Offtop dla Vip'ów
954 pali jak nie napojone bydle. Poza tym ja teraz ojciec dziecku jestem i mi nie przystoi na takim potworze jeździć. Potrzebuje czegoś co mi zawiezie mi dupę do pracy i pozwoli za dzikami poganiać w lesie xD.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Szukaj DeReZyny w wersji E. Jest spora różnica w porównaniu do zwykłej S/SM.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Wiem. Takowej bede szukal. Ale bida na allegro. Ja bede mial max 9 kola na sprzeta. Jest jeden koleszka na forum DRZty co sciaga ladne szpeje z UK.
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Wersje E trzymają cenę, sam rok temu pogoniłem taką z 2002r za 10,5k.
Bo te 10tys to tak żeby jeszcze na flaszkę dla nas zostało
Bo te 10tys to tak żeby jeszcze na flaszkę dla nas zostało

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
.............
Facet leży na łożu śmierci. Lekarz powiedział mu, że nie dożyje do rana. Nagle umierający czuje dochodzący z kuchni boski zapach czekoladowych ciasteczek. Kojarzą mu się ze szczęśliwym dzieciństwem; dokładnie takie same piekła przed laty jego matka. Chciałby skosztować ich po raz ostatni w życiu. Nie może już za bardzo mówić, ale ostatkiem sił zwleka się z łóżka i czołga do kuchni. Tam niezdarnie sięga po ciastko. I nagle buch, obrywa od żony ścierą po ręce:
- Dzieee?! To na stypę!
Facet leży na łożu śmierci. Lekarz powiedział mu, że nie dożyje do rana. Nagle umierający czuje dochodzący z kuchni boski zapach czekoladowych ciasteczek. Kojarzą mu się ze szczęśliwym dzieciństwem; dokładnie takie same piekła przed laty jego matka. Chciałby skosztować ich po raz ostatni w życiu. Nie może już za bardzo mówić, ale ostatkiem sił zwleka się z łóżka i czołga do kuchni. Tam niezdarnie sięga po ciastko. I nagle buch, obrywa od żony ścierą po ręce:
- Dzieee?! To na stypę!
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Krmtzzz napisał(a):Na sp za 9200 ponoc stoi a nam za 10 chcesz oddac ^^?
Napisałem, że 10 K nikt nie chce dać

Eeee faktycznie napisalem, ze 10. 10 to cena wywolawcza bo zawsze ktos sie targuje.
Jak sie nie sprzeda, to chyba sciagne owiewki i wysoką kierę zapie****
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Nie ma reguły, może być igła i się rozpierdolić po pierwszych 100 km.
Ja sprzedałem tak kumplowi zza płota ETZ 251, na prawdę po kapitalnym remoncie w pięknym stanie. Za sprzęt zawołałem 1800 zł mówie a chu* znamy się 20 lat niech stracę, po miesiącu silnik wyzionął ducha a kumpel nie gada ze mną do dziś. W dodatku zostałem obgadany, że żeruje na znajomych, że jak mogłem kolegę oszukać, a człowiek chciał przecież dobrze.
Ja sprzedałem tak kumplowi zza płota ETZ 251, na prawdę po kapitalnym remoncie w pięknym stanie. Za sprzęt zawołałem 1800 zł mówie a chu* znamy się 20 lat niech stracę, po miesiącu silnik wyzionął ducha a kumpel nie gada ze mną do dziś. W dodatku zostałem obgadany, że żeruje na znajomych, że jak mogłem kolegę oszukać, a człowiek chciał przecież dobrze.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
Vergon napisał(a):Ej ten typ co kupił ode mnie R6 teraz skrzyni szuka, ogłoszenie wrzucił na forum![]()
![]()
A tak chciałem, żeby trafiła w dobre ręce, ale od początku źle się zapowiadało
w ile on zajechal tą r6

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Ogłoszenie!
Jeśli ktoś na forum gustuje w różowym, to oddam jedyną, niepowtarzalną koszulkę ścigacz.pl "Ride hard or go home" w kolorze różowym! Niepowtarzalna okazja! Limitowana edycja! Jedyna sztuka na całym świecie! Tak to jest jak się pierze białe z kolorami
Fuck 
Jeśli ktoś na forum gustuje w różowym, to oddam jedyną, niepowtarzalną koszulkę ścigacz.pl "Ride hard or go home" w kolorze różowym! Niepowtarzalna okazja! Limitowana edycja! Jedyna sztuka na całym świecie! Tak to jest jak się pierze białe z kolorami

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator