręką nie mam jak złapać żeby mocno ścisnąć. Some ideas?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Krmtzzz napisał(a):Srubokret plaski. Koszt - 0 zł, bo kazdy ma takowy w domu. Wbijasz, odkrecasz, dziekuje dobranoc.
Wbijasz, odkręcasz, wymieniasz, przykręcasz, zalewasz olej, odpalasz, sprawdzasz, patrzysz, stwierdzasz że coś cieknie, zaglądasz, mówisz KU*WA, gasisz, idziesz szukać pompy wody na Allegro

Tak to kiedyś u mnie wyglądało, więc jak będziesz wbijał śrubokręt to rób to ostrożnie, żeby nie wszedł za daleko

I wbijaj blisko końca filtra, bo do filtra wchodzi Ci jeszcze gwint, na który go wkręcasz, żebyś go nie uszkodził.
Ja kupiłem klucz do filtra za 4zł i nawet chyba z raz zadziałał

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
W ogóle to ostatnio zauważyłem wysyp chujowizny. Zdupcone klucze do filtra, płyty CD których nie da się nagrać, jednorazowe słuchawki do telefonu, transmiter mp3 który wytrzymał 7 dni roboczych (nieroboczych 9, ale przez 2 nie był używany). Takie coś to złoty biznes - produkujemy na przykład kolorowy, okrągły plastik za 10gr (albo i mniej) od sztuki i sprzedajemy go za 50gr pod nazwą "płyta CD"
Tak btw, ostatnio tato powiedział mi ciekawostkę. Jego zakład pracy, pewna fabryka felg aluminiowych płaci za 1m3 gazu 2,5gr. Tak, dwa i pół grosza
Tak btw, ostatnio tato powiedział mi ciekawostkę. Jego zakład pracy, pewna fabryka felg aluminiowych płaci za 1m3 gazu 2,5gr. Tak, dwa i pół grosza

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Chcecie porządny zestaw kluczy do filtrów, korków spustowych to zapraszam do mnie, u mnie w sklepie komplet z Boxo 12cz za 128zł
nie do zajechania, bo u nas tego na warsztatach używają.

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl